Τι ακούτε τώρα;
Re: Τι ακούτε τώρα;
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Progress_Lost
- Progress_Lost
Πολύ καλό! Πάω να τσεκάρω ολο το ΕΡ.
- Vourvachis
Rouseeau- Flower In Asphalt
Rouseeau- Retreat
Rouseeau- Square The Circle
Skullfist- Paid In Full
Rouseeau- Retreat
Rouseeau- Square The Circle
Skullfist- Paid In Full
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
VINTERSORG - Visions From The Spiral Generato
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Michael Schenker έχει κέφια.
- Progress_Lost
Πάμε γερα 
- Progress_Lost
Έχει κάτι ύμνους το άλμπουμ... Τalisman... Xαράς ευαγγέλια για όσους θελουν μελωδικά αλλά δυναμικά ακούσματα - και όχι βαβουριάρικα...
- crimsonglory
Δεν ξέρω τι κάνει πολύ λάθος (ή πολύ σωστά) αυτή η μπάντα και όποτε βγάζει δίσκο δεν είναι από τα πρώτα θέματα παντού, αλλά τέτοιο σερί που έχουν γράψει από το Sleepy Plessow κι έπειτα δεν το συναντάς και συχνά. Οχι ότι το King of Rome δεν ήταν καλό, αλλά για μένα είναι καθαρά 1-2 τσικ κάτω,
Το ειχαμε συζητησει αρκετα οταν ειχε βγει θυμαμαι...Το προηγουμενο τους το last Emperor ειαι το αγαπημενο μου, εδω δυστυχως βρηκα αρκετα κομματια κατωτερα των προσδοκιων μου ΑΛΛΑ, το καλα κομματια ειναι ΠΟΛΥ καλα, με αποκορυφομα το ομωνυμο ΕΠΟΣ.crimsonglory έγραψε: ↑Κυρ 22 Μάιος 2022, 10:53 Δεν ξέρω τι κάνει πολύ λάθος (ή πολύ σωστά) αυτή η μπάντα και όποτε βγάζει δίσκο δεν είναι από τα πρώτα θέματα παντού, αλλά τέτοιο σερί που έχουν γράψει από το Sleepy Plessow κι έπειτα δεν το συναντάς και συχνά. Οχι ότι το King of Rome δεν ήταν καλό, αλλά για μένα είναι καθαρά 1-2 τσικ κάτω,
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- crimsonglory
Λατρεύω At the expense of humanity ως πρωτη μου επαφή με τη μπάντα, αλλά Last Emperor κι εγώ θεωρώ ότι είναι το μόνο τους ξερό δεκάρι. Οσο για το τελευταίο, και μόνο η τριάδα που κλείνει το άλμπουμ Amber dusk, The way of the pilgrim και το ομώνυμο, το πάει το άλμπουμ σε επίπεδα που δεν έχω και πάρα πολλά άλλα.