Νέα μέλη συστηθείτε
- Stormbringer7
Νέα μέλη συστηθείτε
Ε οχι βρε συ....αυτο είναι Ιεροσυλία!!! (Μεχρι seasons εννοειται...)
Επισης, δηλώνω οσον αφορά το δικό μου εμπιστοσυνομετρο....' if you are not into metal you are not my friend' απλα και ξεκάθαρα...
P.S welcome to the jungle star man!
Επισης, δηλώνω οσον αφορά το δικό μου εμπιστοσυνομετρο....' if you are not into metal you are not my friend' απλα και ξεκάθαρα...
P.S welcome to the jungle star man!

Like a man is a mountainside... greatness waits for those who try...none can teach you It's all inside...just climb...
Νέα μέλη συστηθείτε
Καλά αυτό το επιστοσυνόμετρο είναι παγκόσμιος δείκτης.Stormbringer7 έγραψε: ↑Πέμ 08 Νοέμ 2018, 01:32 Ε οχι βρε συ....αυτο είναι Ιεροσυλία!!! (Μεχρι seasons εννοειται...)
P.S welcome to the jungle star man!![]()
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Νέα μέλη συστηθείτε
Ουτε εμενα μου αρεσουν οι Slayer.
- Stormbringer7
Νέα μέλη συστηθείτε
φυσικα..απλα προσαρτημενο στους manowar στη δικη μου περιπτωση...Zippo190 έγραψε: ↑Πέμ 08 Νοέμ 2018, 09:23Καλά αυτό το επιστοσυνόμετρο είναι παγκόσμιος δείκτης.Stormbringer7 έγραψε: ↑Πέμ 08 Νοέμ 2018, 01:32 Ε οχι βρε συ....αυτο είναι Ιεροσυλία!!! (Μεχρι seasons εννοειται...)
P.S welcome to the jungle star man!![]()

Like a man is a mountainside... greatness waits for those who try...none can teach you It's all inside...just climb...
Νέα μέλη συστηθείτε
Kαλως σας βρηκα κι απο μενα. Διαβαζα και το metaldome και αυτο το φορουμ συστηματικη αλλα ημουν/ειμαι λιγο ντροπαλος οποτε ποτε δεν εγραφα κατι. Ας ελπισω να συμμετεχω εδω περισσοτερο, μιας και απο την αναγνωση των συζητησεων εχω μαθει απειρα πραγματα. αλλα εχω πιασει τον εαυτο μου να θελει να χωθει στην κουβεντα.
Τα ακουσματα ειναι κυριως heavy και power, παρα πολυ thrash και prog/tech (κυριως παλιοτερα), αλλα και διαφορα αλλα ιδιωματα που δεν ειναι τοσο του φορουμ οπως death ή hardcore/punk.
Τα ακουσματα ειναι κυριως heavy και power, παρα πολυ thrash και prog/tech (κυριως παλιοτερα), αλλα και διαφορα αλλα ιδιωματα που δεν ειναι τοσο του φορουμ οπως death ή hardcore/punk.
Νέα μέλη συστηθείτε
Ζηλευω Nickname... καλως ηρθες (ας κανω τον παλιο που υποδεχεται τα νεα μελη...)
Νέα μέλη συστηθείτε
Καλως τον! Μπες στις κουβεντες μας και σε λιγο καιρο θα γινεις και συ ξεδιαντροπος!Coroner έγραψε: ↑Πέμ 20 Δεκ 2018, 12:00 Kαλως σας βρηκα κι απο μενα. Διαβαζα και το metaldome και αυτο το φορουμ συστηματικη αλλα ημουν/ειμαι λιγο ντροπαλος οποτε ποτε δεν εγραφα κατι. Ας ελπισω να συμμετεχω εδω περισσοτερο, μιας και απο την αναγνωση των συζητησεων εχω μαθει απειρα πραγματα. αλλα εχω πιασει τον εαυτο μου να θελει να χωθει στην κουβεντα.

Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Νέα μέλη συστηθείτε
προλαβε και ο Πριαμος... ο τυπος ειναι πιο αποτελεσματικος και απο Τουρκο στο παιδομαζωμα...
- CountRaven
Νέα μέλη συστηθείτε
Και μόνο που έχεις άβαταρ πυρηνική ενέργεια Watchtower αρκεί. Καλώς ήρθες.Coroner έγραψε: ↑Πέμ 20 Δεκ 2018, 12:00 Kαλως σας βρηκα κι απο μενα. Διαβαζα και το metaldome και αυτο το φορουμ συστηματικη αλλα ημουν/ειμαι λιγο ντροπαλος οποτε ποτε δεν εγραφα κατι. Ας ελπισω να συμμετεχω εδω περισσοτερο, μιας και απο την αναγνωση των συζητησεων εχω μαθει απειρα πραγματα. αλλα εχω πιασει τον εαυτο μου να θελει να χωθει στην κουβεντα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Νέα μέλη συστηθείτε
Welcome Home! Prog/tech διαβαζω και ευφραίνεται η καρδία μου.Coroner έγραψε: ↑Πέμ 20 Δεκ 2018, 12:00 Kαλως σας βρηκα κι απο μενα. Διαβαζα και το metaldome και αυτο το φορουμ συστηματικη αλλα ημουν/ειμαι λιγο ντροπαλος οποτε ποτε δεν εγραφα κατι. Ας ελπισω να συμμετεχω εδω περισσοτερο, μιας και απο την αναγνωση των συζητησεων εχω μαθει απειρα πραγματα. αλλα εχω πιασει τον εαυτο μου να θελει να χωθει στην κουβεντα.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Νέα μέλη συστηθείτε
Welcome! Πρόσεχε μην σκοντάψεις στο "Π" του Πρίαμου, το αφήνει όπου βρει τελευταία..Coroner έγραψε: ↑Πέμ 20 Δεκ 2018, 12:00 Kαλως σας βρηκα κι απο μενα. Διαβαζα και το metaldome και αυτο το φορουμ συστηματικη αλλα ημουν/ειμαι λιγο ντροπαλος οποτε ποτε δεν εγραφα κατι. Ας ελπισω να συμμετεχω εδω περισσοτερο, μιας και απο την αναγνωση των συζητησεων εχω μαθει απειρα πραγματα. αλλα εχω πιασει τον εαυτο μου να θελει να χωθει στην κουβεντα.

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Νέα μέλη συστηθείτε
Εγώ στη θέση σας θα φοβόμουν περισσότερο την μασέλα μου.Scrollkeeper έγραψε: ↑Πέμ 20 Δεκ 2018, 14:52Welcome! Πρόσεχε μην σκοντάψεις στο "Π" του Πρίαμου, το αφήνει όπου βρει τελευταία..Coroner έγραψε: ↑Πέμ 20 Δεκ 2018, 12:00 Kαλως σας βρηκα κι απο μενα. Διαβαζα και το metaldome και αυτο το φορουμ συστηματικη αλλα ημουν/ειμαι λιγο ντροπαλος οποτε ποτε δεν εγραφα κατι. Ας ελπισω να συμμετεχω εδω περισσοτερο, μιας και απο την αναγνωση των συζητησεων εχω μαθει απειρα πραγματα. αλλα εχω πιασει τον εαυτο μου να θελει να χωθει στην κουβεντα.
Τα ακουσματα ειναι κυριως heavy και power, παρα πολυ thrash και prog/tech (κυριως παλιοτερα), αλλα και διαφορα αλλα ιδιωματα που δεν ειναι τοσο του φορουμ οπως death ή hardcore/punk.![]()
![]()
![]()

Race of Cain, ascend to heaven,
Νέα μέλη συστηθείτε
Χααχαχαχα, ευχαριστω παιδια για το καλωσορισμα!
Νέα μέλη συστηθείτε
Καλωσόρισες και από μένα φίλε.
Νέα μέλη συστηθείτε
Εδω το αφεντικο μιλαει για το πουλι του Πριαμου...Scrollkeeper έγραψε: ↑Πέμ 20 Δεκ 2018, 14:52 Welcome! Πρόσεχε μην σκοντάψεις στο "Π" του Πρίαμου, το αφήνει όπου βρει τελευταία..![]()
![]()
![]()
Το οποιο ειναι αρκετα μεγαλο ωστε να κινδυνευεις να σκονταψεις, και το αφηνει οπου βρει...
Και οντως, η μασελα του ειναι πιο φοβιστικη... Καθοτι σκληρη.