Μογγολισμος και Μέταλ στη Μπανανία των 80ς-90ς
Re: Μογγολισμος και Μέταλ στη Μπανανία των 80ς-90ς
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Υπάρχει πολύ αρλούμπα εκεί μέσα, αλλά να που έρχονται οι κάθε λογής Τζανετ και δίνουν δίκιο στον συντάκτη... Μεγάλο ξεφτιλίκι για την μουσική μας να υφίσταται και να τροφοδοτείται αυτού του είδους συζήτηση...
- dargaard-79
Η δική μου ιστορία. Μεγάλωσα και άκουσα τα πρωτα metal ακουσματα σε ενα μικρο χωριο της Κοζανης. Κατεβαινα που και που στην πολη και αγοραζα αντεγραμμενες κασέτες απο βινύλια. Δεν υπηρχε άλλος τροπος για μενα. Αλλά εμαθα και ακουσα πολλα. Κανενας μεταλλας στο χωριο, κανενας τραμπουκισμος. 1994-1995 πηγαινα Λυκειο. Ακουγα και ακραία, πηρα και μπλουζακι Obituary. Μου την πέφτουν 5-6 άτομα, οι γνωστοό τότε ακραιοι της πολης. Με πανε μεσα σε μια καφε, με αναγκαζουν να βγαλω μολυβι και χαρτι απο την τσαντα...και να γραψω 50 μπάντες με αντίστοιχα δισκους τους. χαχα, οτι να ναι. Γραφω 20-30 που ηξερα και αρχιζω να γραφω τυχαια ονοματα και ψευτικους τιτλους μιας και ηξερα καλα αγγλικα. Αρχιζουν καποιοι να μου λενε δεν υπαρχουν αυτα και απαντω''πως δεν υπαρχουν, ειναι απο ελβετια αυτοι, αμερικανοι οι ααλλοι κτλ'' σαν να ξερω τι μου γινεται. Και ακουω καποιους αλλους ξερολες απο την παρεα τους να λενε οτι τις ξερουν τις μπαντες για να δειχτουν στους δικους τους,χαχαχα. Ξερανε τις ανυπαρκτες μπαντες. Γελουσα μερες μονος μου με το δουλεμα που εφαγαν. Τοτε δεν υπηρχε και τροπος να γκουγκλαρεις αμεσα και να δεις τι ισχυει και τι οχι. Οι γνωσεις ηταν σημαντικο πραγμα και μεταδιδοταν απο στομα σε στομα και απο τα φορματς που ειχε ο καθενας μας.
Ποπο δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό, ο τραμπούκους των δήθεν μέταλλο Πατέρων η το γεγονός ότι έλεγαν ότι ήξεραν ανύπαρκτες μπάντες...
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- CountRaven
Εξυπνάδα και ψυχραιμία εξοντώνουν τραμπουκισμό. Εύγε.dargaard-79 έγραψε: ↑Κυρ 11 Φεβ 2018, 23:45 Η δική μου ιστορία. Μεγάλωσα και άκουσα τα πρωτα metal ακουσματα σε ενα μικρο χωριο της Κοζανης. Κατεβαινα που και που στην πολη και αγοραζα αντεγραμμενες κασέτες απο βινύλια. Δεν υπηρχε άλλος τροπος για μενα. Αλλά εμαθα και ακουσα πολλα. Κανενας μεταλλας στο χωριο, κανενας τραμπουκισμος. 1994-1995 πηγαινα Λυκειο. Ακουγα και ακραία, πηρα και μπλουζακι Obituary. Μου την πέφτουν 5-6 άτομα, οι γνωστοό τότε ακραιοι της πολης. Με πανε μεσα σε μια καφε, με αναγκαζουν να βγαλω μολυβι και χαρτι απο την τσαντα...και να γραψω 50 μπάντες με αντίστοιχα δισκους τους. χαχα, οτι να ναι. Γραφω 20-30 που ηξερα και αρχιζω να γραφω τυχαια ονοματα και ψευτικους τιτλους μιας και ηξερα καλα αγγλικα. Αρχιζουν καποιοι να μου λενε δεν υπαρχουν αυτα και απαντω''πως δεν υπαρχουν, ειναι απο ελβετια αυτοι, αμερικανοι οι ααλλοι κτλ'' σαν να ξερω τι μου γινεται. Και ακουω καποιους αλλους ξερολες απο την παρεα τους να λενε οτι τις ξερουν τις μπαντες για να δειχτουν στους δικους τους,χαχαχα. Ξερανε τις ανυπαρκτες μπαντες. Γελουσα μερες μονος μου με το δουλεμα που εφαγαν. Τοτε δεν υπηρχε και τροπος να γκουγκλαρεις αμεσα και να δεις τι ισχυει και τι οχι. Οι γνωσεις ηταν σημαντικο πραγμα και μεταδιδοταν απο στομα σε στομα και απο τα φορματς που ειχε ο καθενας μας.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Θα επανέλθω σύντομα με νέα ιστορία από τα μακρινά 90ς.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Τα ακούω αυτά και δεν μπορώ να καταλάβω που ζούσα, σε κάποιον δικό μου προστατευμένο κόσμο;;; Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε πήρα την πρώτη μέταλ μπλούζα μου, πρέπει να ήταν μια Warlord που επειδή κάτι δεν μου άρεσε στα μανίκια έβαλα την μάνα μου να τα κοντύνει και την έκανε σκατά, σε φάση να μην μπορεί να φορεθεί, ίσως αυτό με έσωσε από τραμπουκισμούς, χαχαχαχαχα. Μαζικά αγόρασα μπλούζες σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία, μετά τα 20.
- dargaard-79
παντως το φαινομενο πρεπει να εχει εξαλειφθει. Εκτος και αν γινεται σε τιποτα σχολεια και δεν το παιρνουμε χαμπαρι. Μονο ο ιντερνετικος τραμπουκισμος εχει μεινει αλλα αυτος ειναι αδυναμος
- CountRaven
Άσε μας ρε Τσοβόλα που μου είχες και Warlord μπλούζα.rbrigade έγραψε: ↑Δευ 12 Φεβ 2018, 00:06 Τα ακούω αυτά και δεν μπορώ να καταλάβω που ζούσα, σε κάποιον δικό μου προστατευμένο κόσμο;;; Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε πήρα την πρώτη μέταλ μπλούζα μου, πρέπει να ήταν μια Warlord που επειδή κάτι δεν μου άρεσε στα μανίκια έβαλα την μάνα μου να τα κοντύνει και την έκανε σκατά, σε φάση να μην μπορεί να φορεθεί, ίσως αυτό με έσωσε από τραμπουκισμούς, χαχαχαχαχα. Μαζικά αγόρασα μπλούζες σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία, μετά τα 20.

Παίρνω λοιπόν και εγώ ο καυλωμένος επαρχιώτης -άρρωστος μέχρι εκεί που δεν παίρνει με Warlord, θα επανέλθω με άλλο story σε αυτό το κομμάτι- και ρωτάω ακριβώς αυτό:
Ακολουθεί πραγματικός διάλογος.
- Ναι καλησπέρα μια ερώτηση να κάνω;
- Ναι φίλε μου, πες μου.
- Μήπως υπάρχει κάποια μπλούζα Warlord;
- Παύση.
- Ναι........ Τώρα την πλέκουμε.
- Κλικ <Κλείσιμο τηλεφώνου>.
ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ 90ς ΚΥΡΙΟΙ.
υγ. Η μπλούζα που λες rbrigade πρέπει να ήταν από Hellion Records το μακρυμάνικο And The Canons Of Destruction Have Began - μόνο με το λογότυπο και με τα W στα μανίκια.
Άσε ρε που θα με βγάλεις και ψεύτη, την ίδια μπλούζα την πήρε και ο Φωτάκης και αυτουνού η μάνα έκανε γαμάτο μοντάρισμα και την έχει ακόμα. Δεν θυμάμαι χρονολογία αλλά σίγουρα ήμασταν πιτσιρικάδες, κάτω από 20 και αρκετά κάτω πιστεύω. Θα μάθω από Φωτάκη χρονολογία (αν θυμάται) και θα επανέλθω
Χα,χα θεικη ιστορια!dargaard-79 έγραψε: ↑Κυρ 11 Φεβ 2018, 23:45 Η δική μου ιστορία. Μεγάλωσα και άκουσα τα πρωτα metal ακουσματα σε ενα μικρο χωριο της Κοζανης. Κατεβαινα που και που στην πολη και αγοραζα αντεγραμμενες κασέτες απο βινύλια. Δεν υπηρχε άλλος τροπος για μενα. Αλλά εμαθα και ακουσα πολλα. Κανενας μεταλλας στο χωριο, κανενας τραμπουκισμος. 1994-1995 πηγαινα Λυκειο. Ακουγα και ακραία, πηρα και μπλουζακι Obituary. Μου την πέφτουν 5-6 άτομα, οι γνωστοό τότε ακραιοι της πολης. Με πανε μεσα σε μια καφε, με αναγκαζουν να βγαλω μολυβι και χαρτι απο την τσαντα...και να γραψω 50 μπάντες με αντίστοιχα δισκους τους. χαχα, οτι να ναι. Γραφω 20-30 που ηξερα και αρχιζω να γραφω τυχαια ονοματα και ψευτικους τιτλους μιας και ηξερα καλα αγγλικα. Αρχιζουν καποιοι να μου λενε δεν υπαρχουν αυτα και απαντω''πως δεν υπαρχουν, ειναι απο ελβετια αυτοι, αμερικανοι οι ααλλοι κτλ'' σαν να ξερω τι μου γινεται. Και ακουω καποιους αλλους ξερολες απο την παρεα τους να λενε οτι τις ξερουν τις μπαντες για να δειχτουν στους δικους τους,χαχαχα. Ξερανε τις ανυπαρκτες μπαντες. Γελουσα μερες μονος μου με το δουλεμα που εφαγαν. Τοτε δεν υπηρχε και τροπος να γκουγκλαρεις αμεσα και να δεις τι ισχυει και τι οχι. Οι γνωσεις ηταν σημαντικο πραγμα και μεταδιδοταν απο στομα σε στομα και απο τα φορματς που ειχε ο καθενας μας.
Εμενα παντως με τραμπουκισε η μανα μου, πετωντας μου T-Shirt Cauldron Born απο την εποχη του demo (γιατι εδειχνε "σαταναδες") και T-Shirt Guardian Angel-Travelling.... (για αγνωστους μεχρι τωρα λογους!)

Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
- CountRaven
Μα δε σε βγάζω ψεύτη. Κωλόφαρδο σε βγάζω. Σου λέω και πια μπλούζα ήταν. Νομίζω η Hellion της έβγαλε 1997 -με επιφύλαξη-.rbrigade έγραψε: ↑Δευ 12 Φεβ 2018, 00:16 Άσε ρε που θα με βγάλεις και ψεύτη, την ίδια μπλούζα την πήρε και ο Φωτάκης και αυτουνού η μάνα έκανε γαμάτο μοντάρισμα και την έχει ακόμα. Δεν θυμάμαι χρονολογία αλλά σίγουρα ήμασταν πιτσιρικάδες, κάτω από 20 και αρκετά κάτω πιστεύω. Θα μάθω από Φωτάκη χρονολογία (αν θυμάται) και θα επανέλθω
- CountRaven
Πωωω! Λες το άσπρο CB t shirt με το logo και δεν θυμάμαι τι σχέδιο;Χα,χα θεικη ιστορια!
Εμενα παντως με τραμπουκισε η μανα μου, πετωντας μου T-Shirt Cauldron Born απο την εποχη του demo (γιατι εδειχνε "σαταναδες") και T-Shirt Guardian Angel-Travelling.... (για αγνωστους μεχρι τωρα λογους!)
Εναν κοκκινο δαιμονα σε μαυρο φοντο.
Race of Cain, ascend to heaven,
- CountRaven
Αυτό που αν το άφηνε ελεύθερο ο θεός θα διέλυε την ανθρωπότητα σε 2 δευτερόλεπτα; -Sorry δεν άντεξα-.
http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2 ... l.html?m=1