Νέες ανακαλύψεις
- vasilis2112
Νέες ανακαλύψεις
???
- CountRaven
Νέες ανακαλύψεις
Tyrant's Reign ή Tyrant's Rage?
Σε ρωτάω ποιο όνομα εννοείς.
Στο προηγούμενο ποστ σου τη μια γράφεις reign την άλλη rage.
Υγ.
Λολ τώρα έκανα εγώ λάθος.
Σε ρωτάω ποιο όνομα εννοείς.
Στο προηγούμενο ποστ σου τη μια γράφεις reign την άλλη rage.
Υγ.
Λολ τώρα έκανα εγώ λάθος.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- vasilis2112
Νέες ανακαλύψεις
Κατάλαβες τώρα τι εννοώ;
Στο βιβλιαράκι του CD που φαίνεται στο βίντεο στο YouTube λέει ότι κάποια φάση ήρθε από Phoenix/Arizona ο Steve Barringer ο οποίος προηγουμένως έπαιζε στους Tyrant’s Rage, τους οποίους δεν ξέρω και εκεί ψαρωσα επειδή διάβασα από συνήθεια tyrant’s reign.
Τώρα στο θέμα μας, δεν έχω λάβει απάντηση από το Mail που φαίνεται στο βιβλιαράκι ακόμα. Περιμένω από τον Egbert να μου βρει το Mail του drummer των judgement day.
Στο βιβλιαράκι του CD που φαίνεται στο βίντεο στο YouTube λέει ότι κάποια φάση ήρθε από Phoenix/Arizona ο Steve Barringer ο οποίος προηγουμένως έπαιζε στους Tyrant’s Rage, τους οποίους δεν ξέρω και εκεί ψαρωσα επειδή διάβασα από συνήθεια tyrant’s reign.
Τώρα στο θέμα μας, δεν έχω λάβει απάντηση από το Mail που φαίνεται στο βιβλιαράκι ακόμα. Περιμένω από τον Egbert να μου βρει το Mail του drummer των judgement day.
Νέες ανακαλύψεις
Επικό μέταλο στην παράδοση των κλασικών Cirith Ungol, Manilla Road και Brocas Helm, χωρίς όμως νέο υλικό δυστυχώς από το 2017 και μετά.
Νέες ανακαλύψεις
Ωραία κυκλοφορία. Το cd έχει και το ντεμπούτο τους που είναι καλό αλλά λιγότερο μεταλλικό.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
Νέες ανακαλύψεις
Phenix - Ignition (2020)
Γαλλικό heavy power, δεν μας χάλασε!
Γαλλικό heavy power, δεν μας χάλασε!
- vasilis2112
Νέες ανακαλύψεις
Δεν κατάφερα να βγάλω άκρη!vasilis2112 έγραψε: ↑Πέμ 30 Απρ 2020, 20:34 Τώρα στο θέμα μας, δεν έχω λάβει απάντηση από το Mail που φαίνεται στο βιβλιαράκι ακόμα. Περιμένω από τον Egbert να μου βρει το Mail του drummer των judgement day.
Egbert λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα.
Άμα βρει κάποιος επαφή, ενδιαφέρομαι για ένα CDκαι.
Νέες ανακαλύψεις
Order Of The Emperor - Faster Into Flames (2020)
Με μια πρόχειρη αυτιά σε κάνα δυο κομμάτια σαν να ψιλογαμάει τα περισσότερα retro heavy
Με μια πρόχειρη αυτιά σε κάνα δυο κομμάτια σαν να ψιλογαμάει τα περισσότερα retro heavy
Νέες ανακαλύψεις
Έπος. Απ' όπου κι αν το πιάσεις.
Και έχει και καλύτερα κομμάτια το album.
Και έχει και καλύτερα κομμάτια το album.
Νέες ανακαλύψεις
Έπος; Δηλαδή σου άρεσαν τα φωνητικά ή τα riffs; Οκ, καταλαβαίνω ότι σαμπαθίζει μέχρι αηδίας, αλλά αυτό το πράγμα είναι πολύ βαρετό
Νέες ανακαλύψεις
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα! Πόσο γλυκά μου την είπες!

Νέες ανακαλύψεις
Smackbound - The Game (EP) (2020)
FF metal με μέλη Wintersun και Stratovarius (δεν έχω ιδέα ποια), για τσέκαρε [mention]theBox[/mention]
FF metal με μέλη Wintersun και Stratovarius (δεν έχω ιδέα ποια), για τσέκαρε [mention]theBox[/mention]
Νέες ανακαλύψεις
Για ακούστε κομματάρα από Ουρουγουάη!
V-Trail - V-Trail (2020)
V-Trail - V-Trail (2020)