PROTEAN SHIELD (GR) - Protean Shield (2023)
Re: PROTEAN SHIELD (GR) - Protean Shield (2023)
Εν τω μεταξυ δυο απο τα μελη των protean εχουν κυκλοφορησει εναν απο τους καλυτερους ελληνικους προγκ παουερ δισκους εβερ (ουτε καν, αλλα ετσι θελετε, επιθετικο μαρκετινγκ μπας και ακουσετε) το Supergod των Astral DNA.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 16 Ιουν 2023, 10:07 Στο 11.48 μόνο λατρεία και άπειρη μεταλλοσύνη!
"Έχεις να προτείνεις κάτι από προηγούμενες δουλειές?"
"Όχι"
![]()
![]()
![]()
viewtopic.php?t=390#p5490
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Corum Jhaelen Irsei
Ε, να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους...Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 16 Ιουν 2023, 10:07 Στο 11.48 μόνο λατρεία και άπειρη μεταλλοσύνη!
"Όχι"
![]()
![]()
![]()

Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
- Advancing Yokeda
Αν δεν το βάλεις στην επίθεση πως θα το μάθουμε εμείς?theBox έγραψε: ↑Παρ 16 Ιουν 2023, 12:13Εν τω μεταξυ δυο απο τα μελη των protean εχουν κυκλοφορησει εναν απο τους καλυτερους ελληνικους προγκ παουερ δισκους εβερ (ουτε καν, αλλα ετσι θελετε, επιθετικο μαρκετινγκ μπας και ακουσετε) το Supergod των Astral DNA.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 16 Ιουν 2023, 10:07 Στο 11.48 μόνο λατρεία και άπειρη μεταλλοσύνη!
"Όχι"
![]()
![]()
![]()
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Advancing Yokeda
"Κάτι να προτείνουμε από τα παλιά?"Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Παρ 16 Ιουν 2023, 12:29Ε, να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους...Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 16 Ιουν 2023, 10:07 Στο 11.48 μόνο λατρεία και άπειρη μεταλλοσύνη!
"Όχι"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Όχι! Μόνο Protean Shield να ακούτε!"
Υπάρχει μια παλαιομανογουορική αντίληψη εδώ...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Υπάρχει κι ο αντίλογος:Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 16 Ιουν 2023, 12:45
"Κάτι να προτείνουμε από τα παλιά?"
"Όχι! Μόνο Protean Shield να ακούτε!"
Υπάρχει μια παλαιομανογουορική αντίληψη εδώ...
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
- CountRaven
Καλό το Astral αλλά Prog / Power δεν νομίζω. Δεν ακούω κάτι τέτοιο εγώ δηλαδή.theBox έγραψε: ↑Παρ 16 Ιουν 2023, 12:13Εν τω μεταξυ δυο απο τα μελη των protean εχουν κυκλοφορησει εναν απο τους καλυτερους ελληνικους προγκ παουερ δισκους εβερ (ουτε καν, αλλα ετσι θελετε, επιθετικο μαρκετινγκ μπας και ακουσετε) το Supergod των Astral DNA.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Παρ 16 Ιουν 2023, 10:07 Στο 11.48 μόνο λατρεία και άπειρη μεταλλοσύνη!
"Όχι"
![]()
![]()
![]()
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
ARIOCH! ARIOCH!
BLOOD AND SOULS
FOR MY LORD ARIOCH!
BLOOD AND SOULS
FOR MY LORD ARIOCH!
- Advancing Yokeda
Mariner's Dream, Dancers at the end of time και Stormbringer μέχρι στιγμής τα αγαπημένα.
Επίσης ο Σταμπουλίδης βγάζει κάτι από Ζαχαρία εποχής Wake of Magellan.
Δεν το ειχα σκεφτει ποτε, αλλα τωρα που το αναφερεις, το ακουω.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 20 Ιουν 2023, 18:11
Απο σημερα μπορειτε να ακουσετε το αλμπουμ στην ολοτητα του, στο γνωστο κανάλι ή/και στο bandcamp της μπαντας (οπου εχει και τους στιχους τυχερουληδες!)
Μετά από δύο ακροάσεις μπορώ να πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιος ακροατής για τα έπικ γενικώς αλλά αναμφισβήτητα υπάρχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ songwriting με βασικό πόλο έλξης την κιθαριστική δουλειά (υπέροχο το σημείο στο Stormbringer). Πάρα πολύ καλό και το μπάσο.
Το ακούω από φτηνιάρικα ακουστικά στην δουλειά και είναι και οι πρώτες ακροάσεις, οπότε δεν ορκίζομαι κιόλας, πάντως για την ώρα μου ακούγονται αδύναμα τα τύμπανα έως και ψεύτικα. Αυτό μαζί με την φωνή του δίνουν ελληνική χροιά σαν αποτέλεσμα, με μικτά συναισθήματα για την ώρα. Το ακούω σαν μια ηχητική αποτύπωση της ιδιαιτερότητας αλλά και των γούστων της ελληνικής έπικ σκηνής, με τα καλά και τα κακά της, πάντως ιδιαίτερο - το οποίο πάντοτε είναι προσόν στην εποχή της ηχητικής ομοιομορφίας. Από την άλλη μια καλύτερη παραγωγή στα τύμπανα (ή παίξιμο;) και στα φωνητικά, θα απογείωνε το αποτέλεσμα. Το λέω τσάμπα βέβαια, δεν είμαι ηχολήπτης ή παραγωγός να το κάνω πιο λιανά αυτό που λέω.
Τίποτα από τα δύο δεν είναι κακό και σίγουρα τίποτα δεν χαλάει τον δίσκο, πλέον απλώς συγκρίνω στεγνά με ό,τι υπάρχει εκεί έξω και όχι σαν "ελληνική κυκλοφορία", μιας και ο δίσκος στο μυαλό μου κάνει μια τριλογία με το Triumpher και το Sacred Outcry ("ελληνικές επικές δισκάρες του πρώτου μισού του 2023!"), τα οποία στους δύο τομείς σκίζουν. Κατά τα άλλα το ότι το βάζω στην ίδια πρόταση με αυτά τα δύο δηλώνει ότι το θεωρώ εξαιρετικό γενικά, μιας και τα έχω ερωτευτεί και αυτό το λέει, επαναλαμβάνω, κάποιος που δεν γενικά δεν είναι ο αρμόδιος ακροατής.
Θα ακουστεί πολύ παραπάνω και θα αποκτηθεί κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον (όταν συνέλθω από την αφαίμαξη του ταξιδιού στην Αθήνα), ελπίζοντας σε ένα ωραίο tshirt/cd combo (λέω εγώ τώρα!).
Συγχαρητήρια!
Το ακούω από φτηνιάρικα ακουστικά στην δουλειά και είναι και οι πρώτες ακροάσεις, οπότε δεν ορκίζομαι κιόλας, πάντως για την ώρα μου ακούγονται αδύναμα τα τύμπανα έως και ψεύτικα. Αυτό μαζί με την φωνή του δίνουν ελληνική χροιά σαν αποτέλεσμα, με μικτά συναισθήματα για την ώρα. Το ακούω σαν μια ηχητική αποτύπωση της ιδιαιτερότητας αλλά και των γούστων της ελληνικής έπικ σκηνής, με τα καλά και τα κακά της, πάντως ιδιαίτερο - το οποίο πάντοτε είναι προσόν στην εποχή της ηχητικής ομοιομορφίας. Από την άλλη μια καλύτερη παραγωγή στα τύμπανα (ή παίξιμο;) και στα φωνητικά, θα απογείωνε το αποτέλεσμα. Το λέω τσάμπα βέβαια, δεν είμαι ηχολήπτης ή παραγωγός να το κάνω πιο λιανά αυτό που λέω.
Τίποτα από τα δύο δεν είναι κακό και σίγουρα τίποτα δεν χαλάει τον δίσκο, πλέον απλώς συγκρίνω στεγνά με ό,τι υπάρχει εκεί έξω και όχι σαν "ελληνική κυκλοφορία", μιας και ο δίσκος στο μυαλό μου κάνει μια τριλογία με το Triumpher και το Sacred Outcry ("ελληνικές επικές δισκάρες του πρώτου μισού του 2023!"), τα οποία στους δύο τομείς σκίζουν. Κατά τα άλλα το ότι το βάζω στην ίδια πρόταση με αυτά τα δύο δηλώνει ότι το θεωρώ εξαιρετικό γενικά, μιας και τα έχω ερωτευτεί και αυτό το λέει, επαναλαμβάνω, κάποιος που δεν γενικά δεν είναι ο αρμόδιος ακροατής.
Θα ακουστεί πολύ παραπάνω και θα αποκτηθεί κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον (όταν συνέλθω από την αφαίμαξη του ταξιδιού στην Αθήνα), ελπίζοντας σε ένα ωραίο tshirt/cd combo (λέω εγώ τώρα!).
Συγχαρητήρια!
- aorpanos72
Bρε παλιόπαιδα...το άλμπουμ δεν το βάλατε στο Spotify?? Πώς θα σας κάνω promote στους casual του εξωτερικού;;; Τους έδωσα το bandcamp και δεν ενθουσιάστηκαν στην ιδέα.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Μέχρι τέλος του μήνα θα υπάρχει σε ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, iTunes, κτλ). Αύριο υποτίθεται πως είναι το official release date, μη βιάζεσαι. Είδες ΑΤΣΑΛΙ και δεν κρατιέσαι μωρή κουφάλα! Τέτοιοι είστε!aorpanos72 έγραψε: ↑Πέμ 22 Ιουν 2023, 17:27 Bρε παλιόπαιδα...το άλμπουμ δεν το βάλατε στο Spotify?? Πώς θα σας κάνω promote στους casual του εξωτερικού;;; Τους έδωσα το bandcamp και δεν ενθουσιάστηκαν στην ιδέα.
- aorpanos72
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Δίσκος πορωση , δισκος κολλημα.
10 φορες τον ακουσα σε 2 μερες, οι 8 σήμερα. Τελειώνει και δεν θες να τελειώσει, παλι απο την αρχή.
Ζει το μεταλ σήμερα? Βγαίνουν αριστουργηματα?
4 στα 4 αριστουργηματα φέτος ελληνικα, δεν ξερω εαν εχει ξαναγίνει αυτό.
Ακούστε τον δισκο σε φουλ ενταση, ειναι πολυεπίπεδος, γίνονται πολλα πραγματα απο κατω, οι κιθάρες είναι ανεξαντλητες , μπασο -ντραμς ειναι απόλαυση και δίνουν καθε στιγμή την υποσταση τους.
Ακουσα τους slough feg, ακουσα τους Manilla Road, ακουσα τους Champion Eternal, ακουσα τους Blind Guardian....γενικα ακουσα το Uspm στα καλύτερά του.
Η φωνη εχει τοσο πάθος, οχι με τον κοινοτυπο τροπο που μπορεί να το λέμε, που υπηρετεί τις μελωδιες και το ειδος τους στο ακέραιο.
Εύγε και ευχαριστούμε!
10 φορες τον ακουσα σε 2 μερες, οι 8 σήμερα. Τελειώνει και δεν θες να τελειώσει, παλι απο την αρχή.
Ζει το μεταλ σήμερα? Βγαίνουν αριστουργηματα?
4 στα 4 αριστουργηματα φέτος ελληνικα, δεν ξερω εαν εχει ξαναγίνει αυτό.
Ακούστε τον δισκο σε φουλ ενταση, ειναι πολυεπίπεδος, γίνονται πολλα πραγματα απο κατω, οι κιθάρες είναι ανεξαντλητες , μπασο -ντραμς ειναι απόλαυση και δίνουν καθε στιγμή την υποσταση τους.
Ακουσα τους slough feg, ακουσα τους Manilla Road, ακουσα τους Champion Eternal, ακουσα τους Blind Guardian....γενικα ακουσα το Uspm στα καλύτερά του.
Η φωνη εχει τοσο πάθος, οχι με τον κοινοτυπο τροπο που μπορεί να το λέμε, που υπηρετεί τις μελωδιες και το ειδος τους στο ακέραιο.
Εύγε και ευχαριστούμε!