Μογγολισμος και Μέταλ στη Μπανανία των 80ς-90ς

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
Northbound

Re: Μογγολισμος και Μέταλ στη Μπανανία των 80ς-90ς

Δημοσίευση από Northbound »

Είχα τον Ηλία Λογγινίδη των Spitfire οδηγό σχολικό λεωφορείου στο σχολείο που πήγαινα. Τελευταία φορά που είχα ρωτήσει (δεκαετία κοντά) ήταν ακόμα εκεί. Σε release party του Die Fighting στο Revenge of Rock στην Αλεξάνδρας, ενώ άλλοι του πηγαίνανε κόπιες από το Die Fighting και πάει λέγοντας, εγώ έσκασα με σελίδα από ένα λεύκωμα μιας χρονιάς (από αυτά που είχε προσωπικό, φωτογραφίες όλες τις τάξεις κτλ.) με τους οδηγούς σχολικών λεωφορείων και τον έβαλα να μου υπογράψει πάνω από την φωτογραφία του. Μέγα γέλιο στο Revenge θυμάμαι! :D

Θυμάμαι και τον αριθμό του λεωφορείου που οδηγόυσε, ήταν τσαμπουκαλής οδηγός σε φάση όταν πηγαίναμε εκπαιδευτικές εκδρομές κτλ δεν ήταν να φωνάζεις ή να μην φοράς ζώνη ή να ήσουνα όρθιος.... Άκουγες όόόόότι υπήρχε σε καντήλι και Παναγία! :fire:
Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Άβαταρ μέλους
Epitaph

Δημοσίευση από Epitaph »

Northbound έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 00:41 Είχα τον Ηλία Λογγινίδη των Spitfire οδηγό σχολικό λεωφορείου στο σχολείο που πήγαινα. Τελευταία φορά που είχα ρωτήσει (δεκαετία κοντά) ήταν ακόμα εκεί. Σε release party του Die Fighting στο Revenge of Rock στην Αλεξάνδρας, ενώ άλλοι του πηγαίνανε κόπιες από το Die Fighting και πάει λέγοντας, εγώ έσκασα με σελίδα από ένα λεύκωμα μιας χρονιάς (από αυτά που είχε προσωπικό, φωτογραφίες όλες τις τάξεις κτλ.) με τους οδηγούς σχολικών λεωφορείων και τον έβαλα να μου υπογράψει πάνω από την φωτογραφία του. Μέγα γέλιο στο Revenge θυμάμαι! :D

Θυμάμαι και τον αριθμό του λεωφορείου που οδηγόυσε, ήταν τσαμπουκαλής οδηγός σε φάση όταν πηγαίναμε εκπαιδευτικές εκδρομές κτλ δεν ήταν να φωνάζεις ή να μην φοράς ζώνη ή να ήσουνα όρθιος.... Άκουγες όόόόότι υπήρχε σε καντήλι και Παναγία! :fire:
Του δίνατε όμως να παίξει ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛ στις διαδρομές;
Άβαταρ μέλους
Northbound

Epitaph έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 00:47
Northbound έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 00:41 Είχα τον Ηλία Λογγινίδη των Spitfire οδηγό σχολικό λεωφορείου στο σχολείο που πήγαινα. Τελευταία φορά που είχα ρωτήσει (δεκαετία κοντά) ήταν ακόμα εκεί. Σε release party του Die Fighting στο Revenge of Rock στην Αλεξάνδρας, ενώ άλλοι του πηγαίνανε κόπιες από το Die Fighting και πάει λέγοντας, εγώ έσκασα με σελίδα από ένα λεύκωμα μιας χρονιάς (από αυτά που είχε προσωπικό, φωτογραφίες όλες τις τάξεις κτλ.) με τους οδηγούς σχολικών λεωφορείων και τον έβαλα να μου υπογράψει πάνω από την φωτογραφία του. Μέγα γέλιο στο Revenge θυμάμαι! :D

Του δίνατε όμως να παίξει ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΜΕ ΜΕΤΑΛ στις διαδρομές;
Άμα σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι; Θυμάμαι "υπερήφανα" αλλά και "που πας ρε Καραμήτρο" βλέμματα όταν σκάγανε πάνω μας δειλά δειλά τα πρώτα μέταλ μπλουζάκια από το Top Man στο Μοναστηράκι.
Just climb
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Έχω πιάσει και διαβάζω από την αρχή όλο το τόπικ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Ενδεικτικά θυμάμαι να χω βάλει στο κασσετόφωνο Hallowed Be Thy Name από Live After Death γραμμένο από ΑΤΛΑΝΤΙΣ σε πάρτυ ενός «διάσημου» κοριτσιού (που σημερα είναι τραγουδίστρια Ελαφρολαικού σε γνωστό κατάστημα με ΝΙΚΗΦΟΡΟ και ΝΙΝΟ) και να παγώνει όλος ο κόσμος με το που άκουσε το ίντρο την ώρα που παίζαμε κρυφτό...
Καλώ @Grin να συμμετέχει με ιστορία στο topic.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Epitaph

Δημοσίευση από Epitaph »

Scrollkeeper έγραψε: Πέμ 12 Απρ 2018, 19:32 υπάρχει περίπτωση να βρούμε τπτ σκαναρισμένα παλιά τευχη χαμερ/ινβέιντερ κλπ με όλα αυτά τα ζουμερά διαμάντια;
Zippo190 έγραψε: Πέμ 12 Απρ 2018, 22:02
Scrollkeeper έγραψε: Πέμ 12 Απρ 2018, 19:32 υπάρχει περίπτωση να βρούμε τπτ σκαναρισμένα παλιά τευχη χαμερ/ινβέιντερ κλπ με όλα αυτά τα ζουμερά διαμάντια;
Βασικά θέλουμε τα απόλυτα diamonds δηλαδή τα γράμματα αναγνωστών.
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Epitaph έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 10:09
Zippo190 έγραψε: Πέμ 12 Απρ 2018, 22:02
Βασικά θέλουμε τα απόλυτα diamonds δηλαδή τα γράμματα αναγνωστών.

Εικόνα

Εικόνα
Εγώ θέλω να ακούσω Κορυβάντες που παίζουν τεχνικό ροκ.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Πωωωωωω σαν τώρα το θυμάμαι το γράμμα με τον dickinson.
Άβαταρ μέλους
Epitaph

Δημοσίευση από Epitaph »

CountRaven έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 10:25 Πωωωωωω σαν τώρα το θυμάμαι το γράμμα με τον dickinson.
Το διάβασα πριν 10 μέρες πρώτη φορά το γράμμα και αναρωτιόμουν τι έγινε μετά.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Epitaph έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 00:32 Ήταν Νοέμβρης του 2000. Ήμουν Α' Γυμνασίου και είχα μυήσει κάποια παιδιά ήδη από την 6η Δημοτικού στο Χέβυ Μέταλ των Άηρον Μέηντεν. Nα 'ναι καλά το Carmageddon II : Carpocalypse Now και ο Atlantis FM. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.
Μαζί πορευόμασταν και βάζαμε ΜΕΤΑΛ κασέτες σε διάφορα πάρτυ. Ενδεικτικά θυμάμαι να χω βάλει στο κασσετόφωνο Hallowed Be Thy Name από Live After Death γραμμένο από ΑΤΛΑΝΤΙΣ σε πάρτυ ενός «διάσημου» κοριτσιού (που σημερα είναι τραγουδίστρια Ελαφρολαικού σε γνωστό κατάστημα με ΝΙΚΗΦΟΡΟ και ΝΙΝΟ) και να παγώνει όλος ο κόσμος με το που άκουσε το ίντρο την ώρα που παίζαμε κρυφτό...

Που λέτε λοιπόν, μια φορά πηγαίναμε εκδρομή και ενώ ήμασταν στο λεωφορείο ήμασταν 1η Γυμνασίου με 3η Γυμνασίου στο ίδιο όχημα. Στη διαδρομή μας είχαν πρήξει τ'αρχίδια με
Crazy Town - Butterfly (κα-μα λέηντη, καμ καμ μα λέηντη, γιο μα μπαντερφλάη).
Εγώ είχα το Brave New World σε αυθεντικό CD και κοίταζα το βιβλιαράκι και κάτι έλεγα στον συμμαθητή μου. Μπροστά μου ήταν ο ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ. Ένας από 3η Γυμνασίου που ήταν πρόεδρος στο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ. Εγώ ψαρωμένος. Σε μια φάση μου κάνει :

-Ακούς Iron Maiden?
-Ναι! (απαντάω περήφανα).
-Ωραία για πες μου 3 Δίσκους τους.
-Εεε Killers, Powerslave, και Somewhere In Time.
- Τι "Somewhere In Time" ? Αυτό δεν είναι δίσκος, είναι τραγούδι... Κατάλαβα πόσα ξέρεις.

Άρχισα να τον θάβω στον διπλανό μου και να λέω τι «τι βλακείες λέει ο τύπος». Αλλά δεν μπορούσα να του το πω φάτσα κάρτα γιατί μπορεί να έτρωγα ξύλο.
Μετά του βγάζω το βιβλιαράκι του Brave New World του το δείχνω και του λεω «να δες». Και μου λέει «καλά θα το δω. Θέλω να ακούσω το δίσκο όμως, μπορείς να μου το δώσεις για μερικές μέρες να το αντιγράψω;»
Του το δίνω.
Μετά τον έπρηζα για ΜΗΝΕΣ να το επιστρέψει το αρχίδι, και τελικά το επέστρεψε ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ.
ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ. Ο τύπος btw κυρίως άκουγε Trance και τέτοια. Τι σκατά ήθελε Μέταλ Δίσκο ο πρεζάκιας;;;

Μόλις το είπα σε ένα συμμαθητή του μερικούς μήνες αργότερα (με άκουσα να τραγουδάω το Whiskey In The Jar-row στη διασκευή των Μετάλλικα) μου κάνει
«Α καλά, και που σου φερε πίσω το CD αυτός, πολύ είναι...». Καλό παιδί αυτός και δεν θυμάμαι πως τον λένε γαμώτο. 6ο Λύκειο Γλυφάδας;;
Καλώς τον συντοπίτη μου! 3ο Λύκειο Γλυφάδας εδώ (φυτώριο μουσικών που έπαιξαν αργότερα σε μπάντες όπως οι Ravencult, mentally Defiled κ.α.)
Άβαταρ μέλους
Epitaph

Δημοσίευση από Epitaph »

Aegon έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 11:08
Καλώς τον συντοπίτη μου! 3ο Λύκειο Γλυφάδας εδώ (φυτώριο μουσικών που έπαιξαν αργότερα σε μπάντες όπως οι Ravencult, mentally Defiled κ.α.)
και μην ξεχνάς τους Crystal Winds :iouiou: :iouiou:

Aegon έχουμε συναντηθεί κι απο κοντά και δεν το ξέρεις! Στείλε ΠΜ για περισσότερα!
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Ακόμα γελαω με το όλο γραμμα. "Ο Dickinson στον Κορυδαλλο για καφε στην πλατεια Ελευθεριας.¨ θα βγω εγω να διαδώσω........ αχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Καλά τους έκανε ο αντιπροεδρος :D :D :D
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
Epitaph

Δημοσίευση από Epitaph »

aorpanos72 έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 11:20 Ακόμα γελαω με το όλο γραμμα. "Ο Dickinson στον Κορυδαλλο για καφε στην πλατεια Ελευθεριας.¨ θα βγω εγω να διαδώσω........ αχαχαχαχαχαχαχαχαχα... Καλά τους έκανε ο αντιπροεδρος :D :D :D
Αντιπρόεδρε...Εσύ;;; :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
Northbound

Aegon έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 11:08 Καλώς τον συντοπίτη μου! 3ο Λύκειο Γλυφάδας εδώ (φυτώριο μουσικών που έπαιξαν αργότερα σε μπάντες όπως οι Ravencult, mentally Defiled κ.α.)
Ένα που μου έχει μείνει είναι ότι ο Λίνος (πρώην τραγουδιστής των Ravencult) έπαιζει μπάλα σε μια ομάδα (τοπικό) στην Άνω Γλυφάδα, μπορεί να ήταν και Τερψιθέα.
Just climb
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Northbound έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 17:14
Aegon έγραψε: Πέμ 26 Οκτ 2023, 11:08 Καλώς τον συντοπίτη μου! 3ο Λύκειο Γλυφάδας εδώ (φυτώριο μουσικών που έπαιξαν αργότερα σε μπάντες όπως οι Ravencult, mentally Defiled κ.α.)
Ένα που μου έχει μείνει είναι ότι ο Λίνος (πρώην τραγουδιστής των Ravencult) έπαιζει μπάλα σε μια ομάδα (τοπικό) στην Άνω Γλυφάδα, μπορεί να ήταν και Τερψιθέα.
Συμμαθητής μου ήταν! Παιχταράς μεγάλος στο ποδόσφαιρο, αμυντικός με μπαλιές ακριβείας, οπού τροφοδοτούσε τους επιθετικούς κατευθείαν για να βάλουν γκολ. Έπαιζε στην σχολική ομάδα όπου τρίτη Λυκείου πήραμε το πρωτάθλημα Αθήνας ή Αττιικής (δεν θυμάμαι καλά). Όσον αφορά την ομάδα που έπαιζε, νομίζω ότι ήταν τα Σούρμενα. Έχω να τον δω από κοντά πολλά χρόνια, από κοινούς γνωστούς έχω μάθει ότι μένει Σκόπελο μόνιμα και έπαιζε στην τοπική ποδοσφαιρική ομάδα μέχρι πρόσφατα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”