Ιστορίες τρόμου με γρατζουνισμενα/κατεστραμενα βινύλια (ή CD)

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
Scrollkeeper
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: Ιστορίες τρόμου με γρατζουνισμενα/κατεστραμενα βινύλια (ή CD)

Δημοσίευση από Scrollkeeper »

castledemon έγραψε: Πέμ 20 Δεκ 2018, 21:28 Τρου τζεντλεμαν
Όχι σαν το φιλαράκι μου, που μου έχασε δύο δανεικά cd που του έδωσα (A social grace και κάποιο ακόμα που δε θυμάμαι τωρα) καπου στο '96. Οι γονείς του του έδωσαν λεφτά για να μου τα ξαναγορασει και αυτός καβαντζωσε τα φράγκα και μου έδωσε δύο CD από τη συλλογή του που δεν ήθελε. Το ένα ήταν το Abigail, το άλλο δεν το θυμάμαι
Τώρα που είπες για Psychotic Waltz. Έχω πάρει τις διπλες επανεκδόσεις με το χάρτινο sleeve που έβαζες κ τα δύο CD μεσα και έχω την μία στο αμάξι. Συνοδηγός ήταν ένας ατσουμπαλος φίλος μου που όταν προσπάθησε να βάλει το A Social Grace έσκισε το sleeve στη ράχη γιατί το ζόρισε...
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Άβαταρ μέλους
LuciferSteele

Δημοσίευση από LuciferSteele »

rbrigade έγραψε: Πέμ 20 Δεκ 2018, 18:31 Την έχεις την κόπια Warlord ή την πούλησες σε κάνα αθώο θύμα ως NM; Μόνο αλήθειες! :D
πάνε τόσα χρόνια που αυτή τη λεπτομέρεια δεν τη θυμάμαι, νομίζω πως είναι η κόπια που έχω μέχρι και τώρα
επίσης θυμήθηκα πως την ίδια μαλακία την είχα πάθει και με το βινύλιο του Time of the Oath αλλά αυτό δεν επανήλθε πλήρως, είναι ακόμα κάπως στραβό
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Άβαταρ μέλους
Normalized_Freak

Δημοσίευση από Normalized_Freak »

Δίσκοι που έχω γρατζουνίσει, κατά την απομάκρυνση από το πικάπ: METAL CHURCH - The Human Factor και VOIVOD - Angelrat. Και τα δύο στα τελευταία κομμάτια της πρώτης πλευράς, με τα κλικ να είναι πλέον μόνιμοι σύντροφοι. Εντάξει, το πρώτο είναι φτηνό, το άλλο όμως;

Δίσκος που μου έχει πέσει από τα χέρια: LORDIAN GUARD - Sinners in the hand of an angry God, το picture, με αποτέλεσμα να ραγίσει και να μην παίζεται το πρώτο κομμάτι της πρώτης πλευράς.

Επίσης, έχω καταφέρει αν χαράξω με κοπίδι την πάνω πλευρά CD, την ώρα ξεπακεταρίσματος, καθώς είχα ζητήσει μπόλικα CD και αποστολή δίχως τις θήκες για εξοικονόμηση. Το θύμα, DEMIGOD - Slumber of Sullen Eyes, ευτυχώς, όχι το original.
Imagination overpowers reason
Άβαταρ μέλους
TitusGroan

Δημοσίευση από TitusGroan »

Αναβιωση τοπικ λογω προσφατου αρμαγεδδωνα...
Επιστροφη-μετακομιση στο παλιο σπιτι, πραγματα στο υπογειο, τιγκα δεν μπορεις να πατησεις μεσα. Προτεραιοτητες πατερ φαμιλια: παιδικα κρεβατια, ψυγειο, δισκοι (σε καινουρια ραφια ντε). Βγαζω στοιβες δισκων απο κουτες, μπαουλα κλπ, τα στηριζω ορθια στο πατωμα και ξεκιναω μεταφορα λιγα λιγα. Εχω κανει λιγο χωρο στην περιοχη και εχω βαλει το πλαινο του διπλου κρεβατιου ΟΡΘΙΟ καπου εκει διπλα, με τη φιξαρισμενη βιδα πανω....

Και ναι...πεφτει ολο αυτο το πραγμα σαν σφυρι με τη βιδα πανω σε μια ντανα ξυστα διπλα μου. Την πρωτη σφαλιαρα την τρωει το DOOMSWORD resound the horn, τρυπαει ζελατινα εξωφυλλο και σπαει την αγραφη ακρη και λιγο απο πρωτο κομματι....παει ο δισκος...Ευτυχως απο τη δυναμη γλιστραει η ντανα και τα πισω βινυλια τσαλακωσαν λιγο εξωφυλλο, κατι crystal viper, cerebus και δυστυχως leatherwolf s/t...

θα μπορουσα να ειμαι νεκρος
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

TitusGroan έγραψε: Δευ 28 Μαρ 2022, 20:16
Και ναι...πεφτει ολο αυτο το πραγμα σαν σφυρι με τη βιδα πανω σε μια ντανα ξυστα διπλα μου. Την πρωτη σφαλιαρα την τρωει το DOOMSWORD resound the horn, τρυπαει ζελατινα εξωφυλλο και σπαει την αγραφη ακρη και λιγο απο πρωτο κομματι....παει ο δισκος...Ευτυχως απο τη δυναμη γλιστραει η ντανα και τα πισω βινυλια τσαλακωσαν λιγο εξωφυλλο, κατι crystal viper, cerebus και δυστυχως leatherwolf s/t...

θα μπορουσα να ειμαι νεκρος
τώρα όμως μας σκοτώνεις ψυχικά. :patrik:
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
vasilis2112

Δημοσίευση από vasilis2112 »

Έχω κάτσει (αρκετή ώρα) πάνω στο Oliver Magnum! Θυμάμαι να σκέφτομαι ότι πολύ φλατ και κρύα είναι η πολυθρόνα και να πετάγομαι σα ζεματισμένος! Αλώβητο!

Πρόσφατα γρατζουνισα το Safe Haven CD. Κάνει ένα χοροπήδημα σε κάποια φάση για 5σεκ, θα αντικατασταθεί με την πρώτη ευκαιρία!
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Πρόσφατα γρατζουνισα το Safe Haven CD. Κάνει ένα χοροπήδημα σε κάποια φάση για 5σεκ, θα αντικατασταθεί με την πρώτη ευκαιρία!
Μη το δει ο ο @Progress_Lost θα στεναχωρηθεί.

Πως τα κατάφερες;
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
vasilis2112

Δημοσίευση από vasilis2112 »

Άστα να πάνε!
Έκανα αυτό που δεν πρέπει και συνέβη το χειρότερο πιθανό!
Καθάρισα το σκονισμένο CD στη μπλούζα γιατί δεν έβρισκα τα πανάκια μου και βρήκε στα κορδόνια της κουκούλας! Πλαστικά μεν η ζημιά έγινε δε!
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Θέλω να ξαναθαφτεί αυτό το τόπικ. Πολύ με στεναχωρεί.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”