Δισκάρες με μάπα εξώφυλλα
Re: Δισκάρες με μάπα εξώφυλλα
Το Noble Savage εξώφυλλο έχει καλλιτεχνική διάσταση και βγάζει γνήσιο επικό αίσθημα. Γιατί είναι πολύ καλύτερη εκτέλεση σαν φωτογραφία, χρώμα, στήσιμο κτλ.
Έπος το Noble Savage, έπος το Into Glory Ride, έπος και η φωτό Bathory!
Πάντως αν ανοιχτεί thread με γελοίες φωτό συγκροτημάτων, εκεί θα πέσει περισσότερο γέλοιο με αυτά που σε κάποιους θα φαίνονται γαμάτα και σε άλλους αστεία. Π.χ. εγώ μόνο ΓΕΛΑΩ με φωτό Queensryche στο Rage For Order.
Πάντως αν ανοιχτεί thread με γελοίες φωτό συγκροτημάτων, εκεί θα πέσει περισσότερο γέλοιο με αυτά που σε κάποιους θα φαίνονται γαμάτα και σε άλλους αστεία. Π.χ. εγώ μόνο ΓΕΛΑΩ με φωτό Queensryche στο Rage For Order.
- dargaard-79
Μόνο ο δεύτερος από δεξιά γράφει καλά στον φακό...ο αριστερά του είναι για πολλές φάπες που μου θέλει και επική φωτογράφηση... Όχι ότι και ο τέρμα αριστερά πάει πίσω... Που πάνε οι μισοριξιές ρε! Αυτοί θέλουν δέκα Metoldome (και ελπίζω μελλοντικά FS) μάσες για να στανιάρουν!
- CountRaven
Αυτοί δεν είναι οι Ολλανδοί Valkyrie; Καλό το demo τους αλλά η φώτο για πολλά γέλια.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- dargaard-79
ναι, αυτοι ειναι. Epic metal, πολυ καλοί για τα γουστα μου.Αλλα και αυτοί Low budget πολεμιστες 

- CountRaven

Δεν ξέρω αν πρέπει να το χαρακτηρίσω ως δισκάρα ή ως απλά καλό -που στο τέλος νιώθεις-, αλλά στο οπτικό κομμάτι σας έχω κελεπούρια. Εξώφυλλο και φώτο του γκρουπ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- dargaard-79
Η band photo των Crystal Knight είναι σαν μάζωξη παιδεραστών!
Το Kraken και άλλες ιστορίες..

From the ashes, a fire shall be woken
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken
The crownless again shall be king...
A light from the shadows shall spring;
Renewed shall be blade that was broken
The crownless again shall be king...
- dargaard-79
- CountRaven
Εννοείς την επανακυκλοφορία; (edit ή να πω καλύτερα δεύτερη έκδοση). Μάλλον

Κλαίω πάντως με το λεοπάρ κολλάν, το λάστιχο στα μαλλιά και το ύφος του τέρμα δεξιά.
- dargaard-79
Μονο η μουσικη μετραει. Ασε που για καποια αρρωστακια σαν και μενα, ανετα εδινα την κυκλοφορια της Iceland με το βελτιωμενο εξώφυλλο για να παρω την πρωτη εκδοση με το αθλιο. Καλα, αυτο είναι μεγαλη συζητηση για τους κολλημενους με τις πρωτες εκδοσεις,ανεξαρτητα της αθλιοτητας ηχου, εξωφυλλων, ενθετων κτλ. Δηλωνω υπερηφανα ομως οτι ανηκω σε αυτους,χαχαχ
- CountRaven
Προφανώς και μετράει κυρίως η μουσική και εντάξει πιστεύω ότι το τόπικ είναι για χαβαλέ. Για πρώτες εκδώσεις άνοιξε νέο τόπικ και ακολουθούμε κατά πόδας.dargaard-79 έγραψε: ↑Κυρ 18 Φεβ 2018, 22:29 Μονο η μουσικη μετραει. Ασε που για καποια αρρωστακια σαν και μενα, ανετα εδινα την κυκλοφορια της Iceland με το βελτιωμενο εξώφυλλο για να παρω την πρωτη εκδοση με το αθλιο. Καλα, αυτο είναι μεγαλη συζητηση για τους κολλημενους με τις πρωτες εκδοσεις,ανεξαρτητα της αθλιοτητας ηχου, εξωφυλλων, ενθετων κτλ. Δηλωνω υπερηφανα ομως οτι ανηκω σε αυτους,χαχαχ