Μογγολισμος και Μέταλ στη Μπανανία των 80ς-90ς

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Re: Μογγολισμος και Μέταλ στη Μπανανία των 80ς-90ς

Δημοσίευση από Zippo190 »

Αναγνωστικη απολαυση.

http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2 ... l.html?m=1
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
rbrigade

Δημοσίευση από rbrigade »

Υπάρχει πολύ αρλούμπα εκεί μέσα, αλλά να που έρχονται οι κάθε λογής Τζανετ και δίνουν δίκιο στον συντάκτη... Μεγάλο ξεφτιλίκι για την μουσική μας να υφίσταται και να τροφοδοτείται αυτού του είδους συζήτηση...
Άβαταρ μέλους
dargaard-79

Δημοσίευση από dargaard-79 »

Η δική μου ιστορία. Μεγάλωσα και άκουσα τα πρωτα metal ακουσματα σε ενα μικρο χωριο της Κοζανης. Κατεβαινα που και που στην πολη και αγοραζα αντεγραμμενες κασέτες απο βινύλια. Δεν υπηρχε άλλος τροπος για μενα. Αλλά εμαθα και ακουσα πολλα. Κανενας μεταλλας στο χωριο, κανενας τραμπουκισμος. 1994-1995 πηγαινα Λυκειο. Ακουγα και ακραία, πηρα και μπλουζακι Obituary. Μου την πέφτουν 5-6 άτομα, οι γνωστοό τότε ακραιοι της πολης. Με πανε μεσα σε μια καφε, με αναγκαζουν να βγαλω μολυβι και χαρτι απο την τσαντα...και να γραψω 50 μπάντες με αντίστοιχα δισκους τους. χαχα, οτι να ναι. Γραφω 20-30 που ηξερα και αρχιζω να γραφω τυχαια ονοματα και ψευτικους τιτλους μιας και ηξερα καλα αγγλικα. Αρχιζουν καποιοι να μου λενε δεν υπαρχουν αυτα και απαντω''πως δεν υπαρχουν, ειναι απο ελβετια αυτοι, αμερικανοι οι ααλλοι κτλ'' σαν να ξερω τι μου γινεται. Και ακουω καποιους αλλους ξερολες απο την παρεα τους να λενε οτι τις ξερουν τις μπαντες για να δειχτουν στους δικους τους,χαχαχα. Ξερανε τις ανυπαρκτες μπαντες. Γελουσα μερες μονος μου με το δουλεμα που εφαγαν. Τοτε δεν υπηρχε και τροπος να γκουγκλαρεις αμεσα και να δεις τι ισχυει και τι οχι. Οι γνωσεις ηταν σημαντικο πραγμα και μεταδιδοταν απο στομα σε στομα και απο τα φορματς που ειχε ο καθενας μας.
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

Ποπο δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό, ο τραμπούκους των δήθεν μέταλλο Πατέρων η το γεγονός ότι έλεγαν ότι ήξεραν ανύπαρκτες μπάντες...
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

dargaard-79 έγραψε: Κυρ 11 Φεβ 2018, 23:45 Η δική μου ιστορία. Μεγάλωσα και άκουσα τα πρωτα metal ακουσματα σε ενα μικρο χωριο της Κοζανης. Κατεβαινα που και που στην πολη και αγοραζα αντεγραμμενες κασέτες απο βινύλια. Δεν υπηρχε άλλος τροπος για μενα. Αλλά εμαθα και ακουσα πολλα. Κανενας μεταλλας στο χωριο, κανενας τραμπουκισμος. 1994-1995 πηγαινα Λυκειο. Ακουγα και ακραία, πηρα και μπλουζακι Obituary. Μου την πέφτουν 5-6 άτομα, οι γνωστοό τότε ακραιοι της πολης. Με πανε μεσα σε μια καφε, με αναγκαζουν να βγαλω μολυβι και χαρτι απο την τσαντα...και να γραψω 50 μπάντες με αντίστοιχα δισκους τους. χαχα, οτι να ναι. Γραφω 20-30 που ηξερα και αρχιζω να γραφω τυχαια ονοματα και ψευτικους τιτλους μιας και ηξερα καλα αγγλικα. Αρχιζουν καποιοι να μου λενε δεν υπαρχουν αυτα και απαντω''πως δεν υπαρχουν, ειναι απο ελβετια αυτοι, αμερικανοι οι ααλλοι κτλ'' σαν να ξερω τι μου γινεται. Και ακουω καποιους αλλους ξερολες απο την παρεα τους να λενε οτι τις ξερουν τις μπαντες για να δειχτουν στους δικους τους,χαχαχα. Ξερανε τις ανυπαρκτες μπαντες. Γελουσα μερες μονος μου με το δουλεμα που εφαγαν. Τοτε δεν υπηρχε και τροπος να γκουγκλαρεις αμεσα και να δεις τι ισχυει και τι οχι. Οι γνωσεις ηταν σημαντικο πραγμα και μεταδιδοταν απο στομα σε στομα και απο τα φορματς που ειχε ο καθενας μας.
Εξυπνάδα και ψυχραιμία εξοντώνουν τραμπουκισμό. Εύγε.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Θα επανέλθω σύντομα με νέα ιστορία από τα μακρινά 90ς.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
rbrigade

Τα ακούω αυτά και δεν μπορώ να καταλάβω που ζούσα, σε κάποιον δικό μου προστατευμένο κόσμο;;; Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε πήρα την πρώτη μέταλ μπλούζα μου, πρέπει να ήταν μια Warlord που επειδή κάτι δεν μου άρεσε στα μανίκια έβαλα την μάνα μου να τα κοντύνει και την έκανε σκατά, σε φάση να μην μπορεί να φορεθεί, ίσως αυτό με έσωσε από τραμπουκισμούς, χαχαχαχαχα. Μαζικά αγόρασα μπλούζες σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία, μετά τα 20.
Άβαταρ μέλους
dargaard-79

Δημοσίευση από dargaard-79 »

παντως το φαινομενο πρεπει να εχει εξαλειφθει. Εκτος και αν γινεται σε τιποτα σχολεια και δεν το παιρνουμε χαμπαρι. Μονο ο ιντερνετικος τραμπουκισμος εχει μεινει αλλα αυτος ειναι αδυναμος
Άβαταρ μέλους
CountRaven

rbrigade έγραψε: Δευ 12 Φεβ 2018, 00:06 Τα ακούω αυτά και δεν μπορώ να καταλάβω που ζούσα, σε κάποιον δικό μου προστατευμένο κόσμο;;; Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε πήρα την πρώτη μέταλ μπλούζα μου, πρέπει να ήταν μια Warlord που επειδή κάτι δεν μου άρεσε στα μανίκια έβαλα την μάνα μου να τα κοντύνει και την έκανε σκατά, σε φάση να μην μπορεί να φορεθεί, ίσως αυτό με έσωσε από τραμπουκισμούς, χαχαχαχαχα. Μαζικά αγόρασα μπλούζες σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία, μετά τα 20.
Άσε μας ρε Τσοβόλα που μου είχες και Warlord μπλούζα. :P Που τις βλέπαμε μόνο στον ύπνο μας. Λοιπόν ακούστε γρήγορη ιστορία τώρα που είπες μπλούζα Warlord. Μόλις έχει ανοίξει το Metal Era -σίγουρα μετά το 95 ή ΜΕΣΑ στο 1995 ή 1996-. Είχε βάλει τότε διαφήμιση στο Hammer και διαλαλούσε ότι έχει μεγάλη ποικιλία από υλικό. Διαφήμιση ανάλογη με αυτές του Rock City.

Παίρνω λοιπόν και εγώ ο καυλωμένος επαρχιώτης -άρρωστος μέχρι εκεί που δεν παίρνει με Warlord, θα επανέλθω με άλλο story σε αυτό το κομμάτι- και ρωτάω ακριβώς αυτό:

Ακολουθεί πραγματικός διάλογος.

- Ναι καλησπέρα μια ερώτηση να κάνω;
- Ναι φίλε μου, πες μου.
- Μήπως υπάρχει κάποια μπλούζα Warlord;
- Παύση.
- Ναι........ Τώρα την πλέκουμε.
- Κλικ <Κλείσιμο τηλεφώνου>.

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ 90ς ΚΥΡΙΟΙ.

υγ. Η μπλούζα που λες rbrigade πρέπει να ήταν από Hellion Records το μακρυμάνικο And The Canons Of Destruction Have Began - μόνο με το λογότυπο και με τα W στα μανίκια.
Άβαταρ μέλους
rbrigade

Άσε ρε που θα με βγάλεις και ψεύτη, την ίδια μπλούζα την πήρε και ο Φωτάκης και αυτουνού η μάνα έκανε γαμάτο μοντάρισμα και την έχει ακόμα. Δεν θυμάμαι χρονολογία αλλά σίγουρα ήμασταν πιτσιρικάδες, κάτω από 20 και αρκετά κάτω πιστεύω. Θα μάθω από Φωτάκη χρονολογία (αν θυμάται) και θα επανέλθω
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

dargaard-79 έγραψε: Κυρ 11 Φεβ 2018, 23:45 Η δική μου ιστορία. Μεγάλωσα και άκουσα τα πρωτα metal ακουσματα σε ενα μικρο χωριο της Κοζανης. Κατεβαινα που και που στην πολη και αγοραζα αντεγραμμενες κασέτες απο βινύλια. Δεν υπηρχε άλλος τροπος για μενα. Αλλά εμαθα και ακουσα πολλα. Κανενας μεταλλας στο χωριο, κανενας τραμπουκισμος. 1994-1995 πηγαινα Λυκειο. Ακουγα και ακραία, πηρα και μπλουζακι Obituary. Μου την πέφτουν 5-6 άτομα, οι γνωστοό τότε ακραιοι της πολης. Με πανε μεσα σε μια καφε, με αναγκαζουν να βγαλω μολυβι και χαρτι απο την τσαντα...και να γραψω 50 μπάντες με αντίστοιχα δισκους τους. χαχα, οτι να ναι. Γραφω 20-30 που ηξερα και αρχιζω να γραφω τυχαια ονοματα και ψευτικους τιτλους μιας και ηξερα καλα αγγλικα. Αρχιζουν καποιοι να μου λενε δεν υπαρχουν αυτα και απαντω''πως δεν υπαρχουν, ειναι απο ελβετια αυτοι, αμερικανοι οι ααλλοι κτλ'' σαν να ξερω τι μου γινεται. Και ακουω καποιους αλλους ξερολες απο την παρεα τους να λενε οτι τις ξερουν τις μπαντες για να δειχτουν στους δικους τους,χαχαχα. Ξερανε τις ανυπαρκτες μπαντες. Γελουσα μερες μονος μου με το δουλεμα που εφαγαν. Τοτε δεν υπηρχε και τροπος να γκουγκλαρεις αμεσα και να δεις τι ισχυει και τι οχι. Οι γνωσεις ηταν σημαντικο πραγμα και μεταδιδοταν απο στομα σε στομα και απο τα φορματς που ειχε ο καθενας μας.
Χα,χα θεικη ιστορια!

Εμενα παντως με τραμπουκισε η μανα μου, πετωντας μου T-Shirt Cauldron Born απο την εποχη του demo (γιατι εδειχνε "σαταναδες") και T-Shirt Guardian Angel-Travelling.... (για αγνωστους μεχρι τωρα λογους!) :D
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
CountRaven

rbrigade έγραψε: Δευ 12 Φεβ 2018, 00:16 Άσε ρε που θα με βγάλεις και ψεύτη, την ίδια μπλούζα την πήρε και ο Φωτάκης και αυτουνού η μάνα έκανε γαμάτο μοντάρισμα και την έχει ακόμα. Δεν θυμάμαι χρονολογία αλλά σίγουρα ήμασταν πιτσιρικάδες, κάτω από 20 και αρκετά κάτω πιστεύω. Θα μάθω από Φωτάκη χρονολογία (αν θυμάται) και θα επανέλθω
Μα δε σε βγάζω ψεύτη. Κωλόφαρδο σε βγάζω. Σου λέω και πια μπλούζα ήταν. Νομίζω η Hellion της έβγαλε 1997 -με επιφύλαξη-.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Χα,χα θεικη ιστορια!

Εμενα παντως με τραμπουκισε η μανα μου, πετωντας μου T-Shirt Cauldron Born απο την εποχη του demo (γιατι εδειχνε "σαταναδες") και T-Shirt Guardian Angel-Travelling.... (για αγνωστους μεχρι τωρα λογους!) :D
Πωωω! Λες το άσπρο CB t shirt με το logo και δεν θυμάμαι τι σχέδιο;
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Εναν κοκκινο δαιμονα σε μαυρο φοντο.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Priamos έγραψε: Δευ 12 Φεβ 2018, 00:25 Εναν κοκκινο δαιμονα σε μαυρο φοντο.
Αυτό που αν το άφηνε ελεύθερο ο θεός θα διέλυε την ανθρωπότητα σε 2 δευτερόλεπτα; -Sorry δεν άντεξα-.

http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2 ... l.html?m=1
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”