BLACK FRIDAY & Προσφορές σε δισκάδικα
Re: BLACK FRIDAY & Προσφορές σε δισκάδικα
με τις τιμές του Public ακόμα και με αυτή τη προσφορά πληρώνεις του δίσκους μιαμισι φορά ακριβότερα από αλλού.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Ισχύει εν μέρει αυτό. Δηλαδή αν πας να αγοράσεις τα Dream Theater - Lost Not Forgotten Series της InsideOut Music θα τα βρείς όλα στα 19.99 και τα 2πλά σιντι στα 22.99 ή και 25. Επομένως με την μέγιστη έκπτωση θα τα πάρεις 13.33 , 15.33 και 16,67 αντίστοιχα.
Τα οποία ο jpc ας πούμε τα έχει 7.99 και κάποια 11.99 (χωρίς τα μεταφορικά προφανώς).
Όμως εγώ πήρα σήμερα :
Varathron - Glorification Under The Latin Moon (Agonia Records)
Socrates Drank The Conium - On The Wings [2023 Cobalt Re-release]
Διάφανα Κρίνα - Κάτι Σαράβαλες Καρδιές
και πλήρωσα 29 ευρώ
Δεν το λες και άσχημο καθώς δεν νομίζω να μπορείς να βρεις αυτά τα 3 άλμπουμς με 19 ή 20 ευρώ.
- Bersekeros
Αν υπάρχει προσφορά, πάντα κάτι θα βρεις, για να συμπληρώσεις μια συλλογή.
Είτε βινυλίου, είτε CD.
Ειδικά στα βινύλια, που είναι και ακριβότερα και δεν μπορείς να έχεις τεράστια συλλογή,
αν δεν είναι σχετική με το αντικείμενο η δουλειά σου ή η επιχειρηματική / επαγγελματική σου ενασχόληση ή αν δεν είσαι πλούσιος ερασιτέχνης συλλέκτης.
Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά 3 βινύλια με την τιμή των 2, στα public, που ενημέρωσε παραπάνω ο @Epitaph.

- Metal_Warrior
πολλά λεφτά ρε παιδιά για να πάρεις δίσκους 40ετίας... και είναι και προσφορά υποτίθεται... Το ξέρω πως τόσο πάνε τα βινύλια, ακρίβεια κλπ κλπ αλλά και πάλι δεν τα έδινα
15,4 ευρώ για κάθε βινύλιο στη ζελατίνα του δεν τα λες και πολλά. Μην είμαστε υπερβολικοί.
Προφανώς και γω ενισχύω τα μικρά δισκάδικα και μου τη σπάει που το Public πια, σιγά σιγά σταματάει την πώληση μουσικής και ταινιών, αλλά να λέμε και τα καλά του.
Προφανώς και γω ενισχύω τα μικρά δισκάδικα και μου τη σπάει που το Public πια, σιγά σιγά σταματάει την πώληση μουσικής και ταινιών, αλλά να λέμε και τα καλά του.
- Metal_Warrior
ναι οκ, κόλησα στο 22,9 και δεν είδα το free. 15 για βυνίλιο ίσως τρώγεται (και πάλι δεν τα έδινα), 22 ούτε με σφαίρες
- Bersekeros
Εννοείται ότι ενισχύουμε τα ''δικά μας'' δισκάδικα. Αυτή είναι μια εξαίρεση.
Δεν αγοράζω από public. Σπανιότατα.
- Bersekeros
Τα 22 ευρώ είναι λίγα, για καινούριο βινύλιο. 22 ευρώ μπορεί να δώσεις για προπαραγγελία και μετά να περιμένεις ίσως και 2 - 2μισι μήνες, να σου έρθει ο δίσκος. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ψάξεις αρκετά για να βρεις βινύλια που να έχουν γύρω στα 20 ευρώ.Metal_Warrior έγραψε: ↑Παρ 17 Νοέμ 2023, 23:04 ναι οκ, κόλησα στο 22,9 και δεν είδα το free. 15 για βυνίλιο ίσως τρώγεται (και πάλι δεν τα έδινα), 22 ούτε με σφαίρες
Η πιο φτηνή επιλογή δεν είναι ούτε τα CD, που τα περισσότερα έχουν γύρω στα 14-15 ευρώ ή γύρω στα 17-18 για πιο καινούριες ίσως κυκλοφορίες.
Η μουσική σε φυσικό φορμάτ στοιχίζει. Και δυστυχώς έχουν ανέβει οι τιμές. Τείνει να καταστεί είδος πολυτελείας.
Καλά θα ήταν να ήταν φτηνότερη η φυσική μορφή, αλλά δυστυχώς οι τιμές ανέβηκαν πολύ, τον τελευταίο καιρό.
Οπότε ό,τι δίνει ο καθένας, είναι με βάση τη δική του προτεραιοποίηση σε χόμπι, καθώς δεν μιλάμε για πρωτογενείς ανάγκες.
Άλλος μπορεί να δίνει και 100 ευρώ το μήνα για να καπνίζει ''καρκίνο'', γιατί τον ικανοποιεί. Κι εγώ το έκανα.
4 ευρώ το πακέτο τα τσιγάρα έχει πάει. Με ένα πακέτο την ημέρα θέλεις 120 ευρώ.
Και καπνό να καπνίζει κάποιος, κοντά στα 60-70 ευρώ θέλει για κάπνισμα.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, ότι επειδή αντίστοιχες λογικές τις βλέπω γενικά, στο τέλος θα πάμε σε λογική φαστ φουντ, να ακούμε μουσική στη χαμηλότερη δυνατή ποιότητα από το κινητό, από το σποτιφάι ή το γιουτιούμπ, με συνδρομή ή και καθόλου συνδρομή με ένα ''σπασιματάκι'' και να διαβάζουμε ebook που κάνουν 5 ευρώ αντί για 16-18 ευρώ που έχει το τυπωμένο βιβλίο. Αν καταφέρνουν στο μέλλον να διαβάζουν βιβλία, γιατί ή αδυναμία διαβάσματος, θα περιορίζει την ανάγνωση σε τίτλους και επικεφαλίδες, της μίας ή των δύο γραμμών.
Βλέπω να δίνονται απίστευτα ποσά για κινητά των 1200-1500 ευρώ, βλέπω να δίνονται απίστευτα ποσά για ρούχα, βλέπω να δίνονται μεγάλα ποσά, ακόμα και για αυτοκίνητα, την στιγμή που δεν έχουν καλά καλά χρήματα για βενζίνη να βάλουν στο αμάξι. Δίνουμε ένα κάρο χρήματα για πολλά περιττά υλικά αγαθά και φτάνουμε να λέμε ότι είναι πολλά λεφτά τα 15 - 20 ευρώ για ένα βινύλιο ή για ένα βιβλίο, που είναι κάτι που σε βοηθάει όχι υλικά, αλλά πνευματικά. Δηλαδή ό,τι έχει σχέση με το πνεύμα όπως η μουσική, το βάζουμε σιγά σιγά σε κατάσταση στάτους πολυτέλειας ή χαμηλής προτεραιοποίησης.
Κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη γενική λογική, η οποία με βρίσκει αντίθετο. Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που δεν έχουν τα χρήματα ή δυσκολεύονται και έχουν πρωτογενείς σημαντικότερες ανάγκες να καλύψουν. Αναφέρομαι σε αυτούς που έχουν, κάποια έστω χρήματα να διαθέσουν.
Και κάτι τελευταίο να ρωτήσω, αν δεν αγοράσουμε CD - Δίσκους, πώς θα στηρίξουμε τις μπάντες, τη σκηνή ή το μουσικό ιδίωμα του metal;
Sorry για το σεντόνι. Δεν έχω πρόθεση να κρίνω ουδεμία άποψη.
Η αφορμή που δόθηκε με το σχόλιο του @Metal_Warrior , ήταν μια καλή ευκαιρία για να αναπτύξω τις σκέψεις μου, για διάφορα πράγματα.
3,5 ευρώ το σουβλάκι στα Εξάρχεια, 15 ευρώ ένα κιλό κουραμπιέδες. Μη κολλάτε μόνο στη μουσική, ποσοστιαία η ζωή έχει ακριβύνει περισσότερο και στις πρώτες ανάγκες. Όπου και να κοιτάξεις.
- Advancing Yokeda
όσο οι Virgin Steele μας σερβίρουν τέτοια σκουπίδια, τί να το κάνεις το φυσικό φορμάτ και το καλό ηχοσύστημα?Bersekeros έγραψε: ↑Σάβ 18 Νοέμ 2023, 00:03 [Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι, ότι επειδή αντίστοιχες λογικές τις βλέπω γενικά, στο τέλος θα πάμε σε λογική φαστ φουντ, να ακούμε μουσική στη χαμηλότερη δυνατή ποιότητα από το κινητό
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Advancing Yokeda
όταν λες σουβλάκι εννοείς πίτα γύρο να φανταστώ?
Κατέβα από εδώ μια βόλτα να μάθεις για τιμές στο σουβλάκι.... το ξυλάκι....

τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- Advancing Yokeda
τί κάνεις τα φυσικά φορμάτ όταν ακούς τραπ?Bersekeros έγραψε: ↑Σάβ 18 Νοέμ 2023, 00:03 Αν καταφέρνουν στο μέλλον να διαβάζουν βιβλία, γιατί ή αδυναμία διαβάσματος, θα περιορίζει την ανάγνωση σε τίτλους και επικεφαλίδες, της μίας ή των δύο γραμμών.
γιατί να διαβάζεις βιβλία όταν τα ακούς στο youtube?
γιατί να μπεις στη διαδικασία να αυξήσεις το εισόδημα σου όταν πάνω από τη μισή σου εμπειρία στη ζωή στη δίνει ένα κινητό?
γιατί να διαβάσεις ή να ακούσεις μουσική όταν δειπνείς βλέποντας τους Hayate και τον Red Dragon?
(ΑΡΧΗΓΕ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ)
Ειπαμε μεσηλικιωνομαστε σε ενα κοσμο που παρακμαζει με γοργους ρυθμους.Ο hayate με dragon και τον ξανθο απο τη Sirina το καλοκαιρι ηταν σε πριβε τραπεζι μυκονο και τρωγανε με τον Νουσρετ ,το δε v steele κομματι δε μπορω να το χαρακτηρισω με τιποτα..δε βρισκω κανενα λογω υπαρξης του..απαξιωση γενικη.αχτιδες φωτος μερικα ου ου ου απο ενα ματσο σκανδιναβους γερολυκους και τα motivation speeches του Αρχηγου 

For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
o Mr. Floga Records ξεκίνησε τις προσφορές του!

ΣΠΕΥΣΑΤΕ! Εγώ παρήγγειλα ήδη τα Σορτιλέζζ και μερικές ακόμα μπλακμεταλιές!
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

ΣΠΕΥΣΑΤΕ! Εγώ παρήγγειλα ήδη τα Σορτιλέζζ και μερικές ακόμα μπλακμεταλιές!
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ

- Bersekeros
Πολύ σωστός. Μπράβο ρε συ @Epitaph που τα κοιτάς.
Τα Σορτιλέζ είναι στα 19,20 ευρώ / 18,40 ευρώ το EP και σίγουρα φθηνότερα από την τιμή του preorder, που τα αγόρασα εγώ. Πολύ καλή τιμή.