Τι ακούτε τώρα;
Τι ακούτε τώρα;
Τίμιες τσιρίδες, δίνω ψήφο ανοχής
Τι ακούτε τώρα;
Έτυχε να αφήσω το youtube να παίξει το επόμενο κομμάτι μετά από κάτι που τσεκάριζα από fb και κάποια στιγμή λέω ''ρε καλούτσικο είναι αυτό που παίζει, τι είναι;''
- LuciferSteele
Τι ακούτε τώρα;
δισκάρα, κομματάρα στη φιλοσοφία του Trail of Tears από το Low
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Τι ακούτε τώρα;
Radiant- Radiant (2018)
Αυτό το τσέκαρε κανένας; Χαρντροκιά με μέλος των Voodoo Circle λέει, καλό ακούγεται
Αυτό το τσέκαρε κανένας; Χαρντροκιά με μέλος των Voodoo Circle λέει, καλό ακούγεται
Τι ακούτε τώρα;
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ.
Τι ακούτε τώρα;
Ψαχουλεύω λίγο τι γίνεται με την περίπτωση των Washed και διαπίστωσα ότι ο ντράμερ τους είναι σε μια διασκευομπάντα με πολλά μέλη των Sinister Realm, οι οποίοι είναι ωραία μπάντα πλάκα πλάκα...
Τι ακούτε τώρα;
παιδιά έχουν διαλύσει αν και σε κάτι συνομιλίες με τα μέλη είπαν ότι μπορεί να κάνουν κάτι μικρολαιβ και ποτέ δεν ξέρεις.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- LuciferSteele
Τι ακούτε τώρα;
ζούμε στην εποχή που διαλύουν οι Sinister Realm και κάνουν καριέρα οι Savage Master...
Τι ακούτε τώρα;
Hessian - Mercenary Retrograde (2018)
Δεν το είδα πουθενά στο φόρουμ οπότε το βάζω, το γνωστό early 80's retro σκηνικό, η κιθάρα κελαηδάει ωραία. Τα φωνητικά κάπως πανκίζουν/new wave-ίζουν
Δεν το είδα πουθενά στο φόρουμ οπότε το βάζω, το γνωστό early 80's retro σκηνικό, η κιθάρα κελαηδάει ωραία. Τα φωνητικά κάπως πανκίζουν/new wave-ίζουν
Τι ακούτε τώρα;
Δεν θυμάμαι να τους έχουμε αναφέρει, αλλά το ομώνυμο cd των Τεξανών Deathrider έχει ενάμιση χρόνο που ηχογραφήθηκε και μια εταιρεία δεν έχει βρεθεί να το κυκλοφορήσει.
- vasilis2112
- LuciferSteele
Τι ακούτε τώρα;
Τέξας μου λατρεία μου!!!! πες μου πως είναι και χοντροί μεξικάνοι, αυτό πες μου μόνο, τέλος
- vasilis2112
Τι ακούτε τώρα;
Banshee - The madness (2019)
Παρα πολύ ωραίο άλμπουμ!
Στα χνάρια του προηγούμενου (Mindslave).
Παρα πολύ ωραίο άλμπουμ!
Στα χνάρια του προηγούμενου (Mindslave).