Νέα μέλη συστηθείτε
Re: Νέα μέλη συστηθείτε
kαλησπέρα και απο εμένα και καλώς ήρθα.Δεν χρειάζομαι ιδιαίτερες συστάσεις ειμαι ο γνωστός κάφρος "komhs" γνωστος για το greek metal
Greetings and salutations!
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Καλησπέρα σας. Στέφανος από Λευκωσία. Διαβάζω το φορουμ λίγους μήνες τώρα και υπάρχουν άφθονες πληροφορίες. Hails
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Welcome + Enjoy 
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Καλως ορισατε κομης & στεφανος
- Corum Jhaelen Irsei
καλως τα παιδια!
- CountRaven
Welcome.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Hellcome to Well!!
-
Καλημέρα και από μένα και με συγχωρείτε για τη γνωριμία με καθυστερηση.
Πραγματικό όνομα έβαλα, μου αρέσουν οι επωνυνες συνομιλίες, όμορφες συζητήσεις βλέπω και ανυπομονώ για μεταλλικές ταξιδιαρικες τοποθετήσεις!
Πραγματικό όνομα έβαλα, μου αρέσουν οι επωνυνες συνομιλίες, όμορφες συζητήσεις βλέπω και ανυπομονώ για μεταλλικές ταξιδιαρικες τοποθετήσεις!
- CountRaven
Welcome!!!!!!!!GeorgeKallinis έγραψε: ↑Τετ 24 Αύγ 2022, 10:54 Καλημέρα και από μένα και με συγχωρείτε για τη γνωριμία με καθυστερηση.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Welcome 
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Κώστας από λοιπό Αττικής , καιρό είχα να βρεθώ εδώ έως χρόνια . Παίδες , τα FB groups δεν αντέχουν τα metal posts και πολύ . Για να μην πάθουν κάνα καρδιακό , ήρθα εδώ ξανά κι από ευχαρίστηση . Εδώ τουλάχιστον λες Manilla Road και δε σου λένε κοκτέιλ είν' τούτο ;
Εις υγείαν , εβίβα , γειά ... μάλωσα με το πρόσωπο - Άγνωστου θεούλη μπερμπάτη στα Μεσόγεια Αττικής , καθώς κατέβαζε σε επίσκεψή του την κανάτα με το κρασί .
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Έλα ρε Κώστα! Που χάθηκες;! Welcome back 

- CountRaven
Κοκτέιλ Manilla φίλε. Μέτρησε!Εδώ τουλάχιστον λες Manilla Road και δε σου λένε κοκτέιλ είν' τούτο ;
Welcome back!!!!