Τι ακούτε τώρα;

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Re: Τι ακούτε τώρα;

Δημοσίευση από Mamercus »

Σερί ακροάσεων.
Για Χριστίνα: άκουσα μονάχα Μάγο και Misty Morning. Κάτω από 7/10 δεν έβαζα με τίποτα.
Για Matt Berry: ναι σε όλα του, αν και με δυσκόλεψε αρχικά.
Για Takara: η ένεση καλής διάθεσης που χρειαζόμουν για το σκληρό 8ωρο που έχω (ακόμη) μπροστά μου.
Τί ακούω τώρα - κυριολεκτικά αυτή τη στιγμή:
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Mamercus έγραψε: Παρ 22 Σεπ 2023, 11:58 Σερί ακροάσεων.
Για Χριστίνα: άκουσα μονάχα Μάγο και Misty Morning. Κάτω από 7/10 δεν έβαζα με τίποτα.
Για Takara: η ένεση καλής διάθεσης που χρειαζόμουν για το σκληρό 8ωρο που έχω (ακόμη) μπροστά μου.
Έπος.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
nicolasg

Δημοσίευση από nicolasg »

aorpanos72 έγραψε: Παρ 22 Σεπ 2023, 10:20

Καλημερες ομορφάντρες

@Grin @Aegon @nicolasg
Σωτηράκης εγγύηση.
Άβαταρ μέλους
Grin

Δημοσίευση από Grin »

Πρέπει να αναδείξουμε περισσότερο Takara soon
Άβαταρ μέλους
TitusGroan

Δημοσίευση από TitusGroan »

Ποσο πιο αθλιο εξωφυλλο θα μπορουσε να εχει αυτος ο τιτανοτεραστιος δισκος;
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

CountRaven έγραψε: Παρ 22 Σεπ 2023, 12:09
Mamercus έγραψε: Παρ 22 Σεπ 2023, 11:58 Σερί ακροάσεων.
Έπος.
Θα παραθέσω old story νεανικής αμπαλοσύνης.
Πρέπει να έχω δει το συγκεκριμένο άλμπουμ να το βάζει - προτείνει κάποιος στο χάμερ, κάπου στο '91-92.
Το πιθανότερο είναι να ήταν ο Sun Knight, γιατί ότι πρότεινε αυτός τότε, ήταν σαν ευαγγέλιο. Θα άξιζε και έπρεπε να το βρεις.
Εγώ μόλις είχα αρχίσει να ακούω συστηματικά, εκεί μεταξύ Α' και Β' Γυμνασίου και ήμουνα χωμένος με Metallica, Manowar, Slyclad κλπ.
Τότε για δίσκους, έπαιρνα το λεωφορείο από ανατολικά και κατέβαινα στο Βαρδάρη. Έπαιρνα την ανηφόρα με τα πόδια προς Διοικητήριο και πήγαινα στο Rock City του αείμνηστου Lord που βρισκόταν τότε επί της οδού Καραολή και Δημητρίου.
Σε κάποια φάση, ένα Σάββατο, που χάζευα τους δίσκους, εκεί στις προσφορές, έχει δύο δίσκους των Sword. To Metalized και το Sweet Dreams. Πρέπει οι προσφορές τότε να είχαν 500 δραχμές και 990 δραχμές, γιατί τα καινούρια είχαν 2.500-3.000 δραχμές.
Μου έκανε βέβαια μια εντύπωση που ήταν στις προσφορές, γιατί συνήθως εκεί έβαζαν τις ''πατάτες'' και τα ''σαπάκια''.
Τελικά έδωσα το χιλιαρικάκι και τα τσίμπησα και τα δύο αλμπουμάκια (σε βινύλιο).

Πάω σπίτι να τα ακούσω και....απογοητεύτηκα.....Λέω τι μ@λακία είναι αυτή. Σαν glam metal ακούγεται, άμα ήθελα να ακούσω τέτοια, καλύτερα να ακούσω Skid Row - Slave to the Grind, που είναι πιο ''σκληρό'' από αυτό εδώ.
Τα άκουσα μια φορά ακόμα και μετά έμειναν απλά να υπάρχουν στην δισκοθήκη να αραχνιάζουν και να γεμίζουν σκόνη, Να ζεσταίνουν τον πάγκο.

Πέρασαν πάρα πολλά χρόνια, μέχρι να ξαναπιάσω το συγκεκριμένο στα χέρια μου, να το βάλω να το ακούσω ξανά και να το εκτιμήσω όπως έπρεπε και του άξιζε.
Τώρα το έχω στη δισκοθήκη και μπορώ να το ''φλεξάρω'', αλλά τότε το είχα θεωρήσει πατάτα. Τόσο άμπαλος και βλάσφημος.
Μιλάμε είχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στο περιοδικό τότε και στον συντάκτη, πιτσιρίκια ήμασταν και τους ακούγαμε τυφλά σχεδόν, σε ό,τι πρότειναν και αν δεν κάνω λάθος ο συντάκτης πρέπει να ήταν ο Χάρης ο Warlord, που αυτόν και αν τον είχα σε στάτους απόλυτης αυθεντίας και σεβασμού.

Τελικά αφενός είχε δικιό, ο τότε συντάκτης, αλλά είναι φοβερό πόσο άμπαλος μουσικά, μπορείς να είσαι στο ξεκίνημα.
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

CountRaven έγραψε: Πέμ 21 Σεπ 2023, 21:21
Advancing Yokeda έγραψε: Πέμ 21 Σεπ 2023, 21:05 Θυμάμαι τη χαρά μου όταν είχε βγει εκείνο το πρωτο εφτάρι eternal champion με τον σκατοήχο και την καύλα σε κάθε νότα...
Σχεδόν το ίδιο είχα χαρεί και με το σπλιτ με gatekeeper και τότε έβλεπα στους Καναδούς τη νέα αγαπημένη μου μπάντα, άδικα όμως...
Ευτυχώς φέτος αποκατέστησα τις προσδοκίες μου στον επικό ήχο με τον τρέχοντά μου έρωτα με τους Tales of Medusa
Ωραία ιδέα για τόπικ.

Το μετά-00ς επικό ρεύμα. Τα πρώτα releases, η πρώτη φλόγα. Και μετά;
Πολύ καλή ιδέα.
@Advancing Yokeda καταγράφηκαν οι Tales of Medusa στην μικρή ατζεντούλα - τεφτέρι, που κρατάω σημειώσεις, όπως έκανε ο Ωνάσης....
Εννοείται το ίδιο έγινε με Black Sword Thunder Attack, που ήταν έρωτας στο πρώτο άκουσμα.

Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

Γκουντ Μορνιν
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

@Grin @nicolasg @CountRaven

μονο 12'' obscure US AOR
Άβαταρ μέλους
Grin

Δημοσίευση από Grin »

Αυτό τι έχει απογινει άραγε; Καμία επανέκδοση;
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Έλα ντε @Grin και έχει μέσα το έπος I 'm A Dreamer...που από μονό του είναι αίτια αγοράς. Δεν ξέρω αν γνωρίζει κάτι ο @Paul_Tziomakis

(Aν ήταν κανα Γερμανικό γίδι θα είχε κυκλοφορήσει ακόμα και σε Blu Ray, βινύλιο, κασέτα, Κόμικ και μπύρα)
Άβαταρ μέλους
nicolasg

Δημοσίευση από nicolasg »

aorpanos72 έγραψε: Σάβ 23 Σεπ 2023, 12:39

@Grin @nicolasg @CountRaven

μονο 12'' obscure US AOR
Τι ωραίος αγαπημένος αμερικανικος ήχος!
Το I am a dreamer και το Piece of my Heart έπη!!!
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Zippo190 έγραψε: Πέμ 21 Σεπ 2023, 22:46 όσο βάζω Χριστίνα στο playlist αντιπαρέρχομαι με τον αγαπημένο Matt Berry που έχουμε παρουσιάσει εδώ για να φρίξει τελείως ο @Priamos

Εδώ ρε πέθανε αυτή που έλεγε το (χειρότερο τραγούδι όλων των εποχών από οποιαδήποτε είδος) Girl from Ipanema και ντραπηκες να κάνεις τοπικ νεκρολογιας! :D Αυτή ήταν η αγάπη που είχες στο κομμάτι; :P
Τώρα αυτό το "Beach Boys" που έβαλες , τι να κλάσει σε επίπεδο αθλιότητας σε σχέση με το GFI??
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Καλημέρα. Όποια εκτέλεση και να διαλέξετε δεν θα χασετε
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

αγάπη για Y&T τους άλλους δεν τους ξέρω.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”