Νέα μέλη συστηθείτε
- asgardlord
Νέα μέλη συστηθείτε
Τελευταία φορά που ειδωθήκαμε με τον zippo ήτανε πέρσι στο Ηράκλειο και ήμουνα πολύ μεθυσμένος για να θυμάμαι χαχαχαα!
Iron wields from armored wrists
- LuciferSteele
Νέα μέλη συστηθείτε
μήπως ονειρεύομαι???
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- asgardlord
Νέα μέλη συστηθείτε
Εφιάλτης

Νέα μέλη συστηθείτε
Ακομα στον υπνο μου τις βλεπω!asgardlord έγραψε: ↑Δευ 15 Οκτ 2018, 10:54ΕφιάλτηςΕίναι τώρα 2 μήνες που προσπαθώ να γραφτώ και έτρωγα άκυρο από το authenticator με τις ταμπέλες!
welcome!
Νέα μέλη συστηθείτε
Γεια σου Γιατρέ!
Νέα μέλη συστηθείτε
Το φόρουμ αποκτά άλλο επίπεδο, επιστημονικό!
Νέα μέλη συστηθείτε
Η αληθεια ειναι οτι για ενα γιατρο, τα μελη αυτου του φορουμ εχουν σιγουρα επιστημονικο ενδιαφερον...
Νέα μέλη συστηθείτε
Γιατί ρε, δε είναι επιστήμονας ο [mention]Zippo190[/mention] που έχει δείξει τα απόκρυφα του σε αγνώστους μεσήλικες Γερμανους και είναι φαν του Κονγκολεζικου αρτ κινηματογράφου;;

Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Νέα μέλη συστηθείτε
Αρχίδια επιστήμονας... 

Νέα μέλη συστηθείτε
Race of Cain, ascend to heaven,
Νέα μέλη συστηθείτε
την Lifo την διαβάζεις μόνο στο δίκτυο ή και έντυπη έκδοση;

@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- asgardlord
Νέα μέλη συστηθείτε
Βέβαια, τώρα που μιλάμε ετοιμάζω τη διατριβή μου στο γιατί το Lord of Steel είναι πιθανότατα το καλύτερο μέταλ άλμπουμ όλων των εποχών και απλά δεν το καταλάβαμε ακόμα

Πέρα απ' την πλάκα, I missed you guys!
Νέα μέλη συστηθείτε
wow... deep...asgardlord έγραψε: ↑Τρί 16 Οκτ 2018, 11:17 Εμπεριέχει στοιχεία οπαδολογίας, εθελοτυφλισμού και αυθυποβολής, με επιστημονική πάντα τεκμηρίωση!
Νέα μέλη συστηθείτε
Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα. Εδώ και αρκετούς μήνες σας διαβάζω καθημερινά, όμως μόλις τώρα αποφάσισα να φτιάξω ένα προφίλ για να τα λέμε και μαζί. Με πολλούς γνωριζόμαστε και προσωπικά. Για τους υπόλοιπους είμαι ο Ανδρέας από το Παλαιό Ηράκλειο, ο andkoukou για τους συμπολεμιστές του metaldome Είμαι 49 χρονών (για να έχει κάποιον να λέει τον πόνο του ο Πρίαμος και να τον καταλαβαίνει) και ασχολούμαι με το άθλημα από το 1982. Ακούω όλο το φάσμα του hard rock και του heavy metal με ιδιαίτερη έμφαση όμως στο power, US metal και epic.