True Metal Magazine

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
asgardlord

Re: True Metal Magazine

Δημοσίευση από asgardlord »

Aegon έγραψε: Πέμ 12 Οκτ 2023, 12:50 Νομίζω Γιώργος Αρβανιτάκης ήταν ο έτερος συνεργάτης. Όντως μέγας γνώστης του NWOBHM και νομίζω έτρεχε και το ελληνικό φαν κλαμπ των Praying Mantis. Αν θυμάμαι καλά είχε γράψει κι ένα θεικό άρθρο - λίβελλο κατά των Burzum στο Forest χαχα
Α γειά σου!
Iron wields from armored wrists
Άβαταρ μέλους
Epitaph

Δημοσίευση από Epitaph »

Όλο το Heavy Metal Collectors/True Metal/Forest/παραπλήσια περιοδικά με χαρτόνια και φάνζινς, τελικά εδώ μέσα στο φόρουμ είναι και ποστάρει συχνά, εκτός από τον Τζανετ....

Ή μήπως είναι κι αυτός μέλος του Φοργκότεν Σκρολς και δεν το ξέρουμε;

Εγώ τι CDs είχα πάρει (και προφανώς έχω ακόμα) δεν λέγεται.
Toxik
Screamer (Target Earth)
Mystic Force
Kuni
E.X.E.
Coven - Worship New Gods
Heavy Load (Full Speed, και το τελευταίο)

U.S. METAL Series

και λοιπά. Έχω 2 Τρου Μέταλ, και 3-4 Heavy Metal Collectors + κάποια σε στυλ φάνζιν που είχαν μέσα συνεντεύξεις Paradise Lost του 1990 κλπ. Ωραίες εποχές γαμώτο.
Άβαταρ μέλους
Bersekeros

Δημοσίευση από Bersekeros »

Priamos έγραψε: Πέμ 12 Οκτ 2023, 10:56 @Bersekeros δοκίμασε και Black Death. Ενδιαφέρον καφροspeed. Δραστηριοποιούνται (συναυλιακά) μέχρι σήμερα.

Επίσης για κάποιο λόγο είχαν είχαν κάνει ψιλοντορο στους underground κύκλους και οι Stone Vengeance, αλλά μάλλον ξεφεύγουν από τον ήχο που ψαχνεις
Ευχαριστώ. Πηγή γνώσης είσαι, όχι αστεία.

Στους Black Death μου έκανε εντύπωση ότι ο τραγουδιστής, έχει φοβερό εύρος. Σε κάποια σημεία έχει πιο μπλουζ χροιά η φωνή, οπότε καταλαβαίνεις ότι μάλλον πρόκειται για μαύρο τραγουδιστή.
Στους Black Death Resurrected, άλλου ακούγεται σαν Lemmy, άλλου ακούγεται σαν Candlemass, άλλου λεπταίνει τη χροιά....
Siki Spacek. Περιπτωσάρα κι αυτός.

Οι Stone Vengeance, δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίζουν. Jazz Thrash Metal;

Το λοιπόν. Thanks a lot. Πρέπει να κρατήσω σημειώσεις, στο μαγικό τεφτέρι μου.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

asgardlord έγραψε: Πέμ 12 Οκτ 2023, 12:04
CountRaven έγραψε: Σάβ 10 Φεβ 2018, 23:18 Κλεμμένα στο μεγαλύτερο μέρος του. Ειδικά η Cirith Ungol είναι από το Steel Conjuring του Κουκάκη αν θυμάμαι καλά.

Υπήρχαν και κάποιες κανονικές όπως οι Villain στον δικό μας Asgardlord.

υγ. Πρέπει να του πούμε για το φόρουμ.
Όπα τι blast from the past ηταν αυτό! Λοιπόν ήμενα πρώτο ή δεύτερο έτος σπουδών και ούτε θυμάμαι πως ήρθα σε επαφή με τον Τζάνε και τον Γιώργο (δε θυμάμαι επίθετο - ήταν τρελός συλλέκτης NWOBHM singles και nintendo games!). Αλλά είχαμε πάει για καφέ κάπου κέντρο, μου είπε πως ετοιμάζει περιοδικό με oscur-ίλες και μου άρεσε πολύ η ιδέα! Ήμουν τεράστιος φαν Steel Conjuring και το φαντάστηκα κάπως έτσι! Αυτό οδήγησε σε ωραία σκηνικά, όπως να ψάχνω τηλέφωνα των Villain σε τηλεφωνικούς καταλόγους της Αμερικής κλπκλπ! Και φυσικά μέσω αυτής της ενασχόλησης βρέθηκα να γράφω λίγο αργότερα για χρόνια στο λατρεμένο Forgotten Scroll, φτιάχνοντας φιλίες που ακόμα κρατάνε!

Γενικά πικάντικες λεπτομέρεις κλπ δεν έχω, μια φορά βρεθήκαμε μόνο με τον Τζάνε και ήταν ωραίος τύπος! Σαφέστατα οι πρόλογοι κλπ του True Metal και του Forest είχαν γερές δόσεις υπερβολής για να τραβήξουν το ενδιαφέρον! Να αναφέρω επίσης πως ποτέ δεν πήρα (και δεν ζήτησα) λεφτά απ' την φάση, αλλά μου έστελνε καμποσα από τα bootleg cd (με διευθύνσεις εταιριών από πίσω που φαντάζομαι θα ήταν σουβλατζίδικα στο Ντύσελντορφ) που κάποια τα είχα και κάποια όχι, αλλά σίγουρα έμαθα πολλά συγκροτήματα μέσα απ' το True Metal. Και γενικά πόσο γαμάτο (ή ευτελές - όπως το πάρεις) ήταν να βλέπεις Adramelch ξέρω γω να κρέμεται στο περίπτερο δίπλα στη Σούπερ Κατερίνα?

Τέλος, προσωπική ιστορία σε σχέση με το True Metal και τους Solitary Sabred: Όταν παίξαμε το πρώτο μας live πριν καμια 15ρια χρόνια, ήρθε ένα παλικάρι μετά τη συναυλία και μου λέει "Πω, πω, είσαστε σαν τα συγκροτήματα των περιπτέρων", εννοώντας προφανώς τα Τζάνε bootleg. Ακόμα το θεωρώ τη μεγαλύτερη τιμή που μας έκανε ποτέ κανείς!
Το ποστ που ήθελα να διαβάσω.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

white_knight έγραψε: Πέμ 12 Οκτ 2023, 14:44 Επικες στιγμες σε κριτικες δισκων στο metal youth που επισης κυκλοφορουσε ο Τζανετ εκεινη την εποχη:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D εντάξει προσκυνώ
Άβαταρ μέλους
Aegon

Δημοσίευση από Aegon »

Ας αναφέρουμε και το περιοδικό Iron που επίσης έβγαζε ο Τζανετάτος. Το τεύχος που είχε αφιέρωμα στην 80s ελληνική σκηνή, ήταν επίσης ευαγγέλιο για μένα!
Άβαταρ μέλους
asgardlord

Δημοσίευση από asgardlord »

white_knight έγραψε: Πέμ 12 Οκτ 2023, 14:44 Επικες στιγμες σε κριτικες δισκων στο metal youth που επισης κυκλοφορουσε ο Τζανετ εκεινη την εποχη:
Χαχαχααα πεθαίνω! Σκέφτεστε κάτι τέτοια, ή ο λάκκος με τα κωλοδάκτυλα του hammer να βγαίνανε σήμερα? Θα έπεφτε cancel από το ίδιο το word την ώρα που τα γράφανε :D
Iron wields from armored wrists
Άβαταρ μέλους
Mamercus

Δημοσίευση από Mamercus »

theBox έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 20:04
Mamercus έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 17:01 ανάθεμά με αν ξέρω τί λέτε αλλά το απολαμβάνω για λόγο που ανάθεμά με αν ξέρω
αν δεν εχεις ξεφυλλίσει ποτέ σου Forest και True Metal, δεν ξερεις τι χάνεις!
ανάθεμά με αν ξέρω

Πέραν τούτου, δεν είχα σχέση με περιοδικά ποτέ. Γιατί; Δεν ξέρω. Μπορεί και να ήταν οι νεανικές αφραγκιές, στο τότε μυαλό μου αν έπρεπε να διαλέξω κασσέτα ή ...οτιδήποτε, κασσέτα θα διάλεγα!
Πώς μάθαινα; Δε νομίζω ότι μάθαινα για μέταλ και πολλά. Στα δισκάδικα από το σινάφι, από όσους ταξίδευαν και φέρνανε στη ζούλα υλικό από εξωτερικό (ολίγον στα τυφλά αγοράζανε κι αυτοί) και από τους μεγαλύτερους/παλιότερους στο κουρμπέτι, σπίτι, κασσετόφωνο, πικάπ, φροντιστήριο. Αυτοί οι τύποι ήταν σχεδόν θρυλικές μορφές στα μάτια μας...
Κρυφό σχολειό κατάσταση... :D
Α, και Π Ο Λ Υ ραδιόφωνο!
"The music you listen to becomes the soundtrack of your life." Jimi Hendrix
Άβαταρ μέλους
Zippo190

Δημοσίευση από Zippo190 »

Epitaph έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 23:28 Πόσο κοστίζει μια ανατύπωση; Αν βάζαμε kickstarter?
το kickstarter είναι για να πληρώσουμε τα δικαστήρια από τις μηνύσεις;
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Άβαταρ μέλους
aorpanos72

Δημοσίευση από aorpanos72 »

κλαιωω :D
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Zippo190 έγραψε: Πέμ 12 Οκτ 2023, 21:52
Epitaph έγραψε: Τετ 11 Οκτ 2023, 23:28 Πόσο κοστίζει μια ανατύπωση; Αν βάζαμε kickstarter?
το kickstarter είναι για να πληρώσουμε τα δικαστήρια από τις μηνύσεις;
Τα τσιγάρα μου στη στενή.
Συνημμένα
IMG_20231012_215544.jpg
IMG_20231012_215544.jpg (103.85 KiB) Προβλήθηκε 362 φορές
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”