Δεν έπρεπε να φύγει ο Chris Collins από τους Dream Theater
Αυτό.
Μια σκέψη.
Μόνο κεράκι Majesty.
Μια σκέψη.
Μόνο κεράκι Majesty.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
άντε μέχρι και το awake κάπου εκεί, μετά έμπνευση γιόκ.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Collins Vs Dominici
Ψηφίζουμε τώρα! Δεν είναι βέβαια σωστό να συγκρίνουμε demo ηχογραφήσεις με επίσημο στούντιο δίσκο, αλλά ο Dominici μου άρεσε περισσότερο. Υπάρχει κάποιο επίσημο δείγμα της φωνής του Collins; Έκανε κάτι μετά τους Majesty;
Ψηφίζουμε τώρα! Δεν είναι βέβαια σωστό να συγκρίνουμε demo ηχογραφήσεις με επίσημο στούντιο δίσκο, αλλά ο Dominici μου άρεσε περισσότερο. Υπάρχει κάποιο επίσημο δείγμα της φωνής του Collins; Έκανε κάτι μετά τους Majesty;
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Ντέμο και κόντρα ντέμο... Κάναν δίσκο; Ωραίος στο Lazarus. Μου κάνει εντύπωση που τον πετσόκοψαν οι Theater ως αποτυχημένο και λίγο...