Τι ακούτε τώρα;
- Northbound
Re: Τι ακούτε τώρα;
Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Just climb
-
Heavy Load - Riders of the Ancient Storm όλη μέρα/κάθε μέρα απο την πέμπτη
sic transit gloria mundi
- Advancing Yokeda
Saaaaaaail awaaaaaaaaay faaaaaaar awaaaaaaaaaaykonstantine έγραψε: ↑Δευ 16 Οκτ 2023, 23:48 Heavy Load - Riders of the Ancient Storm όλη μέρα/κάθε μέρα απο την πέμπτη
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
μερακλιδικο postnwobhm
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Δίσκος λατρεία! Αδικημένος δυστυχώς από την παραγωγή
- Northbound
Για εμένα είναι από αυτές τις περιπτώσεις που αυτή η παραγωγή, έτσι όπως είναι, έχει προσφέρει στο όλο άκουσμα. Χίλιες φορές δηλαδή μία κακή ή μέτρια παραγωγή αλλά χαρακτήρας στην μουσική παρά Friedman Studios ξέρω 'γω (τυχαίο το όνομα) και μία από τα ίδια σαν συνθέσεις κτλ.
Έχοντας πει αυτό βέβαια, αυτοί που καλύπτουνε ΠΑΤΑΤΕΣ γύρω από μία αντίστοιχη παραγωγή, στην πυρά!
Like a man is a mountainside
Just climb
Just climb
Κατανοήτη η άποψή σου. Εγώ να σου πω την αλήθεια, αν και δεν είμαι "παραγωγάκιας", με την έννοια δηλαδή να ψυρίζω το ζήτημα των παραγωγών, είναι κάποιες περιπτώσεις τεράστιων δίσκων που θεωρώ ότι τελικά αδικούνται με το ηχητικο αποτέλεσμα. Οι πρώτοι δίσκοι που μου έρχονται στο μυαλό είναι Adramelch - Irae Melanox, Brocas Helm - Black Death και Inner Wish - Waiting For The DawnNorthbound έγραψε: ↑Τρί 17 Οκτ 2023, 15:21Για εμένα είναι από αυτές τις περιπτώσεις που αυτή η παραγωγή, έτσι όπως είναι, έχει προσφέρει στο όλο άκουσμα. Χίλιες φορές δηλαδή μία κακή ή μέτρια παραγωγή αλλά χαρακτήρας στην μουσική παρά Friedman Studios ξέρω 'γω (τυχαίο το όνομα) και μία από τα ίδια σαν συνθέσεις κτλ.
Έχοντας πει αυτό βέβαια, αυτοί που καλύπτουνε ΠΑΤΑΤΕΣ γύρω από μία αντίστοιχη παραγωγή, στην πυρά!
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- aorpanos72
Καμια παραγωγη δεν ειναι ικανη να ανακοψει τον χειμαρρο συναισθηματων αυτου του αριστουργηματος.Aegon έγραψε: ↑Τρί 17 Οκτ 2023, 15:25Κατανοήτη η άποψή σου. Εγώ να σου πω την αλήθεια, αν και δεν είμαι "παραγωγάκιας", με την έννοια δηλαδή να ψυρίζω το ζήτημα των παραγωγών, είναι κάποιες περιπτώσεις τεράστιων δίσκων που θεωρώ ότι τελικά αδικούνται με το ηχητικο αποτέλεσμα. Οι πρώτοι δίσκοι που μου έρχονται στο μυαλό είναι Adramelch - Irae Melanox, Brocas Helm - Black Death και Inner Wish - Waiting For The DawnNorthbound έγραψε: ↑Τρί 17 Οκτ 2023, 15:21Για εμένα είναι από αυτές τις περιπτώσεις που αυτή η παραγωγή, έτσι όπως είναι, έχει προσφέρει στο όλο άκουσμα. Χίλιες φορές δηλαδή μία κακή ή μέτρια παραγωγή αλλά χαρακτήρας στην μουσική παρά Friedman Studios ξέρω 'γω (τυχαίο το όνομα) και μία από τα ίδια σαν συνθέσεις κτλ.
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- Progress_Lost
- aorpanos72
- aorpanos72
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Η πρώτη εκτέλεση του Eagle fly free που έμεινε για χρόνια στο σκοτάδι
- aorpanos72
Michael ......Who???
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net