PLAYLISTS
Re: PLAYLISTS
Sieges Even - Steps
Soul Cages - Moon
Seer's Tear - Precious
Hemlock - Exordium
Flaming Anger - Biosphere II
Και ντεμοζ. ΠΟΛΛΑ ντεμοζ.
Soul Cages - Moon
Seer's Tear - Precious
Hemlock - Exordium
Flaming Anger - Biosphere II
Και ντεμοζ. ΠΟΛΛΑ ντεμοζ.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
- aorpanos72
Coney Hatch - Coney Hatch 1982
Coney Hatch - Outta Hand 1983
Coney Hatch - Friction 1985
Skagarack - Skagarack 1986
Skagarack - Heart And Soul 2023
Dare - Blood From Stone 1991
Wanted - Late Attraction 2023
Αυτα απο την κυριακη εχουν παιξει.... και κανα live στο youtube απο διαφορους
Coney Hatch - Outta Hand 1983
Coney Hatch - Friction 1985
Skagarack - Skagarack 1986
Dare - Blood From Stone 1991
Wanted - Late Attraction 2023
Αυτα απο την κυριακη εχουν παιξει.... και κανα live στο youtube απο διαφορους
" When Hairspray Meet Shoulder Pad" Show at Mercury-radio.net
- Advancing Yokeda
Αυτούς τους βλέπω αρκετά να τριγυρίζουν στο φόρουμ και σκέφτομαι να ασχοληθώaorpanos72 έγραψε: ↑Τρί 01 Αύγ 2023, 14:56 Skagarack - Skagarack 1986
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- CountRaven
Περιμένω και τα playlists από @Grin και @Progress_Lost για να τα αντιγράψω και να ακούσω ακριβώς τα ίδια.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Περνάω & μία φάση νοσταλγίας Steve Lee
Gotthard - Domino Effect 2007
Gotthard - G 1996
Gotthard - Human Zoo 2003
The Storm - S/T 1991
Michael Sembello - Without Walls 1986
Gotthard - Domino Effect 2007
Gotthard - G 1996
Gotthard - Human Zoo 2003
The Storm - S/T 1991
Michael Sembello - Without Walls 1986
- aorpanos72
Ο Steve Lee μας λείπει.
The Storm (ΕΠΟΣ) και Sembello.... πιο καλοκαιρινά δεν γίνεται !!

- Bersekeros
Είμαι σε φάση και ηλικία, που ούτε ιδιαίτερο ελεύθερο χρόνο έχω εύκαιρο, ούτε ιδιαίτερη οικονομική άνεση για εμπλουτισμό της βινυλιακής δισκοθήκης και στήριξη της μουσικής μεταλλικής σκηνής όπως παλαιότερα.
Ωστόσο αυτή συνεχίζει να υπάρχει είτε μέσω στοχευμένης αγοράς βινυλίων, όταν αυτά βρίσκονται σε λογικές για την τσέπη μου τιμές, είτε κάτι θα μου αρέσει τόσο πολύ από το παρόν ή το παρελθόν, ώστε να προχωρήσω στην απόκτησή του σε φυσική μορφή.
Οπότε στην παρούσα playlist που θα υποβάλλω, περιλαμβάνονται άλμπουμ, που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα απέκτησα σε βινύλιο, σχετικά πρόσφατα, είτε πρόκειται για παλιά κυρίως άλμπουμ είτε για πιο καινούρια.
Έχουμε και λέμε:
- The White Goddess - Atlantean Kodex
- Tales from the Thousand Lakes - Amorphis
- Doomsword - Doomsword
- White Tower - White Tower (Χατζημεταλλάδες που λένε οι πιτσιρικάδες, Σαλονικιοί, γι' αυτούς που γουστάρουν old school Accept)
- Sermons of the Sinner - K K' s Priest (εν αναμονή του καινούριου άλμπουμ, μετά το πρώτο, που μου άρεσε πολύ)
Τα παραπάνω, όπως προανέφερα, αποτελούν μέρος, της φυσικής βινυλιακής δισκοθήκης μου.
ΥΓ. Θέλω να έχω την ψευδαίσθηση, ότι μέσω της ταπεινής οικογενειακής συνδρομής που έχω στο Spotify και της μουσικής που ακούω μέσω αυτού του μέσου, κάποιο μικρό έστω μέρος των χρημάτων, πηγαίνει στα συγκροτήματα, μέσα από τις ακροάσεις των άλμπουμ.
Ωστόσο αυτή συνεχίζει να υπάρχει είτε μέσω στοχευμένης αγοράς βινυλίων, όταν αυτά βρίσκονται σε λογικές για την τσέπη μου τιμές, είτε κάτι θα μου αρέσει τόσο πολύ από το παρόν ή το παρελθόν, ώστε να προχωρήσω στην απόκτησή του σε φυσική μορφή.
Οπότε στην παρούσα playlist που θα υποβάλλω, περιλαμβάνονται άλμπουμ, που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα απέκτησα σε βινύλιο, σχετικά πρόσφατα, είτε πρόκειται για παλιά κυρίως άλμπουμ είτε για πιο καινούρια.
Έχουμε και λέμε:
- Doomsword - Doomsword
- White Tower - White Tower (Χατζημεταλλάδες που λένε οι πιτσιρικάδες, Σαλονικιοί, γι' αυτούς που γουστάρουν old school Accept)
- Sermons of the Sinner - K K' s Priest (εν αναμονή του καινούριου άλμπουμ, μετά το πρώτο, που μου άρεσε πολύ)
Τα παραπάνω, όπως προανέφερα, αποτελούν μέρος, της φυσικής βινυλιακής δισκοθήκης μου.
ΥΓ. Θέλω να έχω την ψευδαίσθηση, ότι μέσω της ταπεινής οικογενειακής συνδρομής που έχω στο Spotify και της μουσικής που ακούω μέσω αυτού του μέσου, κάποιο μικρό έστω μέρος των χρημάτων, πηγαίνει στα συγκροτήματα, μέσα από τις ακροάσεις των άλμπουμ.
- CountRaven
Δες το χαλαρά, τα playlists είναι μια χαλαρή πεντάδα με άλμπουμ που ακούει ο καθένας την εκάστοτε εβδομάδα ανεξάρτητα το format. Και online αν τα ακούς πχ. πάλι μετράει. Και παραπάνω από πέντε αν θες βάζεις, και κάθε μέρα αν θες, ποστάρεις νέα λίστα. This is FS!!!Bersekeros έγραψε: ↑Τετ 02 Αύγ 2023, 09:24 Είμαι σε φάση και ηλικία, που ούτε ιδιαίτερο ελεύθερο χρόνο έχω εύκαιρο, ούτε ιδιαίτερη οικονομική άνεση για εμπλουτισμό της βινυλιακής δισκοθήκης και στήριξη της μουσικής μεταλλικής σκηνής όπως παλαιότερα.
Έχουμε και λέμε:
- Doomsword - Doomsword
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- aorpanos72
Αν ότι ακούμε, τελικά το αγοράζαμε σε φυσική μορφή...τώρα θα κοιμομασταν στον δρόμο ...(κάποιοι φτάσαμε κοντά σε αυτό το σημείο)
- Progress_Lost
Tελειώνει το καλοκαίρι - χρονολογικά τουλάχιστον! Τι λέτε να γράψουμε τα άλμπουμ που ακούσαμε πιο πολύ:
1) Silent Shadows - Transitions
2) Tanagra - Meridiem
3) Tyrant - Hold Back the Lightning (συλλογή)
4) Armored Saint - Armored Saint EP
5) Falcon – Easy Prey
6) Liquid Tension Experiment - I
7) Overdrive - Swords and Axes
8) Restless Breed - No Walls Can Hold (συλλογή)
9) Talan - Retroxxpective 1988-90
10) Livesay - Awaken the Giant
1) Silent Shadows - Transitions
2) Tanagra - Meridiem
3) Tyrant - Hold Back the Lightning (συλλογή)
4) Armored Saint - Armored Saint EP
5) Falcon – Easy Prey
6) Liquid Tension Experiment - I
7) Overdrive - Swords and Axes
8) Restless Breed - No Walls Can Hold (συλλογή)
9) Talan - Retroxxpective 1988-90
10) Livesay - Awaken the Giant