Τι ακούτε τώρα;
Τι ακούτε τώρα;
Δεν συμφωνώ ότι είναι όλα τα καλά κομμάτια στην αρχή, ας πούμε το Breathtaking είναι στο 7 και το φοβερό The best thing I never had στο 10. Είναι καλός δίσκος που αγγίζει ίσως και το 8/10 αλλά είναι σίγουρα ένα κλικ κάτω από τον πρώτο δίσκο του project. Όπως και να 'χει δεν μιλάμε για δίσκο αγγαρεία, κάθε άλλο. Μακάρι να προλάβουν να βγάλουν και τρίτο.
Τι ακούτε τώρα;
Lucifer's Hammer - Time Is Death (2018)
Βλέπω έχει παίξει σε εκπομπή της Lilith, η μπάντα είναι από την Χιλή, αλλά είναι αξιόλογη και νομίζω ηχητικά κινείται σε ένα πρώιμο US metal μονοπάτι (ας πούμε 1983-1985), με εμφανείς τις Maiden-nwobhm επιρροές. Τα φωνητικά θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα, αλλά γενικά μετράει.
Βλέπω έχει παίξει σε εκπομπή της Lilith, η μπάντα είναι από την Χιλή, αλλά είναι αξιόλογη και νομίζω ηχητικά κινείται σε ένα πρώιμο US metal μονοπάτι (ας πούμε 1983-1985), με εμφανείς τις Maiden-nwobhm επιρροές. Τα φωνητικά θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα, αλλά γενικά μετράει.
Τι ακούτε τώρα;
Μετράει πάρα πολύ. Το ακούω σερί μια βδομάδα τώρα. Και τα προηγούμενα λένε εξίσου.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Τι ακούτε τώρα;
https://www.forgotten-scroll.net/metal- ... -is-death/rbrigade έγραψε: ↑Κυρ 14 Απρ 2019, 21:14 Lucifer's Hammer - Time Is Death (2018)
είχε πέσει στα χέρια μου κάποια στιγμή πέρυσι, τουμπανιασμένο NWOBHM. είχαν κάνει κάποια λάιβ κ με ANGELWITCH αν θυμάμαι καλά, αλλά μετά δεν άκουσα ξανά νέα τους

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Τι ακούτε τώρα;
Αυτός ο ήχος στη κιθάρα κ αυτά τα "ξερακιανά" γκριπς δεν αντιγράφονται εύκολα:
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Τι ακούτε τώρα;
Γερμανικό power helloween-ικής κοπής.
Τι ακούτε τώρα;
Μεγάλη Δευτέρα σήμερα, μέρα κατάνυξης και είπα να ακούσω κλασικό μέταλ, το παλιό, το ορθόδοξο. Ξεκίνημα με την πρόσφατη επανακυκλοφορία των Panther. Δεν είναι μόνο η φωνάρα του Soto που το απογειώνει, είναι και αυτές οι κιθάρες που θερίζουν ακόμα και στα demo κομμάτια.
Καπάκι η ακρόαση του Annihilation Absolute των Cities.
Καπάκι η ακρόαση του Annihilation Absolute των Cities.
Τι ακούτε τώρα;
αρκετά δυνατό αλλα νομίζω ότι οι επιρροές είναι πιο κοντά στην Ευρώπη μεριά παρά Αμερική. Εμένα μου θύμισαν σε μεγάλο βαθμό τις generic ebony/mausoleum μπάντες.rbrigade έγραψε: ↑Κυρ 14 Απρ 2019, 21:14 Lucifer's Hammer - Time Is Death (2018)
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Τι ακούτε τώρα;
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Τι ακούτε τώρα;
Τι ακούτε τώρα;
Ας θυμηθούμε τα παλιά...
Τι ακούτε τώρα;
Από τις κυκλοφορίες του Alone.
mTORR - North
Steel Shock - With Fire And Steel
Με μια πρώτη ακρόαση, το προηγούμενο μου φαίνεται καλύτερο. Το εξώφυλλο είναι μνημείο αισθητικής.
mTORR - North
Steel Shock - With Fire And Steel
Με μια πρώτη ακρόαση, το προηγούμενο μου φαίνεται καλύτερο. Το εξώφυλλο είναι μνημείο αισθητικής.
Τι ακούτε τώρα;
ο απόλυτος λατρείας επέστρεψε
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- vasilis2112
Τι ακούτε τώρα;
Ακούστε αυτό!
Μου θυμίζει λίγο Tarot, Hallas και παρόμοια βιντατζ αλλα με λιγότερα μέταλ στοιχεία. Διακρίνω ωραιεσ επιρροές από 1002 πραματα. The Doors, Pink Floyd, David Bowie, The Who, Uriah Heep, Jethro Tull, λίγο stoner, λίγο folk...
Πολύ ωραίο άλμπουμ!
Τι ακούτε τώρα;
Πιο πολυ κουλτουροεναλλακτικο θα το χαρακτηριζα, αλλά τα σπάει!vasilis2112 έγραψε: ↑Δευ 29 Απρ 2019, 16:16
Ακούστε αυτό!
Μου θυμίζει λίγο Tarot, Hallas και παρόμοια βιντατζ αλλα με λιγότερα μέταλ στοιχεία. Διακρίνω ωραιεσ επιρροές από 1002 πραματα. The Doors, Pink Floyd, David Bowie, The Who, Uriah Heep, Jethro Tull, λίγο stoner, λίγο folk...
Πολύ ωραίο άλμπουμ!
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.