Νέα μέλη συστηθείτε
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Νέα μέλη συστηθείτε
Καλησπέρα κ καλώς ήρθες. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις κάποιον από εδώ, αλλά αν ρίξεις μια ματιά στα διάφορα θρεντζ θα δεις ότι σχεδόν κανείς δεν είναι στα καλά του εδώ μέσαOdisseas-NearxosPasipoularidis έγραψε: ↑Παρ 28 Σεπ 2018, 20:24 Εμ, καλησπερα... Με λενε Οδυσσεα και ειμαι καλα (σχεδον).

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Νέα μέλη συστηθείτε
Συγκινήθηκα με το avatar, πρώτος τόμος corum από εκδόσεις white wolf. Αυτη η σείρα, απο τις συγκεκριμένες εκδόσεις στιγμάτισε την εφηβική μου ηλικία. Welcome!Odisseas-NearxosPasipoularidis έγραψε: ↑Παρ 28 Σεπ 2018, 20:24 Εμ, καλησπερα... Με λενε Οδυσσεα και ειμαι καλα (σχεδον).
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- CountRaven
Νέα μέλη συστηθείτε
Scrollkeeper έγραψε: ↑Παρ 28 Σεπ 2018, 20:38Καλησπέρα κ καλώς ήρθες. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις κάποιον από εδώ, αλλά αν ρίξεις μια ματιά στα διάφορα θρεντζ θα δεις ότι σχεδόν κανείς δεν είναι στα καλά του εδώ μέσαOdisseas-NearxosPasipoularidis έγραψε: ↑Παρ 28 Σεπ 2018, 20:24 Εμ, καλησπερα... Με λενε Οδυσσεα και ειμαι καλα (σχεδον).![]()
![]()
Ο Τσοβόλας μια χαρά είναι.
Υγ. Welcome.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Νέα μέλη συστηθείτε
για αυτό είπα "σχεδόν κανείς"

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Νέα μέλη συστηθείτε
Καλησπέρα φιλε
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- LuciferSteele
Νέα μέλη συστηθείτε
καλώστον!
σας έφερα ήρεμη δύναμη στο φόρουμ!
σας έφερα ήρεμη δύναμη στο φόρουμ!
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Νέα μέλη συστηθείτε
Οπως βλεπετε εχω την ατυχια να γνωριζω τον LuciferSteele, ο οποιος με μαζεψε απο το προηγουμενο φορουμ και με εφερε εδω. Ειχα μεινει να σκουπιζω μονος μου τα πατωματα και να κλαιω στις γωνιες των τοπικς. Μαλλον θα πρεπει να ξερω και καποιος αλλους, απο συναυλιες κλπ, αλλα δεν μπορω να τους αναγνωρισω απο τα Αβαταρ τους.
Δεν χρειαστηκε να κοιταξω και πολυ τα θρεντς για να καταλαβω οτι μαλλον τα περισσοτερα μελη του φορουμ υποφερουν απο πολλαπλες διαταραχες. Μονο που υπαρχει ανθρωπος που αναγνωρισε το Αβαταρ μου, και συγκινηθηκε κιολας, με οδηγει αβιαστα στο συμπερασμα οτι μπροστα στις οθονες των υπολογιστων σας καθονται φρενοβλαβεις για την υποθαλψη των οποιων εριζουν τα πιο Hipster ιδρυματα.
Ελπιζω να μην πεφτω εξω... καλημερες...
Δεν χρειαστηκε να κοιταξω και πολυ τα θρεντς για να καταλαβω οτι μαλλον τα περισσοτερα μελη του φορουμ υποφερουν απο πολλαπλες διαταραχες. Μονο που υπαρχει ανθρωπος που αναγνωρισε το Αβαταρ μου, και συγκινηθηκε κιολας, με οδηγει αβιαστα στο συμπερασμα οτι μπροστα στις οθονες των υπολογιστων σας καθονται φρενοβλαβεις για την υποθαλψη των οποιων εριζουν τα πιο Hipster ιδρυματα.
- CountRaven
Νέα μέλη συστηθείτε
Μέσα είσαι.Odisseas-NearxosPasipoularidis έγραψε: ↑Σάβ 29 Σεπ 2018, 12:52 Οπως βλεπετε εχω την ατυχια να γνωριζω τον LuciferSteele, ο οποιος με μαζεψε απο το προηγουμενο φορουμ και με εφερε εδω. Ειχα μεινει να σκουπιζω μονος μου τα πατωματα και να κλαιω στις γωνιες των τοπικς. Μαλλον θα πρεπει να ξερω και καποιος αλλους, απο συναυλιες κλπ, αλλα δεν μπορω να τους αναγνωρισω απο τα Αβαταρ τους.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Νέα μέλη συστηθείτε
Οδυσσέα καλώς ήρθες!
Νέα μέλη συστηθείτε
Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο Μιχάλης ή αλλιώς RedSharks. Κάποιοι ίσως με θυμάστε από το Metaldome, αν και δεν έγραφα τόσο συχνά (το διάβαζα όμως μανιωδώς). Ανακάλυψα τυχαία πριν κανένα δίμηνο ότι μέρος της παρέας του Metaldome έχει μεταφερθεί τώρα εδώ και χάρηκα πολύ. Όσον αφορά μουσικές προτιμήσεις, μου αρέσει όλο το φάσμα του 80s metal (από glam μέχρι death) με μια ιδιαίτερη αγάπη για το USPM, εκ του οποίου κορυφαία μπάντα θεωρώ αυτή που βλέπετε στο avatar μου :-) Λατρεύω όμως και Agent Steel, Helstar, Titan Force, Lethal, Sword, Heir Apparent, παλιούς Queensrÿche, Fates Warning κτλ κτλ κτλ. Προσπαθώ να παρακολουθώ και τις εξελίξεις στο σημερινό metal αλλά για να είμαι ειλικρινής σπάνια ακούω κάτι σύγχρονο που να με συγκινεί. Τα τρια πράγματα που με απωθούν στο σύγχρονο μέταλ είναι 1. οι πλαστικές, αφύσικες παραγωγές, 2. η έλλειψη καλών φωνών (ειδικά για κάποιον σαν εμένα που έχει ως μέτρο σύγκρισης τους Halford, Midnight, Tate, Kiske, Arch κτλ) 3. το ανέμπνευστο, μηχανικό, generic songwriting. Αυτά τα λίγα από μένα για να ξέρετε με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε :-) Καλώς σας βρήκα!
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Νέα μέλη συστηθείτε
WelcomeRedSharks έγραψε:Καλησπέρα σε όλους, είμαι ο Μιχάλης ή αλλιώς RedSharks. Κάποιοι ίσως με θυμάστε από το Metaldome, αν και δεν έγραφα τόσο συχνά (το διάβαζα όμως μανιωδώς). Ανακάλυψα τυχαία πριν κανένα δίμηνο ότι μέρος της παρέας του Metaldome έχει μεταφερθεί τώρα εδώ και χάρηκα πολύ. Όσον αφορά μουσικές προτιμήσεις, μου αρέσει όλο το φάσμα του 80s metal (από glam μέχρι death) με μια ιδιαίτερη αγάπη για το USPM, εκ του οποίου κορυφαία μπάντα θεωρώ αυτή που βλέπετε στο avatar μου :-) Λατρεύω όμως και Agent Steel, Helstar, Titan Force, Lethal, Sword, Heir Apparent, παλιούς Queensrÿche, Fates Warning κτλ κτλ κτλ. Προσπαθώ να παρακολουθώ και τις εξελίξεις στο σημερινό metal αλλά για να είμαι ειλικρινής σπάνια ακούω κάτι σύγχρονο που να με συγκινεί. Τα τρια πράγματα που με απωθούν στο σύγχρονο μέταλ είναι 1. οι πλαστικές, αφύσικες παραγωγές, 2. η έλλειψη καλών φωνών (ειδικά για κάποιον σαν εμένα που έχει ως μέτρο σύγκρισης τους Halford, Midnight, Tate, Kiske, Arch κτλ) 3. το ανέμπνευστο, μηχανικό, generic songwriting. Αυτά τα λίγα από μένα για να ξέρετε με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε :-) Καλώς σας βρήκα!

Νέα μέλη συστηθείτε
Καλως το δικο μας το παιδι.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
Νέα μέλη συστηθείτε
Με φωνητικό μέτρο σύγκρισης τον Arch δεν μπορεί παρά να είσαι ωραίος τύπος.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Νέα μέλη συστηθείτε
Που κολάει ο Arch με τους υπόλοιπους;