Νέα μέλη συστηθείτε
- CountRaven
Νέα μέλη συστηθείτε
Από Underground Symphony ε: Πολύ καλή έκδοση.και την επετειακή έκδοση με το ντεμο
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Νέα μέλη συστηθείτε
Ε, κάποια στιγμή, σχετικά σύντομα, βρήκα το δίσκο, οπότε βολεύτηκα

Ευχαριστώ! Σωστός, και το Warlord bootleg είναι.CountRaven έγραψε: ↑Σάβ 21 Απρ 2018, 00:16 Καλώς ήρθες!
Και της Warlord bootleg είναι! Αλλά από αυτήν την έκδοση τους μάθαμε πολλοί και εγώ μαζί!
- CountRaven
Νέα μέλη συστηθείτε
Έτσιιιι του κλαμπ και εσύ!βρήκα το δίσκο, οπότε βολεύτηκα
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Νέα μέλη συστηθείτε
Καλωσορίζουμε Ravenlord και αγαπάμε Adramelch = http://crystal-logic.blogspot.gr/2012/0 ... torio.html
Νέα μέλη συστηθείτε
Παιδιά καλησπέρα. Παρακολουθούσα χρόνια το Metal-Dome (με λίγα posts), έμαθα από φίλο για αυτό το forum και χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω τόσα γνωστά nicknames εδώ. Με λίγους γνωριζόμαστε και προσωπικά. Αγαπημένη μπάντα Judas Priest και μεγάλη αδυναμία το 80's US Power Metal. Θα τα λέμε!
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Νέα μέλη συστηθείτε
WelcomeCelephais έγραψε: ↑Παρ 01 Ιουν 2018, 23:01 Παιδιά καλησπέρα. Παρακολουθούσα χρόνια το Metal-Dome (με λίγα posts), έμαθα από φίλο για αυτό το forum και χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω τόσα γνωστά nicknames εδώ. Με λίγους γνωριζόμαστε και προσωπικά. Αγαπημένη μπάντα Judas Priest και μεγάλη αδυναμία το 80's US Power Metal. Θα τα λέμε!

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Νέα μέλη συστηθείτε
Καλώς το παιδί.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
- LuciferSteele
Νέα μέλη συστηθείτε
καλώστον
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- CountRaven
Νέα μέλη συστηθείτε
Welcome!
- castledemon
Νέα μέλη συστηθείτε
εγω παντως ειχα μεχρι και το solo του Eddy AntoniniPriamos έγραψε: ↑Παρ 20 Απρ 2018, 08:35 Τόσα ξέρεις, τόσα λες!Ρε οι Skylark υπήρξαν οι πρωτοπόροι του Symphonic euro power metal και στις πρώτες κυκλοφορίες τους είχαν μεγάλο impact στο underground παρά τις lowbudget ηχογραφήσεις τους και το cheesy στοιχείο. Δεν θα ηταν υπερβολή να τους χαρακτηρίσουμε πατέρες της σχολής του Ιταλικού power. Μετά, εννοείται ότι το ΠΑΡΑΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ!!!

Να καλωσορίσω και γω όλους τους 'νεους' (σε εισαγωγικά γιατι και γω νεος ειμαι ακομα εδω)
- sofia.kouroumali
Νέα μέλη συστηθείτε
Καλησπέρα σας, εγώ είμαι (αρκετά εμφανώς) η Σοφία (aka αδερφή του Vic) ο οποιος ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το γούστο μου αλλά όχι σε αρκετό για να είναι απολύτως ικανοποιημένος. Τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι με το Over the Wall Festival που είναι κι ο λόγος που οδηγήθηκα εδώ καθώς ψάχνοντας κάτι άλλο, βρήκα το σχετικό thread (το είχε αναφέρει κι ο αδελφός αλλά το είχα ξεχάσει), συγκινήθηκα κι έμεινα.
Δεν γνωρίζω την προηγούμενη εκδοχή του φόρουμ αλλά διαβάζοντας γύρω τριγύρω εικάζω ότι γνωρίζω κάποιους από εδώ προσωπικά.
Κατά τα άλλα, πολύ διασκεδάζω μέχρι τώρα εδώ μέσα οπότε καλώς σας βρήκα
Δεν γνωρίζω την προηγούμενη εκδοχή του φόρουμ αλλά διαβάζοντας γύρω τριγύρω εικάζω ότι γνωρίζω κάποιους από εδώ προσωπικά.
Κατά τα άλλα, πολύ διασκεδάζω μέχρι τώρα εδώ μέσα οπότε καλώς σας βρήκα

- CountRaven
Νέα μέλη συστηθείτε
Welcome on board!sofia.kouroumali έγραψε: ↑Τετ 11 Ιούλ 2018, 13:30 Καλησπέρα σας, εγώ είμαι (αρκετά εμφανώς) η Σοφία (aka αδερφή του Vic) ο οποιος ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το γούστο μου αλλά όχι σε αρκετό για να είναι απολύτως ικανοποιημένος. Τον τελευταίο χρόνο ασχολούμαι με το Over the Wall Festival που είναι κι ο λόγος που οδηγήθηκα εδώ καθώς ψάχνοντας κάτι άλλο, βρήκα το σχετικό thread (το είχε αναφέρει κι ο αδελφός αλλά το είχα ξεχάσει), συγκινήθηκα κι έμεινα.
Κατά τα άλλα, πολύ διασκεδάζω μέχρι τώρα εδώ μέσα οπότε καλώς σας βρήκα![]()
Νέα μέλη συστηθείτε
Ηδη κλαίω ονειρευόμενος σεντόνια Vic με αναλυτική ανάλυση των πάντων και σιγοκοντάρισμα από κάτω της αδελφής Vic σε φάση "καλά τους τα είπες". 

@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Νέα μέλη συστηθείτε
Θέλω να μάθω λεπτομερώς μερικές ιστορίες με το μικρό Vic και τον αδερφό του όταν ανακάλυπτε ότι σκάλιζε τους δίσκους του, τους οποίους φυσικά δεν πρόσεχε όπως προσήκει.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Νέα μέλη συστηθείτε
Welcome 

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.