PROTEAN SHIELD (GR) - Protean Shield (2023)
- asgardlord
Re: PROTEAN SHIELD (GR) - Protean Shield (2023)
Οκ, μπέσα, περίμενα να το ακούσω, να το βρω συμπαθητικό, να πω μπράβο παίδες γιατί οι μισοί είστε και φίλοι κλπκλπ. Αντ' αυτού έχω μείνει μαλάκας, τόσο με την καραεπική ατμόσφαιρα, όσο και τις πιο high-ΙQ κιθάρες που έχω ακούσει τελευταία!
Ένα πρόβλημα μόνο: Το bandcamp δεν με αφήνει να παραγγείλω cd και μπλούζα μαζί αλλά ξεχωριστά μόνο! PM κάποιος να μου πει πως θα κάνουμε την πράξη!
Ένα πρόβλημα μόνο: Το bandcamp δεν με αφήνει να παραγγείλω cd και μπλούζα μαζί αλλά ξεχωριστά μόνο! PM κάποιος να μου πει πως θα κάνουμε την πράξη!
Iron wields from armored wrists
Θα βαλουμε bundle συντομα, επρεπε να το εχουμε κανει ηδη, αλλα τρεχουμε με διάφορα. Θα ενημερωθεις αμεσα. Ευχαριστουμε πολύ για τα καλα σου λογια !asgardlord έγραψε: ↑Δευ 26 Ιουν 2023, 13:40 Οκ, μπέσα, περίμενα να το ακούσω, να το βρω συμπαθητικό, να πω μπράβο παίδες γιατί οι μισοί είστε και φίλοι κλπκλπ. Αντ' αυτού έχω μείνει μαλάκας, τόσο με την καραεπική ατμόσφαιρα, όσο και τις πιο high-ΙQ κιθάρες που έχω ακούσει τελευταία!

Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- CountRaven

Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Έχοντας ακούσει το άλμπουμ καμιά 200αρια φορές, καταλήγω ότι είναι αριστούργημα και άνετα το καλύτερο για το 2023 μαζί με το Sacred Outcry. H δουλεία στις κιθάρες είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ, όλες οι συνθέσεις διαμάντια.
Ανυπομονώ να τους δω λαιβ.
Ανυπομονώ να τους δω λαιβ.
- CountRaven
Ας ακούσω live το ομώνυμο και τι στο κόσμο.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Corum Jhaelen Irsei
@elessar ευχαριστουμε, για Live δεν υποσχομαστε, αλλα θα κανουμε οτι μπορουμε!
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
- Advancing Yokeda
Αγαπημένο κομμάτι για σήμερα...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Λοιπόν το είπα και στον @theBox σήμερα στο FB, το γράφω και εδώ. Περίμενα να κάνω αρκετές ακροάσεις και να "κάτσει" το άλμπουμ λίγο μέσα μου, είναι πολύ καλή η δουλειά και ξεχωρίζουν και οι κιθάρες. Συγχαρητήρια και στον Οδυσσέα και σε όλη την ομάδα, πάντα τέτοια!
Είναι μεγάλη δισκάρα!
- CountRaven
Μόνο καρδουλες.
Λοιπόν έβαλα να ακούσω το ομώνυμο τραγούδι και δεν ήξερα ότι έχουμε μέλος τους εδώ.
Γενικά έβλεπα το όνομα τους αρκετά τις τελευταίες μέρες (περισσότερο εδώ βέβαια).
Καταρχάς αρχίζουμε από την παραγωγή, που ακούγεται γαμάτη κι ας είναι δίσκος του 2023. Ούτε μαλακισμένα ψεύτικα drums, ούτε λοιπές πίπες! όλα καθαρά.
Οι κιθάρες ΘΕΙΚΕΣ! Φοβερά σόλο, και τα φωνητικά μου αρέσουν αρκετά και δεν κουράζουν. Σε μια φάση μου θύμισαν λίγο εξόριστους των πρώτων δίσκων (γαμάτα δηλάδη). Το παίξιμο γενικά φοβερό και όσο προοδευτικό πρέπει. Το ότι φτιάξανε τόσο καλό τραγούδι σε ανορθόδοξο μέτρο, μου λέει ότι νιώθουν πολύ (αλλά με οπαδό των RKL μέσα στο γκρουπ, τελικά αναμενόμενο).
Θα ακούσω και τα υπόλοιπα και μάλλον θα αγοράσω στην επόμενη βόλτα στην Αθήνα αφού δω τι εκδόσεις παίζουν!
Γενικά έβλεπα το όνομα τους αρκετά τις τελευταίες μέρες (περισσότερο εδώ βέβαια).
Καταρχάς αρχίζουμε από την παραγωγή, που ακούγεται γαμάτη κι ας είναι δίσκος του 2023. Ούτε μαλακισμένα ψεύτικα drums, ούτε λοιπές πίπες! όλα καθαρά.
Οι κιθάρες ΘΕΙΚΕΣ! Φοβερά σόλο, και τα φωνητικά μου αρέσουν αρκετά και δεν κουράζουν. Σε μια φάση μου θύμισαν λίγο εξόριστους των πρώτων δίσκων (γαμάτα δηλάδη). Το παίξιμο γενικά φοβερό και όσο προοδευτικό πρέπει. Το ότι φτιάξανε τόσο καλό τραγούδι σε ανορθόδοξο μέτρο, μου λέει ότι νιώθουν πολύ (αλλά με οπαδό των RKL μέσα στο γκρουπ, τελικά αναμενόμενο).
Θα ακούσω και τα υπόλοιπα και μάλλον θα αγοράσω στην επόμενη βόλτα στην Αθήνα αφού δω τι εκδόσεις παίζουν!
@Epitaph και @Celephais ευχαριστουμε πολύ για τα καλά σας λόγια!
- Advancing Yokeda
τί θα γίνει με την έκδοση που λιώνει στον ήλιο?
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Corum Jhaelen Irsei
Ειμαστε 2 στο φορουμ.
Οποτε, αναγκαστικα θα πρεπει να θυμηθουμε ανεκδοταρα.
Τι τρωει ο Χανιμπαλ Λεκτερ για πρωινο;
Ψωμι, βουτυρο και μελη!
Δεν είμαι καμιά αδερφή να πετάω σπόντες.
Τεσσερεις ειμαστε ρε! Αν και ο μπασσιστας δεν συμμετεχει πολυ. Ο τρίτος ειναι ο ΙΔΙΟΣ Ο SCROLLKEEPER!Corum Jhaelen Irsei έγραψε: ↑Τετ 06 Σεπ 2023, 12:11Ειμαστε 2 στο φορουμ.
Οποτε, αναγκαστικα θα πρεπει να θυμηθουμε ανεκδοταρα.
Τι τρωει ο Χανιμπαλ Λεκτερ για πρωινο;
Ψωμι, βουτυρο και μελη!