Νέες ανακαλύψεις
Νέες ανακαλύψεις
Γάμησε!LuciferSteele έγραψε: ↑Πέμ 19 Απρ 2018, 21:57 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!
(βασικά ζίππο σταμάτα ότι κάνεις)
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Νέες ανακαλύψεις
η παραγωγή/παίξιμο είναι τόσο χύμα που παθαίνω το εξής: Είναι στιγμές που νομίζω ότι παίζουν δυο κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο, πως είναι όταν ακούς ένα τραγούδι από τον player και ξαφνικά ξεσκαλώνει ένα βιντεάκι στο YouTube και παίζει αποπάνω... Και το παρατηρώ συχνά πυκνά αυτό το φαινόμενο...LuciferSteele έγραψε: ↑Πέμ 19 Απρ 2018, 21:57 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Νέες ανακαλύψεις
Κάπου στο ΦΒ πήρε το μάτι μου τούτους εδώ. Συμφωνικό/χέβυ/ψιλοποπ μέταλ από Βουλγαρία:
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Νέες ανακαλύψεις
πραγματικά, πολύ εύστοχη παρατήρηση. Μουσικός αχταρμάςrbrigade έγραψε: ↑Πέμ 19 Απρ 2018, 22:56η παραγωγή/παίξιμο είναι τόσο χύμα που παθαίνω το εξής: Είναι στιγμές που νομίζω ότι παίζουν δυο κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο, πως είναι όταν ακούς ένα τραγούδι από τον player και ξαφνικά ξεσκαλώνει ένα βιντεάκι στο YouTube και παίζει αποπάνω... Και το παρατηρώ συχνά πυκνά αυτό το φαινόμενο...LuciferSteele έγραψε: ↑Πέμ 19 Απρ 2018, 21:57 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!
Νέες ανακαλύψεις
Εγώ το σημείωσα για μελέτη πάντως!rbrigade έγραψε: ↑Πέμ 19 Απρ 2018, 22:56η παραγωγή/παίξιμο είναι τόσο χύμα που παθαίνω το εξής: Είναι στιγμές που νομίζω ότι παίζουν δυο κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο, πως είναι όταν ακούς ένα τραγούδι από τον player και ξαφνικά ξεσκαλώνει ένα βιντεάκι στο YouTube και παίζει αποπάνω... Και το παρατηρώ συχνά πυκνά αυτό το φαινόμενο...LuciferSteele έγραψε: ↑Πέμ 19 Απρ 2018, 21:57 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!
Νέες ανακαλύψεις
είναι ζόρικο το U.S. metal το καταλαβαίνω...
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Νέες ανακαλύψεις
Για να καταλαβαίνουν μερικοί το καλλιτεχνικό εκτόπισμα του Μιχαλάρα!
Νέες ανακαλύψεις
μεγάλο έπος η διασκευή
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Νέες ανακαλύψεις
Aκουσα λιγο το Weaponlord. Ωραιο!
"Hell has no limits, nor is circumscribed, for where we are is Hell, and where Hell is, there we must be"
Severian
"Farewell, friend. I was a thousand times more evil than thou!"
Stormbringer
Severian
"Farewell, friend. I was a thousand times more evil than thou!"
Stormbringer
Νέες ανακαλύψεις
Θα τσεκαριστεί το Weaponlord γιατί βγάζει κάτι από Demon Bitch
Νέες ανακαλύψεις
Τους θεωρείς τόσο χάλια που δεν θα έπρεπε να αρέσουν σε κανέναν ή η έκπληξη σου αφορά ειδικά εμένα;
Νέες ανακαλύψεις
Το δεύτερο, μου αρέσουν κι εμένα.
Νέες ανακαλύψεις
Δεν έχω πρόβλημα να ακούσω μέχρι και speed metal και οριακά power/thrash (δεν ξέρω αν είναι καθολικά αποδεκτός αυτός ο όρος, τον βρήκα κάπου εδώ και πολλά χρόνια και τον χρησιμοποιώ για να περιγράψω τη φάση μεταξύ power και thrash σε στυλ πρώτα Flotsam, Overkill, Anthrax στα πρώτα με Belladona κτλ)
- Metal_Warrior
Νέες ανακαλύψεις
μαλλον θα τον ακουσες απο γνωστο ραδιοφωνικό παραγωγό. Annihilator, overkillrbrigade έγραψε: ↑Κυρ 22 Απρ 2018, 23:40 Δεν έχω πρόβλημα να ακούσω μέχρι και speed metal και οριακά power/thrash (δεν ξέρω αν είναι καθολικά αποδεκτός αυτός ο όρος, τον βρήκα κάπου εδώ και πολλά χρόνια και τον χρησιμοποιώ για να περιγράψω τη φάση μεταξύ power και thrash σε στυλ πρώτα Flotsam, Overkill, Anthrax στα πρώτα με Belladona κτλ)