Νέα μέλη συστηθείτε
- dargaard-79
Re: Νέα μέλη συστηθείτε
Καλησπερα και απο μενα. Δημητρης στο ονομα. Απο ακουσματα τα παντα χωρις να εννοω το ''λιγο από όλα '' και το ''τιποτα''. Από hard/prog rock μεχρι black metal του 2019. Ιδιαιτερη αγαπη στο U.S. Power/Prog metal...Αυτά.
Καλως τον Δημητρη! Ευτυχως εδω σε βλεπω λαλιστατο, αντιθετα με το Metaldome που κατι μαλλον δε σου καθοταν καλα και δε συμμετειχες ιδιαιτερα (γιατι και στο Rockin που ειχα μπει για κανα δυο φεγγαρια, ησουν ομιλητικοτατος).
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
- dargaard-79
ηταν τα πρωτα μου φεγγαρια στον κοσμο της τεχνολογιας και του ιντερνετ. Δεν ηθελα και να μεταφερω κειμενα και γνωμες σε ολα τα fora. Νομιζω θα αραξω εδω, για να δουμε....
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Καλως ήρθες μαν
Εντζόυ!

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- CountRaven
Άραξε, θα γουστάρεις. Welcome και από εμένα!dargaard-79 έγραψε: ↑Δευ 29 Ιαν 2018, 16:10 ηταν τα πρωτα μου φεγγαρια στον κοσμο της τεχνολογιας και του ιντερνετ. Δεν ηθελα και να μεταφερω κειμενα και γνωμες σε ολα τα fora. Νομιζω θα αραξω εδω, για να δουμε....
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Καλημέρα παιδιά και από μένα. Θοδωρής από Αθήνα, 38 σε ηλικία και οπαδός αυτής της μουσικής από το 1992. Τα γούστα μου πάνε από rock μέχρι black και death, με το κλασσικό heavy/power και το μελωδικό black metal να είναι λίγο πιο πάνω από τα υπόλοιπα. Καλώς σας βρήκα.
- LuciferSteele
καλώς ήλθες και καλή αρχή!
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- CountRaven
Welcome! Το nick κάτι μου λέει! Ήσουν και στο παλιό Scroll;Silenius έγραψε: ↑Κυρ 04 Φεβ 2018, 10:16 Καλημέρα παιδιά και από μένα. Θοδωρής από Αθήνα, 38 σε ηλικία και οπαδός αυτής της μουσικής από το 1992. Τα γούστα μου πάνε από rock μέχρι black και death, με το κλασσικό heavy/power και το μελωδικό black metal να είναι λίγο πιο πάνω από τα υπόλοιπα. Καλώς σας βρήκα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Όχι, 1η φορά εδώCountRaven έγραψε: ↑Κυρ 04 Φεβ 2018, 14:02Welcome! Το nick κάτι μου λέει! Ήσουν και στο παλιό Scroll;Silenius έγραψε: ↑Κυρ 04 Φεβ 2018, 10:16 Καλημέρα παιδιά και από μένα. Θοδωρής από Αθήνα, 38 σε ηλικία και οπαδός αυτής της μουσικής από το 1992. Τα γούστα μου πάνε από rock μέχρι black και death, με το κλασσικό heavy/power και το μελωδικό black metal να είναι λίγο πιο πάνω από τα υπόλοιπα. Καλώς σας βρήκα.

- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα Θοδωρή! Καλώς ήρθες 

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Blast from the past, ενα δεκάρι χρόνια μετα.
Μιχάλης εδώ, καλώς σας ξαναβρήκα
Μιχάλης εδώ, καλώς σας ξαναβρήκα
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Welcome back

Κώστας από Αθήνα εδώ, καλησπέρα σε όλους!!!
Κλασσικό ΗΜ κατά βάση, αλλά με αρκετούτσικες "παρασπονδίες"
Τα λέμε στα ενδότερα
Κλασσικό ΗΜ κατά βάση, αλλά με αρκετούτσικες "παρασπονδίες"
Τα λέμε στα ενδότερα
Αντε μπραβο αγορι μου, καλως ηρθες! Βρες και ενα μουρατο αβαταρ, και εισαι οκ! 

Race of Cain, ascend to heaven,
Γεια χαρά σε όλους. Γιάννης από Αθήνα πουρομεταλάς σαραντα φεύγα, x-fanzinas στα 80s, x-εταιριάρχης στα 90s, σοβαρός οικογενειάρχης μεν καραφλοχετάς δε την τρέχουσα περίοδο! Παρακολουθώ μερικές από τις άκρως ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας και κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να σπάσω τη σιωπή μου...