Τι ακούτε τώρα;
- Bersekeros
Re: Τι ακούτε τώρα;
@FarCry Μπράβο. Τα είχα πάρει και εγώ αυτά, που κυκλοφορούσαν τότε από Attack. Σίγουρα είχα πάρει το Seven Years In the Past και άλλα κανά δυό CD. Αφού θυμάμαι και το όνομα του Leader, χωρίς να το κοιτάξω.
Ricky Van Helden.
Αγαπημένο ήταν το 7 years in the past, που είχε επίσης εξωφυλλάρα. Τα είχα λιώσει στις ακροάσεις.
Πολύ πρόσφατα, το απέκτησα σε βινύλιο. Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, ποιά εταιρεία τα ξαναέβγαλε σε βινύλιο, 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και τελείως στο obscurity.
Ricky Van Helden.
Αγαπημένο ήταν το 7 years in the past, που είχε επίσης εξωφυλλάρα. Τα είχα λιώσει στις ακροάσεις.
Πολύ πρόσφατα, το απέκτησα σε βινύλιο. Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, ποιά εταιρεία τα ξαναέβγαλε σε βινύλιο, 30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του και τελείως στο obscurity.
- Paul_Tziomakis
Όσον αφορά τους Sword και Saints And Sinners, o ταλαντούχος τραγουδιστής Rick Hughes έχει να κοκορεύεται πως τραγούδησε σε μια κλασσική power metal κυκλοφορία και σε μια κλασσική hard rock κυκλοφορία επίσης.
Η παράγωγη στο "Saints And Sinners - s/t" από τον Aldo Nova είναι σεμιναριακού επιπέδου.
Η παράγωγη στο "Saints And Sinners - s/t" από τον Aldo Nova είναι σεμιναριακού επιπέδου.
- Paul_Tziomakis
Μπόλικο υλικό από το EP και τις κασεττες που έβγαλε αυτή η μπάντα στα 80's υπάρχει συγκεντρωμένο σε μια CD συλλογή που κυκλοφόρησε πριν κάμποσα χρόνια από την Rewind Records και σήμερα σπανίζει.aorpanos72 έγραψε: ↑Σάβ 23 Σεπ 2023, 13:33 Έλα ντε @Grin και έχει μέσα το έπος I 'm A Dreamer...που από μονό του είναι αίτια αγοράς. Δεν ξέρω αν γνωρίζει κάτι ο @Paul_Tziomakis
(Aν ήταν κανα Γερμανικό γίδι θα είχε κυκλοφορήσει ακόμα και σε Blu Ray, βινύλιο, κασέτα, Κόμικ και μπύρα)
Δεν μπορώ να γνωρίζω τα κριτήρια με τα οποία επέλεξαν - αυτοί που επέλεξαν - τα τραγούδια για εκείνη την συλλογή, όμως το γεγονός πως το τραγούδι "Piece Of My Heart" έμεινε εκτός συλλογής θα το χαρακτήριζα ως μια εγκληματική ενέργεια.
- asgardlord
Ξέρω ότι το συζητήσαμε μέχρι αηδίας, αλλά ρε πούστη μου πως φτάσαμε εδώ:
Νο wonder που οι πιτσιρικάδες ακούνε trap!
Υ.Γ.: Και καλά ολ' αυτά... οι μαντράχαλοι 30 χρονών από κάτω με τα φουσκωτά φλαμίνγκο... ΤΙ ΦΑΣΗ!?!!?!?!
Υ.Γ.: Και καλά ολ' αυτά... οι μαντράχαλοι 30 χρονών από κάτω με τα φουσκωτά φλαμίνγκο... ΤΙ ΦΑΣΗ!?!!?!?!
Iron wields from armored wrists
- aorpanos72
Paul_Tziomakis έγραψε: ↑Τετ 27 Σεπ 2023, 14:20Μπόλικο υλικό από το EP και τις κασεττες που έβγαλε αυτή η μπάντα στα 80's υπάρχει συγκεντρωμένο σε μια CD συλλογή που κυκλοφόρησε πριν κάμποσα χρόνια από την Rewind Records και σήμερα σπανίζει.aorpanos72 έγραψε: ↑Σάβ 23 Σεπ 2023, 13:33 Έλα ντε @Grin και έχει μέσα το έπος I 'm A Dreamer...που από μονό του είναι αίτια αγοράς. Δεν ξέρω αν γνωρίζει κάτι ο @Paul_Tziomakis
(Aν ήταν κανα Γερμανικό γίδι θα είχε κυκλοφορήσει ακόμα και σε Blu Ray, βινύλιο, κασέτα, Κόμικ και μπύρα)
Δεν μπορώ να γνωρίζω τα κριτήρια με τα οποία επέλεξαν - αυτοί που επέλεξαν - τα τραγούδια για εκείνη την συλλογή, όμως το γεγονός πως το τραγούδι "Piece Of My Heart" έμεινε εκτός συλλογής θα το χαρακτήριζα ως μια εγκληματική ενέργεια.
Μα για αυτό χρίζεται μια ωραία συλλογή να βγει με τα άπαντα.
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- aorpanos72
Και προσπαθούν τα γατάκια τύπου cobra spell να είναι sexy. Της καταπίνει για πρωινό η Lorraine...
@Grin
Με διαφορά η καλύτερη "πίσω κίνηση" της δεκαετίας του '80
- aorpanos72
Καλημέρα με φθινοπωρινή διάθεσή.
- Bersekeros
DEATH TO FALSE METAL !!asgardlord έγραψε: ↑Τετ 27 Σεπ 2023, 15:10 Ξέρω ότι το συζητήσαμε μέχρι αηδίας, αλλά ρε πούστη μου πως φτάσαμε εδώ:
Ξέρασα με τον σκ@τόφλωρο....

Τιναφτό ρε;;;;
Πωωωωωωω....ωρέ που πάμε;
- Advancing Yokeda
Καλά βγαίνει βινύλιο φέτος και δεν είπαμε τίποτα?
Μου λένε έχει ήδη εξαντληθεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Advancing Yokeda την Πέμ 28 Σεπ 2023, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- aorpanos72
Καμία εκτίμηση για τους Βορειοευρωπαίους και ειδικότερα στους Γερμανούς μεταλλαδες.Bersekeros έγραψε: ↑Πέμ 28 Σεπ 2023, 12:09DEATH TO FALSE METAL !!asgardlord έγραψε: ↑Τετ 27 Σεπ 2023, 15:10 Ξέρω ότι το συζητήσαμε μέχρι αηδίας, αλλά ρε πούστη μου πως φτάσαμε εδώ:
Ξέρασα με τον σκ@τόφλωρο....![]()
Τιναφτό ρε;;;;
Πωωωωωωω....ωρέ που πάμε;
Κομμάτι για repeat.
Πολύ ωραίος δίσκος, τον άκουγα πρόσφατα, μετά από πολλά χρόνια!!Advancing Yokeda έγραψε: ↑Πέμ 28 Σεπ 2023, 12:41 Καλά βγαίνει βινύλιο φέτος και δεν είπαμε τίποτα?
Δισκάρα το Seven Years, αλλά για μένα η μεγάλη τους στιγμή ήταν το The Secret Place! Δίσκος που κοιτάει κατάματα όλα τα μεγαθήρια του γερμανικού power metal!Bersekeros έγραψε: ↑Τετ 27 Σεπ 2023, 10:15 @FarCry Μπράβο. Τα είχα πάρει και εγώ αυτά, που κυκλοφορούσαν τότε από Attack. Σίγουρα είχα πάρει το Seven Years In the Past και άλλα κανά δυό CD. Αφού θυμάμαι και το όνομα του Leader, χωρίς να το κοιτάξω.
Ricky Van Helden.
- Advancing Yokeda
το ίδιο κι εγώ, το περιφρονούσα για χρόνια και χθες μου ήρθε να το ξανατσεκάρω.
Είδα θα φέρει κόπιες ο Alone αλλά είναι ήδη εξαντλημένο από τα preorders.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".