Teaser απο TYRANT με LOWE
Στις 2 πρώτες ακροάσεις με έπιασε απροετοίμαστο. Ψιλογαμάει το album. Μπορεί και να ΧΟΝΤΡΟγαμάει μετά από περισσότερα ακούσματα.
κάποιοι θέλουν 2+ ακροάσεις για να συνειδητοποιήσουν ότι ο δίσκος γαμάει, ενώ υπάρχει αναλυτική κριτική που τα εξηγεί απλά και ωραία, τι να πω, αυτοί είστε.

1
Xstroyer
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
χαχαχαχα δεν διαβάζω κριτικές από νέα albums στα οποία θα κάνω και εγώ κριτική. Μόνο μετά.

Μισό άλμπουμ είχα ακούσει. Μου άρεσε αρκετά, μιας και περίμενα κάτι χειρότερο, με χάλασε λίγο όμως ότι ξαναπαιζουν παλαιότερα θέματα.
Ισχύει ότι υπάρχουν θέματα που "κάτι" θυμίζουν. Υπάρχει βέβαια και η προσέγγιση αλα Cirith Ungol αφού εκεί (που είναι λίγο πιο έντονο) δεν φαίνεται να ενοχλεί μέχρι στιγμής τους περισσότερους. Κάτι σαν "σύνδεση με το παρελθόν", αν σου κάνει κάτι τέτοιο.
Πολύ δυνατός ο δίσκος, ανέλπιστα θα έλεγα και είμαι από αυτούς που δεν την παλεύω με κανένα από τα προηγούμενά τους...
Χθες και σημερα αξιωθηκα να το ακουσω τελικα. ΠΟΛΥ θετικες εντυπωσεις.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Μικρός Ρόμπερτ «κουβάλησε» παλι

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Ξεκαθαρα! Αυτος και η γενικοτερη "occult" μουχλα με κερδισαν.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.