Μογγολισμος και Μέταλ στη Μπανανία των 80ς-90ς
- SifiSMelodicRock
Re: Μογγολισμος και Μέταλ στη Μπανανία των 80ς-90ς
Μόλις ανακάλυψα το επικότερο thread του Forum ,πραγματικός πολιτιστικός θησαυρός & κληρονομιά για τις επόμενες γενεές 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SifiSMelodicRock την Παρ 09 Ιουν 2023, 23:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- aorpanos72
Αχαχαχαχα ο Indiana Jones συνεχίζει τις ανασκαφές 
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- SifiSMelodicRock
- SifiSMelodicRock
Eδώ ειδικά γονάτισαΉμουν ένα στρουμπουλό μπαλόνι με γυαλιά μα ένιωθα ότι είχα κατακτήσει τον κόσμο με δύναμη και αυτοπεποίθηση σαν του Μαγκάιβερ. Γιατί; Να γιατί:
Ένα από τα προηγούμενα βράδια είχε έρθει ο θείος με τη θεία και τα ξαδελφάκια μου, τρία τον αριθμό. Μεταλάκια και οι τρεις οι δύο μικρότεροι -δίδυμοι-, ο ένας μεγαλύτερος μου. Είχαν φέρει κασέτες στο σπίτι και ακούγαμε μα το σημαντικότερο είχαν φέρει και μου είχαν ΧΑΡΙΣΕΙ μια μπλούζα Guns 'N' Roses. Ασπρόμαυρη με την νεκροκεφαλή το τριαντάφυλλο και το ψηλό καπέλο.

- CountRaven
Κλαίω.SifiSMelodicRock έγραψε: ↑Παρ 09 Ιουν 2023, 22:12Eδώ ειδικά γονάτισαήμουν ένα στρουμπουλό μπαλόνι με γυαλιά μα ένιωθα ότι είχα κατακτήσει τον κόσμο με δύναμη και αυτοπεποίθηση σαν του Μαγκάιβερ. Γιατί; Να γιατί:
Ένα από τα προηγούμενα βράδια είχε έρθει ο θείος με τη θεία και τα ξαδελφάκια μου, τρία τον αριθμό. Μεταλάκια και οι τρεις οι δύο μικρότεροι -διδύμοι-, ο ένας μεγαλύτερος μου. Είχαν φέρει κασέτες στο σπίτι και ακούγαμε μα το σημαντικότερο είχαν φέρει και μου είχαν ΧΑΡΙΣΕΙ μια μπλούζα Guns 'N' Roses. Ασπρόμαυρη με την νεκροκεφαλή το τριαντάφυλλο και το ψηλό καπέλο.![]()
Έχεις να βρεις και άλλα επη.
Εκεί είμαι δεν είμαι 12.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Πρώτη μου συναυλία έβερ (βασικά 2η, διότι η πρώτη ήταν στο Woodstock στο Περιστέρι, κάτι ελληνικά γκρουπ - 5 στον αριθμό- που είχαν βγάλει μόνο ντέμο), Rockwave 1999 (Manowar κλπ) και ανοίγουν τις πόρτες. Μπουκάρουμε μέσα στον Άγιο Κοσμά, προχωράμε μέχρι ένα σημείο, μας σταματάνε οι υπεύθυνοι, άγνωστο γιατί, να μην προχωρήσουμε παραπέρα και συγκεντρωνόμαστε εκεί ένας σωρός από κόσμο. Ξαφνικά μας δίνουν σινιάλο και μας λένε ελεύθεροι. Αρχίζουν λοιπόν όλοι να τρέχουν σαν τρελοί να πιάσουν κάγκελο (μια ευθεία μας χώριζε από την σκηνή και το κάγκελο). Τρέχω κι εγώ, όντας λεπτός, 14χρονος και γρήγορος και πιάνω κάγκελο. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα ακούγεται μια κραυγή από πίσω "κάντε όλοι άκρη, έχω έρθει από τις 6 το πρωί" (αλήθεια την θυμάστε αυτή την ακατανόητη μαλακισμένη μόδα των 90s όπου πήγαιναν 6-7 ώρες πριν την συναυλία, στήνονταν στην είσοδο και κοκορεύονταν κι από πάνω?). Ένας χοντρός λοιπόν εμφανίζεται σπρώχνοντας με βία όσους ήταν μπροστά του και πιάνει τελικά κάγκελο, αφού φρόντισε να με αρπάξει και μένα από τη μούρη και να με εκτοξεύσει πίσω (χοντρικά 3η σειρα). Σοκ για τον 14χρονο εαυτο μου, πρώτη αντίδραση του, ήταν να σκεφτεί ότι δεν ξαναπατάει σε μέταλ συναυλία (γελάω που τα σκέφτομαι τώρα, δείτε όμως πως διάφορα τέτοια σκηνικά μπορούν να επηρρεάσουν καταστάσεις), κάτι όμως το ότι σε λίγο συνάντησε φίλους του, κάτι τα συγκροτήματα που άρχισαν να παίζουν, πορώθηκε ο 14χρονος και ξέχασε το σκηνικό.
2004 live Doomsword αν θυμάμαι καλά, με support Battleroar. Αn club και είμαι στο κάγκελο λίγο πριν αρχίσουν οι Battleroar. Σκάει μύτη μπροστά ένας ψηλός μουσάτος μακρυμάλλης με σπαθί το οποίο καρφώνει στη σκηνή, τίγκα μεθυσμένος και ξεκινάει να μας απειλεί δεξιά και αριστερά, να κάνουμε πιο πέρα, γιατί αλλιώς, θα μας γαμήσει! Θορυβηθήκαμε και κάναμε στην άκρη όσο μπορούσαμε, διότι δεν τα βάζεις με μεθυσμένο που κρατάει και σπαθι! Σε όλο το λάιβ συνέχισε να μας ζαλίζει τ'αρχίδια να κάνουμε πιο πέρα κλπ. Συνοψίζοντας, λάιβ δεν ευχαριστηθήκαμε γιατί είχαμε το νου μας στον μαλάκα, ο οποίος κατευχαριστήθηκε τα συγκροτήματα, μένοντας ακίνητος με το σπαθί συνήθως υψωμένο...Το σκηνικό με είχε χαλάσει ιδιαίτερα, διότι σκέφτηκα ότι ειδικά σε τέτοιες συναυλίες όπου πάνω κάτω είμασταν πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι 200-250 νοματαίοι (είχα ξεκινήσει από το 2002 να παρακολουθώ συστηματικά underground συναυλίες, με εναρκτήρια τους Omen), δεν έπρεπε να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές! Brothers of metal και αρχίδια καλαβρέζικα!
2004 live Doomsword αν θυμάμαι καλά, με support Battleroar. Αn club και είμαι στο κάγκελο λίγο πριν αρχίσουν οι Battleroar. Σκάει μύτη μπροστά ένας ψηλός μουσάτος μακρυμάλλης με σπαθί το οποίο καρφώνει στη σκηνή, τίγκα μεθυσμένος και ξεκινάει να μας απειλεί δεξιά και αριστερά, να κάνουμε πιο πέρα, γιατί αλλιώς, θα μας γαμήσει! Θορυβηθήκαμε και κάναμε στην άκρη όσο μπορούσαμε, διότι δεν τα βάζεις με μεθυσμένο που κρατάει και σπαθι! Σε όλο το λάιβ συνέχισε να μας ζαλίζει τ'αρχίδια να κάνουμε πιο πέρα κλπ. Συνοψίζοντας, λάιβ δεν ευχαριστηθήκαμε γιατί είχαμε το νου μας στον μαλάκα, ο οποίος κατευχαριστήθηκε τα συγκροτήματα, μένοντας ακίνητος με το σπαθί συνήθως υψωμένο...Το σκηνικό με είχε χαλάσει ιδιαίτερα, διότι σκέφτηκα ότι ειδικά σε τέτοιες συναυλίες όπου πάνω κάτω είμασταν πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι 200-250 νοματαίοι (είχα ξεκινήσει από το 2002 να παρακολουθώ συστηματικά underground συναυλίες, με εναρκτήρια τους Omen), δεν έπρεπε να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές! Brothers of metal και αρχίδια καλαβρέζικα!
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Advancing Yokeda
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαAegon έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 17:30 Σκάει μύτη μπροστά ένας ψηλός μουσάτος μακρυμάλλης με σπαθί το οποίο καρφώνει στη σκηνή, τίγκα μεθυσμένος και ξεκινάει να μας απειλεί δεξιά και αριστερά, να κάνουμε πιο πέρα, γιατί αλλιώς, θα μας γαμήσει! Θορυβηθήκαμε και κάναμε στην άκρη όσο μπορούσαμε, διότι δεν τα βάζεις με μεθυσμένο που κρατάει και σπαθι! Σε όλο το λάιβ συνέχισε να μας ζαλίζει τ'αρχίδια να κάνουμε πιο πέρα κλπ. Συνοψίζοντας, λάιβ δεν ευχαριστηθήκαμε γιατί είχαμε το νου μας στον μαλάκα, ο οποίος κατευχαριστήθηκε τα συγκροτήματα, μένοντας ακίνητος με το σπαθί συνήθως υψωμένο...
έπρεπε να δεις καυγά με αυτόν σαββατόβραδο στο Αγκάθι στην Αττικής και ήταν και άοπλος τότε....

τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Αν όντως κατάλαβες για ποιόν μιλάω και μάλιστα έχεις καυγαδίσει και μαζί του και σε περίπτωση που του έριξες και τίποτα ψιλές, eternal hails από μέναAdvancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 17:53αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαAegon έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 17:30 Σκάει μύτη μπροστά ένας ψηλός μουσάτος μακρυμάλλης με σπαθί το οποίο καρφώνει στη σκηνή, τίγκα μεθυσμένος και ξεκινάει να μας απειλεί δεξιά και αριστερά, να κάνουμε πιο πέρα, γιατί αλλιώς, θα μας γαμήσει! Θορυβηθήκαμε και κάναμε στην άκρη όσο μπορούσαμε, διότι δεν τα βάζεις με μεθυσμένο που κρατάει και σπαθι! Σε όλο το λάιβ συνέχισε να μας ζαλίζει τ'αρχίδια να κάνουμε πιο πέρα κλπ. Συνοψίζοντας, λάιβ δεν ευχαριστηθήκαμε γιατί είχαμε το νου μας στον μαλάκα, ο οποίος κατευχαριστήθηκε τα συγκροτήματα, μένοντας ακίνητος με το σπαθί συνήθως υψωμένο...
έπρεπε να δεις καυγά με αυτόν σαββατόβραδο στο Αγκάθι στην Αττικής και ήταν και άοπλος τότε....![]()
- Advancing Yokeda
α, όχι... i'm sorry.... εγώ βγαίνω νύχτα μόνο για Manowar και πίτσα (σουβλάκι τότε)Aegon έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 17:56Αν όντως κατάλαβες για ποιόν μιλάω και μάλιστα έχεις καυγαδίσει και μαζί του και σε περίπτωση που του έριξες και τίποτα ψιλές, eternal hails από μέναAdvancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 17:53αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαAegon έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 17:30 Σκάει μύτη μπροστά ένας ψηλός μουσάτος μακρυμάλλης με σπαθί το οποίο καρφώνει στη σκηνή, τίγκα μεθυσμένος και ξεκινάει να μας απειλεί δεξιά και αριστερά, να κάνουμε πιο πέρα, γιατί αλλιώς, θα μας γαμήσει! Θορυβηθήκαμε και κάναμε στην άκρη όσο μπορούσαμε, διότι δεν τα βάζεις με μεθυσμένο που κρατάει και σπαθι! Σε όλο το λάιβ συνέχισε να μας ζαλίζει τ'αρχίδια να κάνουμε πιο πέρα κλπ. Συνοψίζοντας, λάιβ δεν ευχαριστηθήκαμε γιατί είχαμε το νου μας στον μαλάκα, ο οποίος κατευχαριστήθηκε τα συγκροτήματα, μένοντας ακίνητος με το σπαθί συνήθως υψωμένο...
έπρεπε να δεις καυγά με αυτόν σαββατόβραδο στο Αγκάθι στην Αττικής και ήταν και άοπλος τότε....![]()
![]()
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Δεν πειράζει, δώσε info για τον καυγά στο ΑγκάθιAdvancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 18:03α, όχι... i'm sorry.... εγώ βγαίνω νύχτα μόνο για Manowar και πίτσα (σουβλάκι τότε)Aegon έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 17:56Αν όντως κατάλαβες για ποιόν μιλάω και μάλιστα έχεις καυγαδίσει και μαζί του και σε περίπτωση που του έριξες και τίποτα ψιλές, eternal hails από μέναAdvancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 25 Οκτ 2023, 17:53
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
![]()

- TitusGroan
Το μεταλ υπηρξε σημαντικη υποκουλτουρα στα 80s (απο οτι εχω καταλαβει, γιατι οι περισσοτεροι δεν τα ζησαμε). Ενα απειροελαχιστο δεσιμο εχει παραμεινει πιστευω σε πολυ επιφανειακο επιπεδο και μονο μουσικα.
Τα υπολοιπα περι brothers of metal καλο θα ηταν να μενουν στις αναμνησεις της εφηβεια μας και μονο...για τοτε καλη φαση ηταν
Τα υπολοιπα περι brothers of metal καλο θα ηταν να μενουν στις αναμνησεις της εφηβεια μας και μονο...για τοτε καλη φαση ηταν
- Advancing Yokeda
back in the day, τα thrash έπαιζαν στην αρχή, πριν ανέβει να παίξει ο Μακρής. Οπότε οι θρασάδες ερχόντουσαν απο νωρίς. Οι μανογουοράδες περίμεναν τη σειρά τους. Όταν λοιπόν είχαν καραμερακλώσει οι θρασάδες, είχαν αράξει μπροστά από την κονσόλα και κοιτούσαν τους υπόλοιπους.
Ήρθε λοιπόν η ώρα του Μακρή. Και κάποτε και η ώρα των Manowar. Ήταν στο Power of thy sword. Μπροστά από την κονσόλα χτυπιόταν ο μουσάτος. Οι αραχτοί θρασάδες όμως είχαν διάθεση για αστειάκια. Οπότε παρίσταναν πως ξιφομαχούν - μπροστά από τον μουσάτο που χτυπιόταν.
Και ξαφνικά all hell breaks loose. Σταματά να χτυπιέται, αρπάζει έναν από τη μπλούζα και τον πετά στους άλλους τηςπαρέας του λες και πήγαινε για κορίνες.
Το Αγκάθι μεταρέπεται σε γαλατικό καυγά από το Αστερίξ και εγώ καταγράφω το ματς.
Ήρθε λοιπόν η ώρα του Μακρή. Και κάποτε και η ώρα των Manowar. Ήταν στο Power of thy sword. Μπροστά από την κονσόλα χτυπιόταν ο μουσάτος. Οι αραχτοί θρασάδες όμως είχαν διάθεση για αστειάκια. Οπότε παρίσταναν πως ξιφομαχούν - μπροστά από τον μουσάτο που χτυπιόταν.
Και ξαφνικά all hell breaks loose. Σταματά να χτυπιέται, αρπάζει έναν από τη μπλούζα και τον πετά στους άλλους τηςπαρέας του λες και πήγαινε για κορίνες.
Το Αγκάθι μεταρέπεται σε γαλατικό καυγά από το Αστερίξ και εγώ καταγράφω το ματς.
Κατά βάθος είμαι με τον (κυριολεκτικά)swordbrother στη μάχη του εναντίον των θρασάδων! Κατά πολύ βάθος όμως είμαι με τους θρασάδες γιατί ακόμη τον μισώ τον τύπο 

Ήταν Νοέμβρης του 2000. Ήμουν Α' Γυμνασίου και είχα μυήσει κάποια παιδιά ήδη από την 6η Δημοτικού στο Χέβυ Μέταλ των Άηρον Μέηντεν. Nα 'ναι καλά το Carmageddon II : Carpocalypse Now και ο Atlantis FM. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Μαζί πορευόμασταν και βάζαμε ΜΕΤΑΛ κασέτες σε διάφορα πάρτυ. Ενδεικτικά θυμάμαι να χω βάλει στο κασσετόφωνο Hallowed Be Thy Name από Live After Death γραμμένο από ΑΤΛΑΝΤΙΣ σε πάρτυ ενός «διάσημου» κοριτσιού (που σημερα είναι τραγουδίστρια Ελαφρολαικού σε γνωστό κατάστημα με ΝΙΚΗΦΟΡΟ και ΝΙΝΟ) και να παγώνει όλος ο κόσμος με το που άκουσε το ίντρο την ώρα που παίζαμε κρυφτό...
Που λέτε λοιπόν, μια φορά πηγαίναμε εκδρομή και ενώ ήμασταν στο λεωφορείο ήμασταν 1η Γυμνασίου με 3η Γυμνασίου στο ίδιο όχημα. Στη διαδρομή μας είχαν πρήξει τ'αρχίδια με
Crazy Town - Butterfly (κα-μα λέηντη, καμ καμ μα λέηντη, γιο μα μπαντερφλάη).
Εγώ είχα το Brave New World σε αυθεντικό CD και κοίταζα το βιβλιαράκι και κάτι έλεγα στον συμμαθητή μου. Μπροστά μου ήταν ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ. Ένας από 3η Γυμνασίου που ήταν πρόεδρος στο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ. Εγώ ψαρωμένος. Σε μια φάση μου κάνει :
-Ακούς Iron Maiden?
-Ναι! (απαντάω περήφανα).
-Ωραία για πες μου 3 Δίσκους τους.
-Εεε Killers, Powerslave, και Somewhere In Time.
- Τι "Somewhere In Time" ? Αυτό δεν είναι δίσκος, είναι τραγούδι... Κατάλαβα πόσα ξέρεις.
Άρχισα να τον θάβω στον διπλανό μου και να λέω τι «τι βλακείες λέει ο τύπος». Αλλά δεν μπορούσα να του το πω φάτσα κάρτα γιατί μπορεί να έτρωγα ξύλο.
Μετά του βγάζω το βιβλιαράκι του Brave New World του το δείχνω και του λεω «να δες». Και μου λέει «καλά θα το δω. Θέλω να ακούσω το δίσκο όμως, μπορείς να μου το δώσεις για μερικές μέρες να το αντιγράψω;»
Του το δίνω.
Μετά τον έπρηζα για ΜΗΝΕΣ να το επιστρέψει το αρχίδι, και τελικά το επέστρεψε ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ.
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ. Ο τύπος btw κυρίως άκουγε Trance και τέτοια. Τι σκατά ήθελε Μέταλ Δίσκο ο πρεζάκιας;;;
Μόλις το είπα σε ένα συμμαθητή του μερικούς μήνες αργότερα (με άκουσα να τραγουδάω το Whiskey In The Jar-row στη διασκευή των Μετάλλικα) μου κάνει
«Α καλά, και που σου φερε πίσω το CD αυτός, πολύ είναι...». Καλό παιδί αυτός και δεν θυμάμαι πως τον λένε γαμώτο. 6ο Λύκειο Γλυφάδας;;
Μαζί πορευόμασταν και βάζαμε ΜΕΤΑΛ κασέτες σε διάφορα πάρτυ. Ενδεικτικά θυμάμαι να χω βάλει στο κασσετόφωνο Hallowed Be Thy Name από Live After Death γραμμένο από ΑΤΛΑΝΤΙΣ σε πάρτυ ενός «διάσημου» κοριτσιού (που σημερα είναι τραγουδίστρια Ελαφρολαικού σε γνωστό κατάστημα με ΝΙΚΗΦΟΡΟ και ΝΙΝΟ) και να παγώνει όλος ο κόσμος με το που άκουσε το ίντρο την ώρα που παίζαμε κρυφτό...
Που λέτε λοιπόν, μια φορά πηγαίναμε εκδρομή και ενώ ήμασταν στο λεωφορείο ήμασταν 1η Γυμνασίου με 3η Γυμνασίου στο ίδιο όχημα. Στη διαδρομή μας είχαν πρήξει τ'αρχίδια με
Crazy Town - Butterfly (κα-μα λέηντη, καμ καμ μα λέηντη, γιο μα μπαντερφλάη).
Εγώ είχα το Brave New World σε αυθεντικό CD και κοίταζα το βιβλιαράκι και κάτι έλεγα στον συμμαθητή μου. Μπροστά μου ήταν ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ. Ένας από 3η Γυμνασίου που ήταν πρόεδρος στο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ. Εγώ ψαρωμένος. Σε μια φάση μου κάνει :
-Ακούς Iron Maiden?
-Ναι! (απαντάω περήφανα).
-Ωραία για πες μου 3 Δίσκους τους.
-Εεε Killers, Powerslave, και Somewhere In Time.
- Τι "Somewhere In Time" ? Αυτό δεν είναι δίσκος, είναι τραγούδι... Κατάλαβα πόσα ξέρεις.
Άρχισα να τον θάβω στον διπλανό μου και να λέω τι «τι βλακείες λέει ο τύπος». Αλλά δεν μπορούσα να του το πω φάτσα κάρτα γιατί μπορεί να έτρωγα ξύλο.
Μετά του βγάζω το βιβλιαράκι του Brave New World του το δείχνω και του λεω «να δες». Και μου λέει «καλά θα το δω. Θέλω να ακούσω το δίσκο όμως, μπορείς να μου το δώσεις για μερικές μέρες να το αντιγράψω;»
Του το δίνω.
Μετά τον έπρηζα για ΜΗΝΕΣ να το επιστρέψει το αρχίδι, και τελικά το επέστρεψε ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ.
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ. Ο τύπος btw κυρίως άκουγε Trance και τέτοια. Τι σκατά ήθελε Μέταλ Δίσκο ο πρεζάκιας;;;
Μόλις το είπα σε ένα συμμαθητή του μερικούς μήνες αργότερα (με άκουσα να τραγουδάω το Whiskey In The Jar-row στη διασκευή των Μετάλλικα) μου κάνει
«Α καλά, και που σου φερε πίσω το CD αυτός, πολύ είναι...». Καλό παιδί αυτός και δεν θυμάμαι πως τον λένε γαμώτο. 6ο Λύκειο Γλυφάδας;;