True Metal Magazine
- LuciferSteele
Re: True Metal Magazine
χαχαχα ρε σεις δε νομίζω πως έχω τίποτα πιπεράτο
όταν είχα κάνει το ραντεβού με τον Τζανετ γιά να γράψω στο περιοδικό απλά διαπίστωσα πως ήταν τρελός κάρακτερ
μου είπε απλά πως μπορούσα να γράψω ότι ήθελα και σαν μπούσουλα μου έδωσε ένα κατάλογο από εκατοντάδες τίτλους (χαχαχα αργότερα το έπιασα το νόημα)
τώρα σε ότι αφορά την ύλη, την ευθύνη μπορώ να την έχω μόνο γιά όσα έγραφα εγώ (και ο Πέτρος). πιθανότατα να έπαιζε τρελή μούφα μέσα
δεν ήξερα βέβαια γιά τη μπίζνα που είχε στηθεί πάνω στο περιοδικό το οποίο λειτούργησε ως διαφημιστικό γιά τις μπουτλεγκιές που ακολούθησαν
δεν είχα οικονομικό όφελος άλλωστε, γιά την κάβλα μου έγραφα και ήταν μία ενδιαφέρουσα εμπειρία
όταν είχα κάνει το ραντεβού με τον Τζανετ γιά να γράψω στο περιοδικό απλά διαπίστωσα πως ήταν τρελός κάρακτερ
μου είπε απλά πως μπορούσα να γράψω ότι ήθελα και σαν μπούσουλα μου έδωσε ένα κατάλογο από εκατοντάδες τίτλους (χαχαχα αργότερα το έπιασα το νόημα)
τώρα σε ότι αφορά την ύλη, την ευθύνη μπορώ να την έχω μόνο γιά όσα έγραφα εγώ (και ο Πέτρος). πιθανότατα να έπαιζε τρελή μούφα μέσα
δεν ήξερα βέβαια γιά τη μπίζνα που είχε στηθεί πάνω στο περιοδικό το οποίο λειτούργησε ως διαφημιστικό γιά τις μπουτλεγκιές που ακολούθησαν
δεν είχα οικονομικό όφελος άλλωστε, γιά την κάβλα μου έγραφα και ήταν μία ενδιαφέρουσα εμπειρία
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
άστα αυτά

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
- LuciferSteele
χαχαχαχα αυτό είναι γεγονός
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
μόνο τα Lemon ή και το περιοδικό Πίστα;Scrollkeeper έγραψε: ↑Κυρ 04 Μαρ 2018, 12:11άστα αυτάθέλουμε να δώσεις στεγνά τους μεταλλάδες που συσκεύαζαν τα LEMON υπό τους ήχους FLAMES στο Unisound
![]()
![]()
![]()
![]()
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- LuciferSteele
το Πίστα ανήκει σε άλλο όμιλο ρε
Είχα 3 τεύχη και ειδικά αυτό με το εξώφυλλο Cirith Ungol ήταν κάτι σαν ευαγγέλιο για μένα! Από εκεί έμαθα και τον θεούλη Jon Mikl Thor και τσίμπησα και μερικά ωραία cd (Thor, Spitfire, Defender). Με τα κλεμμένα άρθρα κλπ που γράψατε, μόλις μου καταστρέψατε ένα όνειρο της μετεφηβικής μου ηλικίας
Βέβαια, από απατεώνα τύπου Τζάνετ, δεν περίμενα κάτι παραπάνω χαχα.
Υ.Γ. είχα και ένα τεύχος Forest, παίζει να το είχε δει η μάνα μου και να φρίκαρε όταν το είχαν δείξει και στην τηλεόραση (σατανισμός στη νεολαία κλπ)

Υ.Γ. είχα και ένα τεύχος Forest, παίζει να το είχε δει η μάνα μου και να φρίκαρε όταν το είχαν δείξει και στην τηλεόραση (σατανισμός στη νεολαία κλπ)
- CountRaven
Σήμερα είναι περισσότερο επιτακτική ανάγκη από πότε να ξαναβγεί το True Metal και το Forest.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
ανάθεμά με αν ξέρω τί λέτε αλλά το απολαμβάνω για λόγο που ανάθεμά με αν ξέρω
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Θεματάρα !!!!
- Advancing Yokeda
Θα ευγνωμονώ το True Metal για όσο ζω. Μου έμαθε τους Adramelch.
Αποκάλυψη - σοκ - δέος!
Στα όρια του σουρεάλ, να βλέπεις σε περίπτερα να κρέμονται άλμπουμς που δεν υπήρχε περίπτωση να δεις ούτε σε αντιγραμμένη κασέτα τότε (εδώ που ζω εγώ)
Αποκάλυψη - σοκ - δέος!
Στα όρια του σουρεάλ, να βλέπεις σε περίπτερα να κρέμονται άλμπουμς που δεν υπήρχε περίπτωση να δεις ούτε σε αντιγραμμένη κασέτα τότε (εδώ που ζω εγώ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Advancing Yokeda την Τετ 11 Οκτ 2023, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- CountRaven
Τζάνετ έβγαζε και το Metal Collectors που έλεγε μόνο για obscuρίλες.
Και σε κάθε τεύχος είχε CD με Crystal Knight και αλλά τέτοια έπη -συλλογές με υλικό από το υλικό που παρουσίαζε-.
Έγραφαν διάφοροι του χώρου μας τότε μέσα εκεί.
Και σε κάθε τεύχος είχε CD με Crystal Knight και αλλά τέτοια έπη -συλλογές με υλικό από το υλικό που παρουσίαζε-.
Έγραφαν διάφοροι του χώρου μας τότε μέσα εκεί.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Αν μου μάθαινε τους ΘΕΟΥΣ μου, θα το είχα κάνει κάδρο - εικόνισμα, θα το προσκυνούσα κάθε πρωί και θα έκλαιγα.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 18:36 Θα ευγνωμονώ το True Metal για όσο ζω. Μου έμαθε τους Adramelch.
Αποκάλυψη - σοκ - δέος!
- Advancing Yokeda
Αν θυμάμαι καλά το Collectors (έδινε 4 cd με κάθε χαρτόνι) άρχισε να κυκλοφορεί λίγο μετά που σταμάτησε το True Metal (?)
Συμφωνώ πως οι τότε "γραφικότητες" είναι απαραίτητες σήμερα.
Συμφωνώ πως οι τότε "γραφικότητες" είναι απαραίτητες σήμερα.
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- CountRaven
Τα χαρτόνια με τα πολλά CD ήρθαν μετά και ήταν ας πούμε επανακυκλοφορίές Τζάνετ χαχαχα.
Είχαν μέσα ότι αντίτυπα από όλα τα περιοδικά Τζάνετ είχαν μείνει στο στοκ.
Οι αρχικές εκδώσεις έβγαιναν μετά το True Metal ναι.
Και είχαν μαζί ένα χάρτινο φακελάκι με CD συλλογή.
Είχαν μέσα ότι αντίτυπα από όλα τα περιοδικά Τζάνετ είχαν μείνει στο στοκ.
Οι αρχικές εκδώσεις έβγαιναν μετά το True Metal ναι.
Και είχαν μαζί ένα χάρτινο φακελάκι με CD συλλογή.