Εξώφυλλα δίσκων: Καλλιτεχνική ουσία ή μάρκετινγκ;
Συμφωνώ με box. Όταν κλειδώνει αισθητική εξωφύλλου με το περιεχόμενο γίνεται ακόμα πιο "μαγικό" το experience. Είναι εξ' άλλου η εικόνα που υποσυνείδητα ενσαρκώνει τα συναισθήματα που σου προκαλεί ένας αγαπημένος δίσκος. Γι' αυτό και τα φοράμε σε t-shirt, τα χτυπάμε τατουάζ κλπκλπ! Επίσης σαν φανμπόις μου αρέσουν και τα easter eggs που ανταμοίβουν όποιον παρατηρήσει καλά το εξώφυλλο. Π.χ. στο Eternal Champion και στα υπόλοιπα Domine o Elric έχει τη μορφή του Paoli. Ή το μάτι του δράκου στο κέντρο όλων των cd. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες!
Απ' την άλλη δεν είναι κι ότι δεν έχει γαμηστερούς δίσκους με μάπα εξώφυλλα, τουναντίον, αλλά δεν νομίζω να τίθεται θέμα για το τι θα προτιμούσε ο φίλος της μπάντας!
Απ' την άλλη δεν είναι κι ότι δεν έχει γαμηστερούς δίσκους με μάπα εξώφυλλα, τουναντίον, αλλά δεν νομίζω να τίθεται θέμα για το τι θα προτιμούσε ο φίλος της μπάντας!
1
theBox
Iron wields from armored wrists
Και έλεγα, γιατί ποτέ δε μου άρεσαν τα εξώφυλλα domine...asgardlord έγραψε: ↑Πέμ 12 Μαρ 2020, 18:54στο Eternal Champion και στα υπόλοιπα Domine o Elric έχει τη μορφή του Paoli. Ή το μάτι του δράκου στο κέντρο όλων των cd. Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες!

We must smash the cult on the anvil of Kynara
and I am the hammer that strikes
and I am the hammer that strikes
Ωραία διατύπωση!asgardlord έγραψε: ↑Πέμ 12 Μαρ 2020, 18:54Είναι εξ' άλλου η εικόνα που υποσυνείδητα ενσαρκώνει τα συναισθήματα που σου προκαλεί ένας αγαπημένος δίσκος.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.