Τι ακούτε τώρα;
Τι ακούτε τώρα;
Iron Spell - I've had Enough (Into the Fire) Kiss cover 2020
Μια χαρά διασκευή και digital εξώφυλλο-με mode Στάθη Ψάλτη ' Κούλα να ρθω ν ακούσουμε μαζί βινύλια?'
.
Μια χαρά διασκευή και digital εξώφυλλο-με mode Στάθη Ψάλτη ' Κούλα να ρθω ν ακούσουμε μαζί βινύλια?'
.
- Advancing Yokeda
Τι ακούτε τώρα;
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Τι ακούτε τώρα;
Vast - Change Of Hands (1996)
Προσκυνάμε ομαδικώς, τι έπος κομμάτι είναι αυτό; Και αμερικανίλα, και power, και prog, και ποζεριά... Τίποτα δεν άφησαν
Προσκυνάμε ομαδικώς, τι έπος κομμάτι είναι αυτό; Και αμερικανίλα, και power, και prog, και ποζεριά... Τίποτα δεν άφησαν
Τι ακούτε τώρα;
φυσικά την δισκάρα...
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Advancing Yokeda
Τι ακούτε τώρα;
Όταν το heavy metal φτάνει σε πανύψηλα επίπεδα σύνθεσης, εκτέλεσης, συναισθήματος και έπους!
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Τι ακούτε τώρα;
Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 25 Φεβ 2020, 15:06 Όταν το heavy metal φτάνει σε πανύψηλα επίπεδα σύνθεσης, εκτέλεσης, συναισθήματος και έπους!
Αρα δεν το εννοεις 100% αυτο... Ευτυχως!Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 18 Φεβ 2020, 17:55 Υπο το παραπάνω πρίσμα, η τεχνική ποζεριά ή η επιτηδευμένη πολυπλοκότητα κάνουν το μέταλ να απέχει από την πηγή, του στερούν αληθινότητα, άρα δεν του επιτρέπουν να είναι υψηλό.

Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Τι ακούτε τώρα;
Αν έλειπαν 2-3 τραγούδια θα ήταν ακόμη καλύτερο το άλμπουμ πιστεύω
- Advancing Yokeda
Τι ακούτε τώρα;

Δεν είμαι υπέρ της κουλαμάρας....theBox έγραψε: ↑Τρί 25 Φεβ 2020, 15:19Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 25 Φεβ 2020, 15:06 Όταν το heavy metal φτάνει σε πανύψηλα επίπεδα σύνθεσης, εκτέλεσης, συναισθήματος και έπους!
Αρα δεν το εννοεις 100% αυτο... Ευτυχως!Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 18 Φεβ 2020, 17:55 Υπο το παραπάνω πρίσμα, η τεχνική ποζεριά ή η επιτηδευμένη πολυπλοκότητα κάνουν το μέταλ να απέχει από την πηγή, του στερούν αληθινότητα, άρα δεν του επιτρέπουν να είναι υψηλό.![]()

- Advancing Yokeda
Τι ακούτε τώρα;
Μα υπάρχει 1 άνθρωπος να μην του αρέσει αυτό το κομμάτι?
- Advancing Yokeda
Τι ακούτε τώρα;
Αίσθηση μπουντρουμιού, ακαταλαβίστικοι στίχοι, ατμοσφαιρικο intro.
Αμφιβάλλω αν οι LOTCA ήταν κανονική μπάντα. Παντα μου έβγαζαν αίσθηση 1 man band. Έχω ακούσει ότι η κασέτα είχε τους στίχους, που δεν κατάφερα ποτέ να βρω.
Αμφιβάλλω αν οι LOTCA ήταν κανονική μπάντα. Παντα μου έβγαζαν αίσθηση 1 man band. Έχω ακούσει ότι η κασέτα είχε τους στίχους, που δεν κατάφερα ποτέ να βρω.
Τι ακούτε τώρα;
Κάτσε βρε! Την κασέτα πρέπει να την έχω κάπου στην υπογα. Να θυμηθώ κάποια στιγμή να τσεκαρω και θα σου πω.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 25 Φεβ 2020, 20:13 Έχω ακούσει ότι η κασέτα είχε τους στίχους, που δεν κατάφερα ποτέ να βρω.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
- Advancing Yokeda
Τι ακούτε τώρα;
Ωπ!
Στα 2020 θα δω στίχους LOTCA? Κάνε την καλή αν τη βρεις...
Στα 2020 θα δω στίχους LOTCA? Κάνε την καλή αν τη βρεις...
Τι ακούτε τώρα;
το απόλυτο obscurity.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τρί 25 Φεβ 2020, 20:13 Αίσθηση μπουντρουμιού, ακαταλαβίστικοι στίχοι, ατμοσφαιρικο intro.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.