Τι ακούτε τώρα;
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Re: Τι ακούτε τώρα;
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Wizard - Head Of The Deceiver (2001, Limb Music)

Περνας υποσυνειδητα μηνυματα υπερ του Power Metal zine! 

Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Όταν οι Wizard βγάζανε ΔΙΣΚΑΡΕΣ.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
From the ashes, a fire shall be woken
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken
The crownless again shall be king...
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken
The crownless again shall be king...
Dragonheart - Underdark (2000, Megahard Records)
Σημερινό απόκτημα και έχω πάθει την πλάκα μου με αυτούς εδώ! Οι lead κιθάρες τους σκοτώνουν και επίσης έχουν χαρακτηριστική ικανότητα στο να γράφουν "μεγάλα" ρεφρέν. Τελειώνοντας, το Battlefield Requiem είναι Ε Π Ο Σ !!!!!

Σημερινό απόκτημα και έχω πάθει την πλάκα μου με αυτούς εδώ! Οι lead κιθάρες τους σκοτώνουν και επίσης έχουν χαρακτηριστική ικανότητα στο να γράφουν "μεγάλα" ρεφρέν. Τελειώνοντας, το Battlefield Requiem είναι Ε Π Ο Σ !!!!!

Αγαπημένη μπάντα μαζί με Tropa de ShockSilenius έγραψε: ↑Σάβ 10 Φεβ 2018, 22:57 Dragonheart - Underdark (2000, Megahard Records)
![]()
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Έχω και τρις τέσσερις κυκλοφορίες τους και αγαπημένο είναι το δευτερο "Throne of the alliance". Στα τελευταία έχουν αμβλύνει τον ήχο τους αρκετά αλλά παραμένουν τα Blind Guardian στοιχεία. Στα πολύ + τα ορθογραφικά λάθη στους στιχους. Τίμια μπανταSilenius έγραψε: ↑Σάβ 10 Φεβ 2018, 22:57 Dragonheart - Underdark (2000, Megahard Records)
e
Οι Tropa de Shock είναι πιο classic powermetal και αυτοί πολύ αγαπητοί. Ίσως να μην σε συγκινήσουν τόσο όμως καθότι έχουν πολύ ιδιαίτερα φωνητικά. Φέτος έβγαλαν και δίσκο.
Γι αυτο εκανες και συ, για να τους τιμησεις;;;

Race of Cain, ascend to heaven,
Το γαμημενο autocorrect του κινητού τα διορθώνει.
Hammerhead - Will To Survive (2005, Cult Metal Classics)

Αντικειμενικά καλό NWOBHM από ένα αρκετά έως πολύ άγνωστο συγκρότημα.

Αντικειμενικά καλό NWOBHM από ένα αρκετά έως πολύ άγνωστο συγκρότημα.