Νέες ανακαλύψεις
Νέες ανακαλύψεις
για εξώφυλλο πήραν τον τυπά από Haunt;
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Νέες ανακαλύψεις
SAGE FORTUNE- Demo 2018
Texas boys που πάιζουν heavy power και δείχνουν δυνατότητες αν πάρουν κι έναν καλό coach.
Texas boys που πάιζουν heavy power και δείχνουν δυνατότητες αν πάρουν κι έναν καλό coach.
Νέες ανακαλύψεις
King Witch - Body of Light (2020)
Τους είχε αναφέρει ο Priamos πριν δυο χρόνια, ωραία χεβυμεταλλάδικα γυναικεία φωνητικά, στυλ heavy/doom, μπορεί να σας αρέσει
Τους είχε αναφέρει ο Priamos πριν δυο χρόνια, ωραία χεβυμεταλλάδικα γυναικεία φωνητικά, στυλ heavy/doom, μπορεί να σας αρέσει
Νέες ανακαλύψεις
Steve Blower - The Prophecy (2020)
Νέες ανακαλύψεις
Αξιοπρόσεχτη νέα μπάντα από τη περιοχή του Μίσινγκαν, με όνομα Kiljin.
Νέες ανακαλύψεις
Trotoar - No salvation (2020)
FF NWOTHM, όχι κάτι φοβερό, αρκετά καλή φωνή, ωραίος ήχος και 3-4 κομμάτια που ακούγονται πολύ ευχάριστα.
FF NWOTHM, όχι κάτι φοβερό, αρκετά καλή φωνή, ωραίος ήχος και 3-4 κομμάτια που ακούγονται πολύ ευχάριστα.
Νέες ανακαλύψεις
τελείως άμπαλος ήχος αλλά μου άρεσε.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Νέες ανακαλύψεις
Δεν βρήκα αναφορά (ίσως δεν γράφτηκε το όνομα της μπάντας για να το βρει το search)
Project με Boals στα φωνητικά και Zonder στα τύμπανα, να πω την αλήθεια στην αρχή που το άκουγα χωρίς να έχω κοιτάξει ποιος τραγουδάει (blind audition φάση) νόμιζα ότι άκουγα Vescera! Φαίνεται να έχει ψωμάκι, φάση 90's US power
Project με Boals στα φωνητικά και Zonder στα τύμπανα, να πω την αλήθεια στην αρχή που το άκουγα χωρίς να έχω κοιτάξει ποιος τραγουδάει (blind audition φάση) νόμιζα ότι άκουγα Vescera! Φαίνεται να έχει ψωμάκι, φάση 90's US power
Νέες ανακαλύψεις
Prog power με υψίφωνα φωνητικά από Βραζιλία, θα αρέσει σε αρκετούς
Thou Shall Not - Synchronized Abductions (2020)
Thou Shall Not - Synchronized Abductions (2020)
Νέες ανακαλύψεις
Δεν τους ήξερα και είναι πάρα πολύ καλό. Με τόσα project που εμπλέκονται όλοι τους, όλο και κάτι θα ξεφεύγει. Απαιτείται άμεσα κυκλοφορία σε φυσικό format. Θα τσεκάρω και το προηγούμενο.rbrigade έγραψε: ↑Κυρ 27 Σεπ 2020, 01:33 Δεν βρήκα αναφορά (ίσως δεν γράφτηκε το όνομα της μπάντας για να το βρει το search)
Νέες ανακαλύψεις
Το άκουσα ολόκληρο σήμερα και δεν μου άρεσε. Το άλλο πάντως που πόσταρα έχει κάτι αρρωστημένα τσιρίδια, άκουσα το μισό και έχει τουλάχιστον 2 στα 5 ψαρωτικά κομμάτια
Νέες ανακαλύψεις
Να και κάτι που θυμίζει λίγο Savatage των 90's στο πιο μοντέρνο
Chris Brookes - The System (2020)
Chris Brookes - The System (2020)
- Metal_Warrior
Νέες ανακαλύψεις
δεν το γνώριζα, αλλά τα φωνητικά ειναι μοιρασμένα Vescera/Boalsrbrigade έγραψε: ↑Κυρ 27 Σεπ 2020, 01:33 Δεν βρήκα αναφορά (ίσως δεν γράφτηκε το όνομα της μπάντας για να το βρει το search)
Νέες ανακαλύψεις
Έτσι εξηγείται!
Νέες ανακαλύψεις
[mention]theBox[/mention]
Το τερμάτισαν για πάρτη σου!
Το τερμάτισαν για πάρτη σου!