True Metal Magazine

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
theBox

Re: True Metal Magazine

Δημοσίευση από theBox »

Mamercus έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 17:01 ανάθεμά με αν ξέρω τί λέτε αλλά το απολαμβάνω για λόγο που ανάθεμά με αν ξέρω
αν δεν εχεις ξεφυλλίσει ποτέ σου Forest και True Metal, δεν ξερεις τι χάνεις!
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Priamos έγραψε: Δευ 12 Φεβ 2018, 00:09
Scrollkeeper έγραψε: Κυρ 11 Φεβ 2018, 20:03
Zippo190 έγραψε:Επίσης να σημειωθεί η εικαστική παρέμβαση με φοργκοτεν σκρολ τεύχος πάνω σε πετσετα μπάνιου.
Κ όμως είναι το Singing Swords [emoji2][emoji2]
Α ναι ρε! Ειναι το 4ο που δεν ειναι trve γιατι ειχα φυγει εγω και ο Πανος! :P
Το αγαπώ αυτό το τεύχος γιατί ήταν το πρώτο που έπεσε στα χέρια μου!! Αλλά και μόνο που είσαι ένας από την αρχική 4αδα που ξεκίνησε την φάση του Singing Swords, προσκυνώ ταπεινά 😁
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Aegon έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 20:13
Priamos έγραψε: Δευ 12 Φεβ 2018, 00:09
Scrollkeeper έγραψε: Κυρ 11 Φεβ 2018, 20:03 Κ όμως είναι το Singing Swords [emoji2][emoji2]
Α ναι ρε! Ειναι το 4ο που δεν ειναι trve γιατι ειχα φυγει εγω και ο Πανος! :P
Το αγαπώ αυτό το τεύχος γιατί ήταν το πρώτο που έπεσε στα χέρια μου!! Αλλά και μόνο που είσαι ένας από την αρχική 4αδα που ξεκίνησε την φάση του Singing Swords, προσκυνώ ταπεινά 😁
Αν και ancient history πλέον, ευχαριστώ αδερφέ.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
Άβαταρ μέλους
FarCry

Δημοσίευση από FarCry »

Μεγαλα επη!Η Ελευθερη Ωρα του τρου μεταλ και του μπλακ!Ενταξει η πλειοψηφια των συνεντευξεων ηταν σαν κολαζ απο πολλες διαφορες,επισης πολλες κοβοταν αποτομα.Γραφικοτητα αχαλινωτη ,πχ στη συνεντευξη που αναφερει ο Ζιππο με τους Rellik που λεγανε για παρτουζες κλπ αν θυμαμαι καλα(δε μπορω να το διασταυρωσω καθως τα τευχη ειναι Καβαλα στο πατρικο μου) αναφεροταν σε ενα κοριτσι παραπληγικο σε αναπηρικο καροτσακι.
Αργοτερα αρκετα εμαθα για τον Τζανετ,τη φαση με τη Unisound ,το metal youth κλπ
Επισης ουτε κατα διανοια nowadays,με το politically correct που καλπαζει ,να εμενε ορθιο εξωφυλλο Forest στα περιπτερα .
Παντως εμαθα κι εψαξα αμετρητες μπαντες μεσω του True metal οπως επισης κι ακουσα απο τα σιντι του αμετρητες μπανταρες ,για πρωτη φορα φυσικα ,Apollo Ra ,Hammeron, Steel Assassin,τους Armageddon τους κυπριους και extreme φυσικα οπως οι θεοι Mortuary Drape.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FarCry την Τετ 11 Οκτ 2023, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
Άβαταρ μέλους
Starman

Δημοσίευση από Starman »

FarCry έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 20:32 Μεγαλα επη!Η Ελευθερη Ωρα του τρου μεταλ και του μπλακ!Ενταξει η πλειοψηφια των συνεντευξεων ηταν σαν κολαζ απο πολλες διαφορες,επισης πολλες κοβοταν αποτομα.Γραφικοτητα αχαλινωτη ,πχ στη συνεντευξη που αναφερει ο Ζιππο με τους Rellik που λεγανε για παρτουζες κλπ αν θυμαμαι καλα(δε μπορω να το διασταυρωσω καθως τα τευχη ειναι Καβαλα στο πατρικο μου) αναφεροταν σε ενα κοριτσι παραπληγικο σε αναπηρικο καροτσακι.
https://www.forgotten-scroll.gr/forum/v ... lik#p62091
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Τι επική καφριλα ήταν αυτή!!!! Τώρα θα είχαμε μπει φυλακή και μόνο που την διαβάσαμε!!! :D
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Priamos έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 21:10 Τι επική καφριλα ήταν αυτή!!!! Τώρα θα είχαμε μπει φυλακή και μόνο που την διαβάσαμε!!! :D
ΚΛΑΙΩ ΡΕ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Με την ευκαιρία που είπατε για Singing Swords και γω μόνο το 4ο έχω. Πότε θα δούμε ανατύπωση των προηγουμένων?
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Advancing Yokeda έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 21:20 Με την ευκαιρία που είπατε για Singing Swords και γω μόνο το 4ο έχω. Πότε θα δούμε ανατύπωση των προηγουμένων?
Ο Μιχάλης μου φαίνεται ότι είχε δραστηριοποιηθεί σχετικά κάπως πριν λίγο καιρό. Αλλά θα σε γελάσω τι ακριβώς είχε παιχτεί, γιατί έχω χάσει επαφή.
Άβαταρ μέλους
Celephais

Δημοσίευση από Celephais »

Priamos έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 21:28
Advancing Yokeda έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 21:20 Με την ευκαιρία που είπατε για Singing Swords και γω μόνο το 4ο έχω. Πότε θα δούμε ανατύπωση των προηγουμένων?
Ο Μιχάλης μου φαίνεται ότι είχε δραστηριοποιηθεί σχετικά κάπως πριν λίγο καιρό. Αλλά θα σε γελάσω τι ακριβώς είχε παιχτεί, γιατί έχω χάσει επαφή.
Νομίζω απλά είχε εκτυπώσει κάποιες κόπιες από το πρώτο τεύχος οι οποίες πουλήθηκαν από το Γρηγόρη στο Eat Metal
Άβαταρ μέλους
Advancing Yokeda

Δημοσίευση από Advancing Yokeda »

Τα τεύχη αυτά αποτυπώνουν μια ολόκληρη εποχή. Πρέπει να ανατυπωθούν, απλά πρέπει...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
Άβαταρ μέλους
Celephais

Δημοσίευση από Celephais »

Advancing Yokeda έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 22:00 Τα τεύχη αυτά αποτυπώνουν μια ολόκληρη εποχή. Πρέπει να ανατυπωθούν, απλά πρέπει...
Βεβαίως και πρέπει κι εμένα μου λείπουν ένα ή δύο. Οι υπέυθυνοι ακούνε?????? :)
Άβαταρ μέλους
Priamos

Δημοσίευση από Priamos »

Δύσκολα παίδες. Δεν υπάρχει νόημα. Δεν ξέρω αν οι δραστήριοι της υπόθεσης (Γρηγόρης/Μιχάλης) , ψήνονται ή θα ψηθούν με τα κατάλληλα "παρακάλια".
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Δηλώνω περήφανος κάτοχος του 1ου τεύχους, το οποίο εκτύπωσε ο Μιχάλης και μου το έστειλε μετά από ασταμάτητο πρήξιμο που του έκανα 😁
Άβαταρ μέλους
Epitaph

Δημοσίευση από Epitaph »

Πόσο κοστίζει μια ανατύπωση; Αν βάζαμε kickstarter?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”