Τα καλύτερα άλμπουμ της 10ετία (από το /r/Metal)
- Site Admin
- Επικοινωνία:
To /r/metal έβγαλε τα «καλύτερα» άλμπουμ της δεκαετίας μετά από ψηφοφορία

Ενδιαφέρον έχει κ η κατανομή, που βέβαια δεν συγκρίνεται με τα σκιλζ του @Heddigan :
Special Note: for those of you just joining, these are the results of the community voting with 20 albums and 5 honorable mentions. The votes were not weighted rather counted for duplicates. Everyone got to pick 20 releases from 2010-2019.

Ενδιαφέρον έχει κ η κατανομή, που βέβαια δεν συγκρίνεται με τα σκιλζ του @Heddigan :
Περισσότερα στο λινκ:Albums with the genre word attached. May have overlap.
Black - 42
Death - 35
Heavy - 18
Progressive - 13
Doom - 11
Thrash - 3
Power - 2
Year Distribution
2010 - 4
2011 - 4
2012 - 8
2013 - 12
2014 - 6
2015 - 13
2016 - 15
2017 - 13
2018 - 11
2019 - 12
Country Spread
US - 53
Canada - 5
Germany - 5
Poland - 5
UK - 5
Finland - 5
Greece - 4
1
Xstroyer
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Μια χαρα! Πρωτο το Eternal Champion! Φαινεται οι ανθρωποι εκει εχουν γουστο.
Μονο το Eternalist επρεπε να ειναι κι αυτο μεσα στην πενταδα, αλλά οκ.
Μονο το Eternalist επρεπε να ειναι κι αυτο μεσα στην πενταδα, αλλά οκ.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
χαχαχαχα τι ειναι αυτά ρε.
κυριολεκτικά ξέρω λιγότερα από 10 ονόματα από όλη τη λίστα. Είναι σίγουροι ότι μιλάνε για μεταλ;

κυριολεκτικά ξέρω λιγότερα από 10 ονόματα από όλη τη λίστα. Είναι σίγουροι ότι μιλάνε για μεταλ;
Αυτό που λέει ο Metal Warrior. Φτάνει μια τέτοια λίστα για να μου θυμίσει πως ακόμα ο κόσμος ενδιαφέρεται πρωτίστως για μπάντες που δε μου λένε κάτι...
Προ-ίντερνετ θα είχα μπει στον κόπο να τσεκάρω κάποια ονόματα και να σπαταλήσω άδικα χρήματα. Ευτυχώς, σήμερα, that's not the case.
Προ-ίντερνετ θα είχα μπει στον κόπο να τσεκάρω κάποια ονόματα και να σπαταλήσω άδικα χρήματα. Ευτυχώς, σήμερα, that's not the case.
1
rbrigade
We must smash the cult on the anvil of Kynara
and I am the hammer that strikes
and I am the hammer that strikes
Εντάξει ρε παιδια, το μεταλ εχει απειρα υπο-ειδη. Ασχετως αν εμεις γυριζουμε γυρω απο 2-3. Αυτη ειναι και η χρησιμοτητα των πιο εξειδικευμενων sites οπως αυτο εδω.
1
Xstroyer
Eγώ πάντως, διαβαζοντας ολόκληρη τη λίστα βλέπω τους αγαπημένους μου δίσκους της δεκαετίας (Hell, Agatus, Eternal Champion, Sumerlands, Atlantean Kodex). Οπότε, όλα καλά.
Ψιλο-ασχετο, αλλά ζηλευω αυτον που ειχε τα κακαλα να ονομασει την μπάντα του TCHORNOBOG.
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αν το σκεφτείς, κ μονο που ξέρουμε το 1/3 'η 1/4 της λιστας, είναι καλό σημάδι. Πιο παλιά μοστράρανε κάτι βερμουδάτοι σε τέτοιου είδους λίστες.Metal_Warrior έγραψε: ↑Δευ 27 Ιούλ 2020, 00:27χαχαχαχα τι ειναι αυτά ρε.![]()
They shall grow not old, as we that are left grow old: Age shall not weary them, nor the years condemn. At the going down of the sun and in the morning, We will remember them.
Υπαρχει και η ΚΑΛΗ βερμουδα, η death metal βερμουδα, αλλά μαλλον δεν αναφερεσαι σε αυτη.Scrollkeeper έγραψε: ↑Τρί 28 Ιούλ 2020, 19:10Αν το σκεφτείς, κ μονο που ξέρουμε το 1/3 'η 1/4 της λιστας, είναι καλό σημάδι. Πιο παλιά μοστράρανε κάτι βερμουδάτοι σε τέτοιου είδους λίστες.Metal_Warrior έγραψε: ↑Δευ 27 Ιούλ 2020, 00:27χαχαχαχα τι ειναι αυτά ρε.![]()
Εγώ ξέρω ότι η βερμούδα στο metal, με "ανάγκασε" να παίζω τέννις με 40ο C , με τζην!

Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Αναφέρομαι στην βερμούδα 3/4 που ενίοτε συνοδεύεται με goatee

τη λες και χιψτερολίστα
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you