Νέες ανακαλύψεις
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Νέες ανακαλύψεις
Αυτό είναι, το γράφει κ από κάτω. Απλά το συγκεκριμένο κομμάτι είναι γραμμένο σε παραδοσιακές φόρμες (ακόμα και ο ρυθμός του στίχου). Αν καταφέρεις να ξεπεράσεις το θέμα παραγωγής/φωνής, το κομμάτι στελνει αρκετές μεταλλάδικες μπάντες για ύπνο.
Όσο για αυτό που ποσταρες, μου φαίνεται ψιλοκιτς η όλη φάση με το βίντεο. Η δε συμμετοχή του μικρούτσικου είναι απλά για το "αυτοκολητάκι" στο κόβερ.. Για πόσταρε κ το άλλο που λες με αγγλικό στίχο να δούμε

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Νέες ανακαλύψεις
Το βρήκα αλλά δε τρελάθηκα. Πολύ "χαρούμενο" μου φαίνεται.
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Νέες ανακαλύψεις
γιατί οι έλληνες τραγουδιστές βαράνε το "σ", τους είπε κανείς ότι βγάζουν γκομενάκια έτσι;Scrollkeeper έγραψε: ↑Σάβ 09 Ιουν 2018, 23:32 ΚΑΤΗΣ v2.0. Πέρα από τη πλάκα, δεν νομίζω ότι έχει καμια σχέση με το επικό/ροκ μέταλ ήχο μονο κ μονο επειδή έχει ηλ. κιθάρες για πλάτες. Για να είμαι δίκαιος πάντως, εκείνο το μισόλεπτο στο τελος με κλαρίνο/σόλο ήταν καλόΘάνος "Γουέλς" Μικρούτσικος.
Αν θες ρίξε μια ματιά κ εδώ για πάντρεμα ροκ/παραδοσιακού (προσπέρνα φωνή/παραγωγή):
Να το κάνω και εγώ δηλαδή....
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- castledemon
Νέες ανακαλύψεις
Κλάμα χαχα
Πάντως οι γιαπωνεζουλες ήταν καταπληκτικες. Υπάρχει τοπικ για γιαπωνέζικο μεταλ; γίνεται ένας χαμός εκεί και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για τη σκηνή τους
Πάντως οι γιαπωνεζουλες ήταν καταπληκτικες. Υπάρχει τοπικ για γιαπωνέζικο μεταλ; γίνεται ένας χαμός εκεί και δεν έχω την παραμικρή ιδέα για τη σκηνή τους
LuciferSteele έγραψε:όταν πρέπει να πας σε βάφτιση αλλά μετά να γυρίσεις και power metal κλιπ
- castledemon
Νέες ανακαλύψεις
Όλοι αυτοί που άκουγαν σιδηροπουλο και Iron Maiden έχουν παρομοιο αδύναμο βαρετό νεροβραστο rythm section. Θα μπορούσε να ήταν καλό αν, βάζανε περισσότερο Helloween και δικασο μέσαScrollkeeper έγραψε:
Το βρήκα αλλά δε τρελάθηκα. Πολύ "χαρούμενο" μου φαίνεται.
Νέες ανακαλύψεις
Σιδηρόπουλος και Maiden, καλά λες, υπάρχει και αυτός ο συνδυασμός και συνήθως δεν περπατάει πολύ καλά... Εδώ ένα κλασικό δείγμα που ψιλοπέτυχε μουσικά (αν θυμάμαι καλά τα κιθαριστικά είναι ψιλοκλεμμένα), βέβαια το κομμάτι έμεινε λόγω του αφηγητή/ποιητή Τσίγκου, τραγουδιστή δεν τον λες...
Νέες ανακαλύψεις
Ενδιαφέρον...οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιείς ηχούν θετικοι, αλλά εσύ τους εκφέρεις αρνητικά!

Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Νέες ανακαλύψεις
όχι και θετικός ο στόμφος!
Νέες ανακαλύψεις
Παίζουν σαν Blind Guardian του Tales!
Νέες ανακαλύψεις
Νομίζω τους είχα αναφέρει στο "η Χ μπάντα μου αναπλήρωσε το κενό της Ψ μπάντας" ως το ιδανικό υποκατάστατο BG αυτη τη στιγμη, μαζί με το δευτερο άλμπουμ των solar fragment. Good stuff!
Νέες ανακαλύψεις
το τέλειο υποκατάστατο αν και υπερβολικά cheesy, τώρα όμως που οι B.G. έχουν καταντήσει ανέκδοτο.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- LuciferSteele
Νέες ανακαλύψεις
μελετημένοι, περνάνε πρώτη επιλογή μηχανογραφικό
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Νέες ανακαλύψεις
Έλα, πάρτε και μασημένη τροφή, solar fragment για όσους βαριούνται να πληκτρολογούν.
Νέες ανακαλύψεις
Εξελίξιμοι
- white_knight
- Επικοινωνία:
Νέες ανακαλύψεις
Aυτο το πήρατε χαμπάρι?Με ενα search δεν βρηκα να εχει αναφερθεί