Νέα μέλη συστηθείτε
- Northbound
Re: Νέα μέλη συστηθείτε
Καλησπέρα και από εμένα. Μανώλης εδώ, κάτοικος Γιορκ στην Αγγλία. Επιστροφή στα forums μετά από ΧΡΟΝΙΑ, κάτι που πραγματικά μου είχε λείψει.
Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
- CountRaven
Welcome bro!!Northbound έγραψε: ↑Πέμ 08 Σεπ 2022, 16:30 Καλησπέρα και από εμένα. Μανώλης εδώ, κάτοικος Γιορκ στην Αγγλία. Επιστροφή στα forums μετά από ΧΡΟΝΙΑ, κάτι που πραγματικά μου είχε λείψει.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Welcome!Northbound έγραψε: ↑Πέμ 08 Σεπ 2022, 16:30 Καλησπέρα και από εμένα. Μανώλης εδώ, κάτοικος Γιορκ στην Αγγλία. Επιστροφή στα forums μετά από ΧΡΟΝΙΑ, κάτι που πραγματικά μου είχε λείψει.

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Καλως τον @Northbound
-
Καλημέρα στα παιδια .
Καλα να είμαστε να λιώνουμε στις μουσικές και την καυλαντα
Νικος
Νικος
- CountRaven
Welcome bro!IronfistUK έγραψε: ↑Τρί 25 Οκτ 2022, 13:14 Καλημέρα στα παιδια .
Νικος
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Γεια χαρα κι απο μενα παιδες.
Επαναφορουμοποιηση μετα απο αιωνες,καλως σας (ξανα)βρηκα ολους!
Στελιος απο Καβαλα ,το μερος των μυθικων κουραμπιεδων.
Επαναφορουμοποιηση μετα απο αιωνες,καλως σας (ξανα)βρηκα ολους!
Στελιος απο Καβαλα ,το μερος των μυθικων κουραμπιεδων.
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- CountRaven
Πω που είσαι ρε Στελάρα;
Τρελό flashback σε ένδοξες φόρουμ εποχές.
CountRaven έγραψε: ↑Τρί 15 Νοέμ 2022, 14:34
Πω που είσαι ρε Στελάρα;
Τρελό flashback σε ένδοξες φόρουμ εποχές.
Οντως ενδοξες!Γεια σου ρε Χρηστο!Και οικογενειακες φωτο εξω απο Αν ,σε UTH ουτε θυμαμαι νουμερο, hail Μητσε ,Κωστη,Πετραν ,Κυρ ,ολα τα καλα παιδια!
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Καλησπέρα, χαιρετώ, Χρήστος, ήρθα, καλώς σας βρήκα, cheers
I only dream in black and white.
άπειρες καρδιές για το avatar.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Welcome! 
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Καλώς όρισες Χρήστο
-
Καλησπερα, ειμαι ο Σπυρος, μενω Αθηνα και καποια παιδια εδω τα γνωριζω, εχουμε πιει καφεδακια-μπυρες, εχουμε δει λαιβ μαζι.
Πρωτη φορα σε φορουμ, παρακολουθουσα οταν ειχα χρονο ομως. Με ενδιαφερουν κυριως τα 70ς- αρχες 80ς, οχι τοσο τα ακραια γκρουπ,
ενημερωνομαι οσο γινεται για το σημερα αλλα αν μπορω κι εγω να συνεισφερω καπου θα ειναι σε μπαντες που επαιξαν εκεινες τις δεκαετιες.
Χαιρετω, θα τα λεμε κ εδω..
Πρωτη φορα σε φορουμ, παρακολουθουσα οταν ειχα χρονο ομως. Με ενδιαφερουν κυριως τα 70ς- αρχες 80ς, οχι τοσο τα ακραια γκρουπ,
ενημερωνομαι οσο γινεται για το σημερα αλλα αν μπορω κι εγω να συνεισφερω καπου θα ειναι σε μπαντες που επαιξαν εκεινες τις δεκαετιες.
- CountRaven
spitherman έγραψε: ↑Δευ 20 Μαρ 2023, 17:31 Καλησπερα, ειμαι ο Σπυρος, μενω Αθηνα και καποια παιδια εδω τα γνωριζω, εχουμε πιει καφεδακια-μπυρες, εχουμε δει λαιβ μαζι.
Σπαααααιρουυυυυυύς!!!!!!