Δισκάρες με μάπα εξώφυλλα
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Δισκάρες με μάπα εξώφυλλα
Κάνω την αρχή:

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Re: Δισκάρες με μάπα εξώφυλλα
Το απόλυτο εξώφυλλο puzzle βιντεοπαιχνιδιού ψευτο 3D late 90s για PC και Amiga.

@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Εκτός απο το γνωστό εξώφυλλο με το μαυρό φόντο και το Logo της μπάντας υπάρχει και αυτό με τούς τέσσερις γυμνασμένους αγγέλους που με τις κιθάρες και τις αλυσίδες τους ρίχνουν τον σατανά μέσα στήν άβυσσο της κολάσεως. Λίγο από Schwarzenegger δηλαδή στο "End of days" και μια πινελιά από "Legion" και έδεσε η εικόνα.

From the ashes, a fire shall be woken
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken
The crownless again shall be king...
Συγγνώμη, αλλά το Stryper είναι υπεργαμάτο! Το έχω και βινυλιάρα
Συμφωνώ. ΔΙΣΚΑΡΑ και υπεργαμάτο αλλά με μάπα εξώφυλλο για μένα..πολύ "War in Heaven" και πιάνουμε τον Lucifer να τον καταποντήσουμε στα τάρταρα.
- Metal_Warrior
έπος το Stryper!
Δεν με κατάλαβες... Υπεργαμάτο εξώφυλλο!
- Scrollkeeper
- Site Admin
- Επικοινωνία:

They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Τέλος πάντων εμένα δεν μου αρέσουν οι καλοχτενισμένοι άγγελοι με την χαίτη και τούς κοιλιακούς

Γιατί ρε φίλε, τόσο περίεργο είναι να μας αρέσουν οι κακοχτενισμενοι κοντοκουρεμενοι μελαχρινοί δαίμονες με μπυροκοιλια;;; Άμα πια με τις προκαταλήψεις !!!

ΥΓ. Το Fourth Judgement το είχα πάρει και TShirt και το φορούσα με καμάρι, μέχρι που κάποιος μου υπέδειξε ότι το εξώφυλλο είναι για τα μπάζα και μου τη χάλασε... γιατί το αντιληφθηκα εν τέλει και εγώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Priamos την Τετ 14 Φεβ 2018, 23:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
Αγγελος που δεν μοιάζει με τον Mr. World ή τον Mr. Bodybuilder όπως στο cover των Stryper

Μια χαρά χτιστός και με 6-pack είναι και αυτός

Εγώ έχω μια μπλούζα Innerwish που δεν την φόρεσα ποτέ γιατί είχε μια αγγλική φράση με γραμματικό λάθος (τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ)
https://f4.bcbits.com/img/0012080435_10.jpg
Προς θέου δεν θέλω να προβοκάρω. Απλα εντάξει δεν μου κάθεται καθόλου καλά. Κάθε φορά που το κοιτάω δεν μπορώ παρα να σκέφτομαι οτι ειναι το deluge των μανίλλα, ζωγραφισμένο απο ερασιτέχνη. Το περιεργο είναι οτι απ όσο μπορώ να καταλάβω είναι ο ίδιος καλλιτέχνης που έχει φιλοτεχνήσει και το εξώφυλλο του ντέμπούτου που ΓΑΜΑΕΙ.
Κατά τα άλλα , to jag panzer δύσκολα ξεπερνιέται σε αυτό το τοπικ.
Προς θέου δεν θέλω να προβοκάρω. Απλα εντάξει δεν μου κάθεται καθόλου καλά. Κάθε φορά που το κοιτάω δεν μπορώ παρα να σκέφτομαι οτι ειναι το deluge των μανίλλα, ζωγραφισμένο απο ερασιτέχνη. Το περιεργο είναι οτι απ όσο μπορώ να καταλάβω είναι ο ίδιος καλλιτέχνης που έχει φιλοτεχνήσει και το εξώφυλλο του ντέμπούτου που ΓΑΜΑΕΙ.
Κατά τα άλλα , to jag panzer δύσκολα ξεπερνιέται σε αυτό το τοπικ.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.