Panos Metal Reactions - Αφιέρωμα Top 15 Power Metal άλμπουμ
- CountRaven
Θα κάνω κανάλι FS στο youtube στο οποίο μόνο θα βρίζω και από λίστες θα έχει μόνο US Metal.
<3
<3
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Και για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά. Το γεγονός της πολυφωνίας στο Internet που έχει γίνει ασυδοσία φταίει. Ο καθένας βγαίνει πλέον και γράφει / λέει τη μαλακία του έτσι απλά -βάζω και εμάς μέσα φυσικά-.
Θες να πεις / γράψεις λοιπόν το μακρύ σου και το κοντό σου; Κάνε το. Βάλε το όμως σε ένα πλαίσιο. Πχ. Τα 15 Power Metal άλμπουμ που εγώ θεωρώ κορυφαία, τα 15 Power Metal άλμπουμ που γουστάρω -δεν έχω δει το βίντεο και δεν ξέρω πως το θέτει, είδα αναφορές και σχόλια για την λίστα με link στο βίντεο και το έβαλα εδώ. Ότι και να λέει όμως ο τίτλος φτάνει και περισσεύει, Top 15 Power Metal albums. Οπότε λοιπόν αυτό το πλαίσιο μας βάζει άμεσα στα κορυφαία Power Metal άλμπουμ έτσι; Είναι λοιπόν απλά λάθος μια τέτοια λίστα να μην περιέχει Αμερική. Όχι δεν μιλάει αυτή τη στιγμή το γούστο το δικό μου κτλ. Μιλάει η αντικειμενική ιστορία του ιδιώματος που έχει δώσει δισκάρες οι οποίες απλά λείπουν.
Είναι σαν να θέλω να μιλήσω πω για μια κλασσική συνταγή, χωρίς να γνωρίζω τα βασικά υλικά.
Είναι σαν να θέλω να σου πω για οδήγηση και να μη γνωρίζω που είναι το γκάζι.
Και ΟΚ όλα τα παραπάνω στα πλαίσια ενός δημόσιου βίντεο, το οποίο γίνεται δημόσιο για να σχολιαστεί κιόλας, I guess.
Τώρα αν το όλο πλαίσιο είναι "μάγκα εγώ αυτά γουστάρω και σε γράφω στα αρχίδια μου", τότε να το βουλώσω και εγώ αλλά ο τίτλος άλλα μου λέει. Και ο τίτλος έγινε έτσι, για να έρθουν κλικ. Οπότε κάπου εδώ για μένα τελειώνει το στόρυ.
Θες να πεις / γράψεις λοιπόν το μακρύ σου και το κοντό σου; Κάνε το. Βάλε το όμως σε ένα πλαίσιο. Πχ. Τα 15 Power Metal άλμπουμ που εγώ θεωρώ κορυφαία, τα 15 Power Metal άλμπουμ που γουστάρω -δεν έχω δει το βίντεο και δεν ξέρω πως το θέτει, είδα αναφορές και σχόλια για την λίστα με link στο βίντεο και το έβαλα εδώ. Ότι και να λέει όμως ο τίτλος φτάνει και περισσεύει, Top 15 Power Metal albums. Οπότε λοιπόν αυτό το πλαίσιο μας βάζει άμεσα στα κορυφαία Power Metal άλμπουμ έτσι; Είναι λοιπόν απλά λάθος μια τέτοια λίστα να μην περιέχει Αμερική. Όχι δεν μιλάει αυτή τη στιγμή το γούστο το δικό μου κτλ. Μιλάει η αντικειμενική ιστορία του ιδιώματος που έχει δώσει δισκάρες οι οποίες απλά λείπουν.
Είναι σαν να θέλω να μιλήσω πω για μια κλασσική συνταγή, χωρίς να γνωρίζω τα βασικά υλικά.
Είναι σαν να θέλω να σου πω για οδήγηση και να μη γνωρίζω που είναι το γκάζι.
Και ΟΚ όλα τα παραπάνω στα πλαίσια ενός δημόσιου βίντεο, το οποίο γίνεται δημόσιο για να σχολιαστεί κιόλας, I guess.
Τώρα αν το όλο πλαίσιο είναι "μάγκα εγώ αυτά γουστάρω και σε γράφω στα αρχίδια μου", τότε να το βουλώσω και εγώ αλλά ο τίτλος άλλα μου λέει. Και ο τίτλος έγινε έτσι, για να έρθουν κλικ. Οπότε κάπου εδώ για μένα τελειώνει το στόρυ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Re: Panos Metal Reactions - Αφιέρωμα Top 15 Power Metal άλμπουμ
οργισμένο βίντεο, που λέει μεν πολλές αλήθειες.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Ετοιμος ημουν να το βαλω στα τρας αλλα τη γλυτωσε .
Λοιπον εδω εχουμε δυο αργοσχολους Σουηδους ,ο ενας με χιπστεροεμφανιση πρωην τραπεζικος ή κατι ,η μανταμ μου κανει σε εκπαιδευτικος, οπου επιδιδωνται στο γνωστο διαδικτυακο αθλημα του reaction ,που πραγματικα με ωθει καθε φορα να θελω να κανω κομματια οθονη πληκτρολογιο κλπ.
Εδω συγκρινουμε heavy load -hammerfall με αφορμη τη διασκευη που εκαναν οι δευτεροι.Για οσους αντεξουν να το δουν ολο θα στο πρωτο κομματι που αφορα τους H load θα ακουσουν τη λεξη old περιπου σαραντα φορες ,περιγραφη εξωφυλλου ''what is this Neathertal,ah there is another album with a yeti dude ,Monty pythons style'' ,μια ακρατη αποθεωση στη βερσιον των Hammerfall και βεβαια μολις με την εναρξη οι Heavy Load χαρακτηριζονται ως mystery καθως αγνοουν την υπαρξη τους σα μπαντα.(Σουηδοι ειπαμε ο κυριος και η κυρια).
Σε αλλα βιντεακια εχουμε και Sortilege vs Blaspheme λεγοντας πως ''ω το majeste majeste οπως το τραγουδαει μου θυμιζει τον Μακρον αρα βγαζει κατι πολιτικο,το Seul ειναι πιο ανθρωπινο'' αλλα και Omen οπου το reaction της μανταμ στο Axeman ειναι ''Αα αυτο ειναι σαν Motorhead'' κι ο χιπστερ συμφωνει σαφως.
Λοιπον εδω εχουμε δυο αργοσχολους Σουηδους ,ο ενας με χιπστεροεμφανιση πρωην τραπεζικος ή κατι ,η μανταμ μου κανει σε εκπαιδευτικος, οπου επιδιδωνται στο γνωστο διαδικτυακο αθλημα του reaction ,που πραγματικα με ωθει καθε φορα να θελω να κανω κομματια οθονη πληκτρολογιο κλπ.
Εδω συγκρινουμε heavy load -hammerfall με αφορμη τη διασκευη που εκαναν οι δευτεροι.Για οσους αντεξουν να το δουν ολο θα στο πρωτο κομματι που αφορα τους H load θα ακουσουν τη λεξη old περιπου σαραντα φορες ,περιγραφη εξωφυλλου ''what is this Neathertal,ah there is another album with a yeti dude ,Monty pythons style'' ,μια ακρατη αποθεωση στη βερσιον των Hammerfall και βεβαια μολις με την εναρξη οι Heavy Load χαρακτηριζονται ως mystery καθως αγνοουν την υπαρξη τους σα μπαντα.(Σουηδοι ειπαμε ο κυριος και η κυρια).
Σε αλλα βιντεακια εχουμε και Sortilege vs Blaspheme λεγοντας πως ''ω το majeste majeste οπως το τραγουδαει μου θυμιζει τον Μακρον αρα βγαζει κατι πολιτικο,το Seul ειναι πιο ανθρωπινο'' αλλα και Omen οπου το reaction της μανταμ στο Axeman ειναι ''Αα αυτο ειναι σαν Motorhead'' κι ο χιπστερ συμφωνει σαφως.
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- Advancing Yokeda
Θυμάσαι στην ταινία Conan the Barbarian, προς το τέλος που ο Τούλσα Ντουμ πάει να ναρκώσει το μυαλό του Κόναν με το βλέμμα και τα λόγια του και ξαφνικά ο Άρνολντ συνέρχεται και του κόβει το κεφάλι?
Έτσι και εγώ αφέθηκα για 30 δεύτερα στο βίντεο και όταν την άκουσα να λέει "old, how old" συνήλθα και το έκλεισα.

τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- aorpanos72
Κάπως έτσι ξεκίνα το Doxxing .... τους βγάζεις σέντρα.... τους στέλνεις και ένα Swat... και ηρεμούν.
Υγ.Αυτο με τα reactions έχει γινει μάστιγα. Όταν τα εκαναν καποιοι τραγουδιστες και καποιοι παραγωγοι - μουσικοι είχε την αξια του να ακουσεις την αποψη τους, Τώρα που το κανει ο καθε κατακαημένος ......
Υγ.Αυτο με τα reactions έχει γινει μάστιγα. Όταν τα εκαναν καποιοι τραγουδιστες και καποιοι παραγωγοι - μουσικοι είχε την αξια του να ακουσεις την αποψη τους, Τώρα που το κανει ο καθε κατακαημένος ......
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Metal_Warrior
ο λαός θέλει aorpanos metal reactions
- Bersekeros
Και αναρωτιόμουν τι είδους τύποι είναι αυτοί που διασκεδάζουν με ροζ φουσκωτά δεινοσαυράκια
και πολύχρωμα φουσκωτά χελωνάκια στο Wacken.
Μάλλον μου λύθηκε η απορία.
Τώρα, αυτά που έχω στο μυαλό μου, για τους συντελεστές του ανωτέρω βίδεο, δεν είμαι σε θέση να τα εκφράσω,
σεβόμενος το φόρουμ.
Θα αρκεστώ μόνο να πω, ότι τέτοιες περιπτώσεις, άμπαλων ακροατών και κατ' επέκταση συγκροτημάτων,
κοντεύουν να με φτάσουν σχεδόν να αντιπαθώ το europower, ένα είδος που πραγματικά λάτρευα, όταν ξεκίνησα να ακούω τη μουσική μας.
και πολύχρωμα φουσκωτά χελωνάκια στο Wacken.
Μάλλον μου λύθηκε η απορία.
Τώρα, αυτά που έχω στο μυαλό μου, για τους συντελεστές του ανωτέρω βίδεο, δεν είμαι σε θέση να τα εκφράσω,
σεβόμενος το φόρουμ.
Θα αρκεστώ μόνο να πω, ότι τέτοιες περιπτώσεις, άμπαλων ακροατών και κατ' επέκταση συγκροτημάτων,
κοντεύουν να με φτάσουν σχεδόν να αντιπαθώ το europower, ένα είδος που πραγματικά λάτρευα, όταν ξεκίνησα να ακούω τη μουσική μας.
- Northbound
Μεγάλη μάστιγα όπως έχει ειπωθεί ήδη τα reaction videos και ειδικά ακόμα περισσότερο αυτά που απλά ο/η δημιουργός του video απλά ακούει/βλέπει και μετά κλείνει. Δηλαδή άντε, πάει στο διάολο, αποφάσισες να κάνεις κανάλι στο YT με το πιο ΤΕΜΠΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟ content, πες και καμιά κουβέντα στο τέλος να έχουμε να γελάμε!
Like a man is a mountainside
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
Greatness waits for those who try
None can teach you, it's all inside
Just climb
aorpanos72 έγραψε: ↑Κυρ 15 Οκτ 2023, 00:59 Κάπως έτσι ξεκίνα το Doxxing .... τους βγάζεις σέντρα.... τους στέλνεις και ένα Swat... και ηρεμούν.
Κανε μια επεξηγηση Πανο γιατι καινουρiες λεξεις και οι δυο. doxxing k swat
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..
- white_knight
- Επικοινωνία:
Aprpanos reactions σε bestial black metal
- aorpanos72
Reaction μου θα ειναι να μην πατήσω ποτε το play
- aorpanos72
"The term “doxxing” comes from the word “documents.” 1990s hacker culture shortened the term to “docs” then “dox,” with “dropping dox” referring to finding personal documents or information (like someone’s physical address) and publishing them online. The hacker collective Anonymous helped popularize the term."
Υπάρχει δυνατότητα να απαγορευτούν τα reactions δια νόμου; Καθώς επίσης επιβολή κοινοφελούς εργασίας στα άτομα που κάνουν subscribe στα βίντεο αυτά.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Παιδιά...ντρέπομαι, αλλά είχα αρχίσει και εγώ τα reaction βίντεοζ για να μπω στη φάση το 2017...
Γνώμες; Τι να αλλάξω για να γίνει πιο μοδάτο και να μπω στις ροές του youtube?
ίσως αν ελάττωνα τις monty python's επιρροές...
Γνώμες; Τι να αλλάξω για να γίνει πιο μοδάτο και να μπω στις ροές του youtube?
ίσως αν ελάττωνα τις monty python's επιρροές...