Νέα μέλη συστηθείτε
- SifiSMelodicRock
Re: Νέα μέλη συστηθείτε
Καλησπέρα αλάνια μου !!
Να σας συστηθώ και εγώ σωστά γιατί μπήκα λίγο απότομα χθες .Λέγομαι Σήφης είμαι από Κάλυμνο ( όχι σφουγγαράς )
44αρων ετών άσχετα που ενθουσιάζομαι ακόμα όντας 13ων
Φανατικός λάτρης της καλής μουσικής με ευρεία γκάμα ακουσμάτων ( Αor,Μelodic& Hard Rock,Hair Metal, Glam n Sleaze,Power,Epic,Prog,Thrash ,Death,Gothic,Ethnic χασίματα και κάποια ποιοτικά ηλεκτρονική ακόμη και κάποια λίγα Βlack ( Προτιμώ Dungeon Synth )
Συναυλίες παλιότερα πήγαινα αρκετές είδα από Slayer στο περιστέρι ,Canibal Corpse με κάτι μπλακμεταλαδες για support με απατάει η μνήμη μου,Μanowar King Diamond Immortal στα παλαιά Rockwave μέχρι Tους Θεούς και παιδικό όνειρο να δω Def Leppard με Whitesnake στο Καραϊσκάκη και αρκετούς άλλους
Τώρα έχουν δυσκολέψει λίγο τα πράγματα λόγο δουλείας σεζόν αλλά και πάλι το παλεύω όσο μπορώ ....
Πολλά είπα σας ζάλισα τα υπόλοιπα σιγά σιγά
Να σας συστηθώ και εγώ σωστά γιατί μπήκα λίγο απότομα χθες .Λέγομαι Σήφης είμαι από Κάλυμνο ( όχι σφουγγαράς )

Φανατικός λάτρης της καλής μουσικής με ευρεία γκάμα ακουσμάτων ( Αor,Μelodic& Hard Rock,Hair Metal, Glam n Sleaze,Power,Epic,Prog,Thrash ,Death,Gothic,Ethnic χασίματα και κάποια ποιοτικά ηλεκτρονική ακόμη και κάποια λίγα Βlack ( Προτιμώ Dungeon Synth )
Συναυλίες παλιότερα πήγαινα αρκετές είδα από Slayer στο περιστέρι ,Canibal Corpse με κάτι μπλακμεταλαδες για support με απατάει η μνήμη μου,Μanowar King Diamond Immortal στα παλαιά Rockwave μέχρι Tους Θεούς και παιδικό όνειρο να δω Def Leppard με Whitesnake στο Καραϊσκάκη και αρκετούς άλλους
Τώρα έχουν δυσκολέψει λίγο τα πράγματα λόγο δουλείας σεζόν αλλά και πάλι το παλεύω όσο μπορώ ....
Πολλά είπα σας ζάλισα τα υπόλοιπα σιγά σιγά

Καλώς μας ήρθατε, παρακαλούνται τα νέα μέλη να τοποθετηθούν εδώ: viewtopic.php?f=24&t=6524 και στα υπόλοιπα one on one για να μιλάμε σαν άνθρωποι.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- aorpanos72
Καλώς τον γίγαντα τον Σήφη από Κάλυμνο. Καλορίζικος 
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- CountRaven
Welcome bro! Πάμε δυνατά!SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Τετ 10 Μάιος 2023, 19:39 Καλησπέρα αλάνια μου !!
Να σας συστηθώ και εγώ σωστά γιατί μπήκα λίγο απότομα χθες .Λέγομαι Σήφης είμαι από Κάλυμνο ( όχι σφουγγαράς )44αρων ετών άσχετα που ενθουσιάζομαι ακόμα όντας 13ων
![]()
Πολλά είπα σας ζάλισα τα υπόλοιπα σιγά σιγά![]()
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Καλως ηρθατε @spitherman & @SifiSMelodicRock