Πέθανε η πρώην γυναίκα του Bruce Dickinson

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Απάντηση
Δημοσιεύσεις: 5745

Πέθανε η πρώην γυναίκα του Bruce Dickinson

Δευ 18 Μάιος 2020, 23:27

Πηγή:
https://www.ieidiseis.gr/eidiseis/showb ... nson%3famp

Η πρώην γυναίκα του frontman των Iron Maiden, πέθανε το πρωί της Δευτέρας (18/5).

Η πρώην γυναίκα του Bruce Dickinson του τραδουδιστή των Iron Maiden, πέθανε στο σπίτι της, στο Chiswick του Δυτικού Λονδίνου το πρωί της Δευτέρας (18/5), χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί τα ακριβή αίτια του θανάτου. Μάλιστα, όπως αναφέρει η βρετανική Sun, ο Bruce Dickinson δήλωσε συντετριμένος, τόσο ο ίδιος, όσο και τα παιδιά του, για την απώλεια της πρώην συζήγου του Paddy Bowden.

«Από το σεβασμό για την Paddy, δεν θα κάνουμε περαιτέρω σχόλια σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη και οδυνηρή στιγμή για την οικογένειά μας», είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, οι δύο πρώην σύζηγοι παντρεύτηκαν το 1990, αφού ήταν μαζί για δύο χρόνια. Χώρισαν όμως το 2018, έπειτα από σχεδόν 29 χρόνια γάμου, με το γεγονός να γίνεται γνωστό μόνο τον περασμένο Νοέμβριο.

Παρόλα αυτά, ο frontman των Iron Maiden αντιμετώπισε εκείνη την περίοδο πολλές δύσκολες καταστάσεις.

Καταρχάς, αποφάσισε να χωρίσει την Paddy Bowden, γιατί σύναψε σχέση με μια θαυμάστρια της γνωστής βρετανικής πάντας, που είναι 15 χρόνια νεότερη από τον 61χρονο τραγουδιστή. Τότε, πήγε πολλές φορές στο δικαστήριο, καθώς υπήρχαν οικονομικές διαφορές με την γυναίκα του.

Έπειτα, ύστερα από προγραμματισμένη ιατρική εξέταση εκείνο τον καιρό, εντοπίστηκε ότι είχε 2 όγκους στη γλώσσα του και συγκεκριμένα καρκίνο του λαιμού στο τρίτο σταδίο.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”