Crossover The Edge: The Book
- aorpanos72
Re: Crossover The Edge: The Book
Ωραία πράγματa.!!!!!!!!! @Bersekeros
θα αργήσω να το διαβάσω αλλά θα το περιμένω πώς και πώς.
θα αργήσω να το διαβάσω αλλά θα το περιμένω πώς και πώς.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
55 ευρώ μου βγήκε εμένα μαζί με τα ταχυδρομικά, εστάλη 31 Αυγούστου, παρέλαβα 8 Σεπτεμβρίου. Άμαζον.κομ
Δεν το έχω διαβάσει, μπορώ να πω μόνο ότι είναι μπαμπάτσικο, βαρύ πράμα! Πρέπει να βγάλω μια φωτογραφία μαζί με τα άλλα δύο, εννοείται φορώντας SOD μπλούζα
Ή μήπως την φανέλα της Θρυλάρας; 
Δεν το έχω διαβάσει, μπορώ να πω μόνο ότι είναι μπαμπάτσικο, βαρύ πράμα! Πρέπει να βγάλω μια φωτογραφία μαζί με τα άλλα δύο, εννοείται φορώντας SOD μπλούζα

- Bersekeros
Νάτα, νάτα μας.
Αλαμάνα το βλέπω να γίνεται το τόπικ.
Edit: Εμένα μου βγήκε 51,16 ευρώ (53,82 $).
Αλαμάνα το βλέπω να γίνεται το τόπικ.

Edit: Εμένα μου βγήκε 51,16 ευρώ (53,82 $).
Kαι μετά λέτε για ΠΟΚ, αισχροκερδούν εις βάρος της λεβεντογέννας Κρήτης τα καθιζήματα.
- Bersekeros
Δεν έχετε ανάγκη εσείς. 14 ευρώ έφτασε το λάδι.
- Lo Spirito Continua
Bersekeros δεν έχω λόγια παλίκαρε, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια-θα τα πούμε και από κοντά σύντομα!
Ο Vic στάνταρ το έχει βάλει στην άκρη επειδή πνίγεται στην δουλειά, και αν το ξεκινήσει, αντίο σας
Θα σκάσει μία ακόμα εκπληξούλα την επόμενη εβδομάδα, ελπίζω να πάει καλά και να μπούμε σε μία άλλη φάση/διαδικασία...η ουσία είναι ότι τώρα τρώω τρομακτικές πιέσεις για να κάνω και άλλο βιβλίο (το έχω ήδη στήσει, σε άλλη μουσική φάση βεβαίως, στα δικά μου ακούσματα), και ειλικρινά, χρειάζομαι χρόνο να ξεκουραστώ, από το 2008 έως σήμερα πάω άυπνος...
Edit: Εγώ το βιβλίο δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου...
Ο Vic στάνταρ το έχει βάλει στην άκρη επειδή πνίγεται στην δουλειά, και αν το ξεκινήσει, αντίο σας

Θα σκάσει μία ακόμα εκπληξούλα την επόμενη εβδομάδα, ελπίζω να πάει καλά και να μπούμε σε μία άλλη φάση/διαδικασία...η ουσία είναι ότι τώρα τρώω τρομακτικές πιέσεις για να κάνω και άλλο βιβλίο (το έχω ήδη στήσει, σε άλλη μουσική φάση βεβαίως, στα δικά μου ακούσματα), και ειλικρινά, χρειάζομαι χρόνο να ξεκουραστώ, από το 2008 έως σήμερα πάω άυπνος...
Edit: Εγώ το βιβλίο δεν το έχω πάρει ακόμα στα χέρια μου...

- aorpanos72
@Lo Spirito Continua Καλές οι πιέσεις και το ενδιαφέρον για νέο βιβλίο, αλλά πρέπει να έχεις δυνάμεις να το στησεις. Πάρε πρώτα ανάσες και την απαραίτητη ξεκούραση.
Επίσης λέω να κάνουμε ξεχωριστό τοπίκ για το βιβλίο για να γράψουν όλοι όσοι το πήραν γνώμες και επισημάνσεις. Θα ήθελα ο κύριος @CountRaven να μεταφέρεις τις τελευταίες σελίδες του τοπικ αυτού στο νέο που θα ανοιχθεί.
Επίσης λέω να κάνουμε ξεχωριστό τοπίκ για το βιβλίο για να γράψουν όλοι όσοι το πήραν γνώμες και επισημάνσεις. Θα ήθελα ο κύριος @CountRaven να μεταφέρεις τις τελευταίες σελίδες του τοπικ αυτού στο νέο που θα ανοιχθεί.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Lo Spirito Continua
Τι "επόμενη εβδομάδα" και εκπληξούλα....το σκάω τώρα.
Ελπίζουμε/μακάρι να βρούμε το funding και να το κάνουμε. Γιατί από χρόνο, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.

Ελπίζουμε/μακάρι να βρούμε το funding και να το κάνουμε. Γιατί από χρόνο, ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.

https://www.sonicagerecords.com/_shop/i ... t_id=72656
Οι ενδιαφερόμενοι κάντε γρήγορα γιατί κάτω από 10 κόπιες έχουν μείνει.
Οι ενδιαφερόμενοι κάντε γρήγορα γιατί κάτω από 10 κόπιες έχουν μείνει.
Παραγγέλθηκε.
- Lo Spirito Continua
Σήμερα μόλις το είδα ότι το έκανε το κονέ ο Μάνος, μετά από πολύ χαρτούρα, και τον ευχαριστώ πολύ!
Ένα συγγνώμη παίδες για την υψηλή τιμή, δεν ευθύνεται σαφώς ο Μάνος (ούτε και εγώ)....τα import taxes από Αμερική πλέον είναι τεράστια. Αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!
Επόμενες μέρες θα σκάσω και μία έκπληξη ακόμα...
Ένα συγγνώμη παίδες για την υψηλή τιμή, δεν ευθύνεται σαφώς ο Μάνος (ούτε και εγώ)....τα import taxes από Αμερική πλέον είναι τεράστια. Αλλά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο!
Επόμενες μέρες θα σκάσω και μία έκπληξη ακόμα...
Εντυπωσιακή η εισαγωγή του βιβλίου με το κείμενο του De Feis.... χρονομηχανή στα 80s...
Με ένα πρώτο ξεφυλλισμα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον!
Με ένα πρώτο ξεφυλλισμα έχει πάρα πολύ ενδιαφέρον!