Τι ακούτε τώρα;
Re: Τι ακούτε τώρα;
Πρεπει να ανοιξουμε τοπικ για τον τυπο, τυχαια επεσα επανω του χθες και ενιωσα φουλ, κανοντας ενα search εδω μεσα βλεπω μονο μια αναφορα του μυστη @Zippo190 ως ενα απο τα δυνατα ονοματα της Βραζιλιανικης επικ μεταλ σκηνης. Κατεβαζω δισκογραφια κι αρχιζω τη μελετη. Τολμω να πω οτι οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα μου αρεσει περισσοτερο απο Grey Wolf πχ. @Advancing Yokeda δεν ξερω αν τελικα τον τσεκαρες ποτε αυτον, αλλα αν οχι, μαλλον πρεπει.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Γενικά αυτό το βραζιλιάνικο παρεάκι με τους Grey Wolf, Thunderlord, Krull κ.α. κάνει πραγματάκια.theBox έγραψε: ↑Κυρ 22 Μάιος 2022, 12:21
Πρεπει να ανοιξουμε τοπικ για τον τυπο, τυχαια επεσα επανω του χθες και ενιωσα φουλ, κανοντας ενα search εδω μεσα βλεπω μονο μια αναφορα του μυστη @Zippo190 ως ενα απο τα δυνατα ονοματα της Βραζιλιανικης επικ μεταλ σκηνης. Κατεβαζω δισκογραφια κι αρχιζω τη μελετη. Τολμω να πω οτι οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα μου αρεσει περισσοτερο απο Grey Wolf πχ. @Advancing Yokeda δεν ξερω αν τελικα τον τσεκαρες ποτε αυτον, αλλα αν οχι, μαλλον πρεπει.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Τα τσεκαρα ολα και φαινεται οτι οι Βραζιλιανοι επικαδες ειναι τσακωμενοι με τα καλα φωνητικα. Ο Yuri ξεχωριζει σε αυτο το θεμα. Ο GREY WOLF παντως μου αρεσει ακομα και με αυτα τα βοξ.
- Progress_Lost
Που χάθηκαν αυτοί;; Είχαν μερικά πολύ ωραία κομμάτια..
- Advancing Yokeda
Τον έχω ακούσει τούτον και φυσικά νιώθω!theBox έγραψε: ↑Κυρ 22 Μάιος 2022, 12:21

Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
- Progress_Lost
- crimsonglory
Αστείρευτος ο τόπος μας από μπαντάρες τελικά. Relentless το δισκάκι, δεν κόβει πουθενά
Ναι ο Scorcher τα σπάει. Και επειδή είναι φίλος καλός:crimsonglory έγραψε: ↑Κυρ 29 Μάιος 2022, 15:44 Αστείρευτος ο τόπος μας από μπαντάρες τελικά. Relentless το δισκάκι, δεν κόβει πουθενά
τσέκαρε το πρόσφατο δισκάκι: viewtopic.php?f=5&t=3884&p=53109&hilit=Scorcher#p53109
Και αν σε ενδιαφέρει κάποιο CD στείλε μήνυμα!
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Advancing Yokeda
Το ακούω ασταμάτητα από χθες το βράδυ
Ενδιαφερουσα περιπτωση απο την Ινδια. Δεν παιζει να μην σας αρεσει. Αν ολο το υλικο ειναι ετσι, μαλλον χρειαζεται τοπικ.
ΩΠΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ?????
Ρε ανοιξτε κανα τοπικ ρε, μην ειστε μονοφαγαδες...
ρε οριακά δεν ακούγεται αυτό...
- Advancing Yokeda
δύσκολα θα βγούνε κομματια σαν Trident, Edge of night φετος. Ο δίσκος πάει καρφί για 10άδα, αν είχε φωνή σαν των Fortress θα παραμιλάγαμε όλοι. Το πρώτο του άλμπουμ το είχε βάλει ο Xstroyer σε μια λίστα πιο παλιά και από τότε το ψάχνω, πλέον μάταια...
Κακό timing για επιλογή ονόματος Emissary, μετά από την πρόσφατη επιστροφή των original. Αυτοί εδώ είναι Φιλανδοί , παίζουν αμερικανοθρεμμενο heavy/power/speed με αρκετά, έως σε σημεία, πολύ επικά φωνητικά. Αν και συνθετικά είναι σε μεγάλο βαθμό χάσιμο, χάος και μπαχαλο (με την κακή έννοια) , για κάποιο λόγο στην συνείδηση μου τους εντασσω στην κατηγορία "υποσχόμενοι" , ίσως γιατί ελπίζω στο μέλλον να ελέγξουν και τιθασεύσουν το χάος. Ο @theBox μοιάζει ο μόνος που πιθανόν μπορεί να τους αποκωδικοποιήσει και τώρα.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!