Οι HELLOWEEN επιστρέφουν
Οι HELLOWEEN επιστρέφουν
@Xstroyer δεν σχολιάζει βλέπω...
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Οι HELLOWEEN επιστρέφουν
Τη βλέπω τη δουλειά το single να ειναι όλα τα λεφτά για Helloween για φέτος...
"...and to defend them... to the end!"
Οι HELLOWEEN επιστρέφουν
Λοιπον το κομμάτι ειναι ΚΑΛΟ σε γενικες γραμμες, σιγουρα δεν το "περιμεναμε" τοσο καλο.
Δυο μικρες παρατηρησεις μονο...
1. Η διάρκεια του ειναι λιιιιγο μεγαλυτερη απο αυτη που η ποσοτητα ιδεων δικαιολογει.
2. Μου λειπει ενα "χαρακτηριστικο" instrumental section με "χαρουμενες φολκιζουσες δισολιες" δαν αυτο που υπάρχει στο ομωνυμο keeper πχ.
Δυο μικρες παρατηρησεις μονο...
1. Η διάρκεια του ειναι λιιιιγο μεγαλυτερη απο αυτη που η ποσοτητα ιδεων δικαιολογει.
2. Μου λειπει ενα "χαρακτηριστικο" instrumental section με "χαρουμενες φολκιζουσες δισολιες" δαν αυτο που υπάρχει στο ομωνυμο keeper πχ.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Οι HELLOWEEN επιστρέφουν
το μόνο ενθαρρυντικό πως το μισό άλμπουμ είναι Deris, έχω χάσει το μέτρημα στα πόσα χρόνια πάνε από τότε που ο Hansen έγραψε ενδιαφέρουσα μουσική με τους Rays
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Οι HELLOWEEN επιστρέφουν
Πίπες.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Οι HELLOWEEN επιστρέφουν
Tελικά, ευτυχώς που ο Hansen έγραψε μόνο ένα κομμάτι, το "12-minute epic" που δεν δικαιολογεί τη διάρκεια και ρίχνει τις προσδοκίες για "έπος" στον καιάδα. Ευτυχώς, έχει μπόλικα Deris και μπορεί να είναι καλός ο δίσκος.