Τι ακούτε τώρα;
Τι ακούτε τώρα;
Προς το παρόν είναι όλοι αδύνατοι γιατί είναι πιτσιρικάδες, αλλά οι μισοί από αυτούς είναι Μεξικάνοι.LuciferSteele έγραψε: ↑Παρ 20 Σεπ 2019, 20:01 Τέξας μου λατρεία μου!!!! πες μου πως είναι και χοντροί μεξικάνοι, αυτό πες μου μόνο, τέλος
Που το βρήκες; Το έφερε κάποιος;vasilis2112 έγραψε: ↑Παρ 20 Σεπ 2019, 21:10 Banshee - The madness (2019)
Παρα πολύ ωραίο άλμπουμ!
Στα χνάρια του προηγούμενου (Mindslave).
- LuciferSteele
Τι ακούτε τώρα;
εντάξει έχουν χρόνια μπροστά τους να λιώσουνε στα μπορίτος
ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩ
ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩ
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Τι ακούτε τώρα;
Manente / Alonzo / Du Bose - M.A.D. (2019)
Για δώστε βάση! Ενδιαφέρον Prog/power
Για δώστε βάση! Ενδιαφέρον Prog/power
Τι ακούτε τώρα;
που στον %$#%#$ μπορούμε να τα βρούμε σε ανθρώπινη τιμή....vasilis2112 έγραψε: ↑Παρ 20 Σεπ 2019, 21:10 Banshee - The madness (2019)
Παρα πολύ ωραίο άλμπουμ!
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- vasilis2112
Τι ακούτε τώρα;
Για την ώρα κατεβασμένο, περιμένω αν θα βγει βινύλιο!Starman έγραψε: ↑Σάβ 21 Σεπ 2019, 10:02Που το βρήκες; Το έφερε κάποιος;vasilis2112 έγραψε: ↑Παρ 20 Σεπ 2019, 21:10 Banshee - The madness (2019)
Παρα πολύ ωραίο άλμπουμ!
Underground Power Records
- vasilis2112
Τι ακούτε τώρα;
Παίζω λίγο Γιάννινα (αν και οι δεύτεροι νομίζω έχουν πια έδρα τη Θεσσαλονίκη):
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Τι ακούτε τώρα;
Το άκουσα και δεν τρελάθηκα. Με το κλαρίνο να ακούγεται σαν γκάιντα κ με το να είναι σε εντελώς Β ρόλο, πλέον ακούγονται σαν στόνερ μπάντα της οκάς. Μόνο το Arrival / Father Sun μου θύμισε τα παλια κυρίως λόγω τον γυρισμάτων / μελωδιών σε φωνή κ κλαρίνο.
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Τι ακούτε τώρα;
και αυτό εδώ το έπος που τόσταρε ο [mention]Corum Jhaelen Irsei[/mention] κ του οποίου την ύπαρξη αγνοούσα:
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Τι ακούτε τώρα;
το σουπεριορ ειναι αδιανοητο υπερεπος
Τι ακούτε τώρα;
Για να δείτε ότι δεν σνομπάρω νέες κυκλοφορίες!
(Τι μιλφάρα είναι αυτή ρε!)
(Τι μιλφάρα είναι αυτή ρε!)
Τι ακούτε τώρα;
χχααχαχαχαχ απαισιο κομματι...
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Τι ακούτε τώρα;
Έτσι λέμε τώρα τις

Τι ακούτε τώρα;
Εδώ και χρόνια καταφεύγω συχνά – πυκνά στο ΥΤ για αυτό.
Με την ευκαιρία λοιπόν θα ήθελα να πω ότι από τη στιγμή που έχουν επανακυκλοφορήσει τα πιο απίθανα demo, μήπως κάποιος να κυκλοφορήσει και τους Lazzer που στη τελική εκτός από demo έχουν και mini lp και full-length; Ρητορική ερώτηση που δεν ξέρω καν, αν χρίζει απάντησης.
Με την ευκαιρία λοιπόν θα ήθελα να πω ότι από τη στιγμή που έχουν επανακυκλοφορήσει τα πιο απίθανα demo, μήπως κάποιος να κυκλοφορήσει και τους Lazzer που στη τελική εκτός από demo έχουν και mini lp και full-length; Ρητορική ερώτηση που δεν ξέρω καν, αν χρίζει απάντησης.