True Metal Magazine
Re: True Metal Magazine
αν δεν εχεις ξεφυλλίσει ποτέ σου Forest και True Metal, δεν ξερεις τι χάνεις!
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Το αγαπώ αυτό το τεύχος γιατί ήταν το πρώτο που έπεσε στα χέρια μου!! Αλλά και μόνο που είσαι ένας από την αρχική 4αδα που ξεκίνησε την φάση του Singing Swords, προσκυνώ ταπεινάPriamos έγραψε: ↑Δευ 12 Φεβ 2018, 00:09Α ναι ρε! Ειναι το 4ο που δεν ειναι trve γιατι ειχα φυγει εγω και ο Πανος!Scrollkeeper έγραψε: ↑Κυρ 11 Φεβ 2018, 20:03Κ όμως είναι το Singing Swords [emoji2][emoji2]Zippo190 έγραψε:Επίσης να σημειωθεί η εικαστική παρέμβαση με φοργκοτεν σκρολ τεύχος πάνω σε πετσετα μπάνιου.![]()
Αν και ancient history πλέον, ευχαριστώ αδερφέ.Aegon έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 20:13Το αγαπώ αυτό το τεύχος γιατί ήταν το πρώτο που έπεσε στα χέρια μου!! Αλλά και μόνο που είσαι ένας από την αρχική 4αδα που ξεκίνησε την φάση του Singing Swords, προσκυνώ ταπεινά![]()
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Μεγαλα επη!Η Ελευθερη Ωρα του τρου μεταλ και του μπλακ!Ενταξει η πλειοψηφια των συνεντευξεων ηταν σαν κολαζ απο πολλες διαφορες,επισης πολλες κοβοταν αποτομα.Γραφικοτητα αχαλινωτη ,πχ στη συνεντευξη που αναφερει ο Ζιππο με τους Rellik που λεγανε για παρτουζες κλπ αν θυμαμαι καλα(δε μπορω να το διασταυρωσω καθως τα τευχη ειναι Καβαλα στο πατρικο μου) αναφεροταν σε ενα κοριτσι παραπληγικο σε αναπηρικο καροτσακι.
Αργοτερα αρκετα εμαθα για τον Τζανετ,τη φαση με τη Unisound ,το metal youth κλπ
Επισης ουτε κατα διανοια nowadays,με το politically correct που καλπαζει ,να εμενε ορθιο εξωφυλλο Forest στα περιπτερα .
Παντως εμαθα κι εψαξα αμετρητες μπαντες μεσω του True metal οπως επισης κι ακουσα απο τα σιντι του αμετρητες μπανταρες ,για πρωτη φορα φυσικα ,Apollo Ra ,Hammeron, Steel Assassin,τους Armageddon τους κυπριους και extreme φυσικα οπως οι θεοι Mortuary Drape.
Αργοτερα αρκετα εμαθα για τον Τζανετ,τη φαση με τη Unisound ,το metal youth κλπ
Επισης ουτε κατα διανοια nowadays,με το politically correct που καλπαζει ,να εμενε ορθιο εξωφυλλο Forest στα περιπτερα .
Παντως εμαθα κι εψαξα αμετρητες μπαντες μεσω του True metal οπως επισης κι ακουσα απο τα σιντι του αμετρητες μπανταρες ,για πρωτη φορα φυσικα ,Apollo Ra ,Hammeron, Steel Assassin,τους Armageddon τους κυπριους και extreme φυσικα οπως οι θεοι Mortuary Drape.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FarCry την Τετ 11 Οκτ 2023, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... lik#p62091FarCry έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 20:32 Μεγαλα επη!Η Ελευθερη Ωρα του τρου μεταλ και του μπλακ!Ενταξει η πλειοψηφια των συνεντευξεων ηταν σαν κολαζ απο πολλες διαφορες,επισης πολλες κοβοταν αποτομα.Γραφικοτητα αχαλινωτη ,πχ στη συνεντευξη που αναφερει ο Ζιππο με τους Rellik που λεγανε για παρτουζες κλπ αν θυμαμαι καλα(δε μπορω να το διασταυρωσω καθως τα τευχη ειναι Καβαλα στο πατρικο μου) αναφεροταν σε ενα κοριτσι παραπληγικο σε αναπηρικο καροτσακι.
Τι επική καφριλα ήταν αυτή!!!! Τώρα θα είχαμε μπει φυλακή και μόνο που την διαβάσαμε!!! 

- CountRaven
ΚΛΑΙΩ ΡΕ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- Advancing Yokeda
Με την ευκαιρία που είπατε για Singing Swords και γω μόνο το 4ο έχω. Πότε θα δούμε ανατύπωση των προηγουμένων?
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Ο Μιχάλης μου φαίνεται ότι είχε δραστηριοποιηθεί σχετικά κάπως πριν λίγο καιρό. Αλλά θα σε γελάσω τι ακριβώς είχε παιχτεί, γιατί έχω χάσει επαφή.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 21:20 Με την ευκαιρία που είπατε για Singing Swords και γω μόνο το 4ο έχω. Πότε θα δούμε ανατύπωση των προηγουμένων?
Νομίζω απλά είχε εκτυπώσει κάποιες κόπιες από το πρώτο τεύχος οι οποίες πουλήθηκαν από το Γρηγόρη στο Eat MetalPriamos έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 21:28Ο Μιχάλης μου φαίνεται ότι είχε δραστηριοποιηθεί σχετικά κάπως πριν λίγο καιρό. Αλλά θα σε γελάσω τι ακριβώς είχε παιχτεί, γιατί έχω χάσει επαφή.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 21:20 Με την ευκαιρία που είπατε για Singing Swords και γω μόνο το 4ο έχω. Πότε θα δούμε ανατύπωση των προηγουμένων?
- Advancing Yokeda
Τα τεύχη αυτά αποτυπώνουν μια ολόκληρη εποχή. Πρέπει να ανατυπωθούν, απλά πρέπει...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Βεβαίως και πρέπει κι εμένα μου λείπουν ένα ή δύο. Οι υπέυθυνοι ακούνε??????Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 11 Οκτ 2023, 22:00 Τα τεύχη αυτά αποτυπώνουν μια ολόκληρη εποχή. Πρέπει να ανατυπωθούν, απλά πρέπει...

Δύσκολα παίδες. Δεν υπάρχει νόημα. Δεν ξέρω αν οι δραστήριοι της υπόθεσης (Γρηγόρης/Μιχάλης) , ψήνονται ή θα ψηθούν με τα κατάλληλα "παρακάλια".
Δηλώνω περήφανος κάτοχος του 1ου τεύχους, το οποίο εκτύπωσε ο Μιχάλης και μου το έστειλε μετά από ασταμάτητο πρήξιμο που του έκανα 
Πόσο κοστίζει μια ανατύπωση; Αν βάζαμε kickstarter?