Metal Hammer NWOBHM tribute July '95 by Tassos Stamatoukos
- apeitharxos
Αυτό το πέτυχα κατά τύχη τώρα, ήταν στο ίδιο τεύχος με το αφιέρωμα στο power metal.
Δεν το θυμόμουν ότι υπήρχε, αλλά τελικά είναι αρκετά ενδιαφέρον....
Συγγραφέας: Τάσος Σταματούκος

Δεν το θυμόμουν ότι υπήρχε, αλλά τελικά είναι αρκετά ενδιαφέρον....
Συγγραφέας: Τάσος Σταματούκος

Advancing Yokeda:
Ενδεχομένως η πιο ελιτίστικη και απροσπέλαστη μορφή τέχνης να περνά μέσα από λιτές απέριττες φόρμες. Αυτές που η πλειοψηφία θα αγνοήσει ή περιφρονήσει σαν απλοϊκότητα. Εκεί άλλωστε δε στηρίζεται και το 'αληθινό heavy metal'?
Ενδεχομένως η πιο ελιτίστικη και απροσπέλαστη μορφή τέχνης να περνά μέσα από λιτές απέριττες φόρμες. Αυτές που η πλειοψηφία θα αγνοήσει ή περιφρονήσει σαν απλοϊκότητα. Εκεί άλλωστε δε στηρίζεται και το 'αληθινό heavy metal'?
Άκρως ενδιαφέρουσες οι ανασκαφές του Απείθαρχου. Αν θυμάμαι καλά, το συγκεκριμένο αφιέρωμα είχε αποτελέσει την αφορμή για ξεκατίνιασμα Σταματούκου-Πόπης Στέφα (με τη δεύτερη εκείνη την εποχή να γράφει στο Metal Invader).
- apeitharxos
Όντως? Θα το ψάξω, και, εννοείται, αν βρω τίποτα μπηχτές θα τα σκανάρω και θα τα ανεβάσω!
Advancing Yokeda:
- Advancing Yokeda
Βλέπω καλά? Riot - Fire down under προτεινόμενο για NWOBHM?
Α ρε Τάσο...
Α ρε Τάσο...
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
- LuciferSteele
θυμάμαι είχα κυκλώσει αρκετά πραγματάκια τότε
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
- apeitharxos
Βλέπεις και τα δικά μου τα μαρκαρίσματα με το στυλό, έτσι?
Advancing Yokeda:
- Lo Spirito Continua
O "εμετικός John Peel" και άλλα όμορφα...
Μια ζωή παπάρας ο Τασούλης.
Μια ζωή παπάρας ο Τασούλης.
Re: Metal Hammer NWOBHM tribute July '95 by Tassos Stamatoukos
Τι απέγινε ο Σταματουκος?
Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το θυμάμαι κι εγώ, πάντως δεν το λες και αφιέρωμα, περισσότερο παράθεση ονομάτων από μπάντες είναι. Θυμάμαι κι εγώ αχνά αργότερα τη Στέφα (όταν για λίγα τεύχη είχε γραψει στο Invader) μάλλον να ειρωνεύεται το αφιέρωμα. Αλλά για την ποιότητα των κειμένων της κυρίας Πόπης ας μην μιλήσουμε καλύτερα, ο Τάσος ήταν μεταδιδακτορικός ερευνητής μπροστά της. Εγώ πάντως έχω πετύχει τον κυρ-Τάσο 3-4 φορές στο δρόμο τυχαία τα τελευταία 20 χρόνια, μία φορά στον Πειραιά, μία στα Άνω Πατήσια και δε θυμάμαι που αλλού.
Μου φαίνεται πως η Στέφα είχε κατηγορήσει τον Σταματούκο πως αντέγραψε παλιότερο άρθρο δικό της και του Στεργίου. Και ο Σταματούκος είχε απαντήσει αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Τι να έχει απογίνει τώρα είναι καλή ερώτηση. Τελευταία φορά που τον είχα δει πάντως (πριν πολλά χρόνια) παρέμενε μεταλλάς :-)
- LuciferSteele
ίδιος είναι απλά έχει ασπρίσει το μαλλί 

We scribe in the dark of the night our Black Steele
- apeitharxos
Είναι μόνο δική μου εντύπωση? Πολλές φορές τον μπέρδευα με το παιδί από την Shiva Records...Ψιλομοιάζουν ή όχι?
Δηλαδή, π.χ. έβλεπα τον έναν από τους δύο σε κάποιο live και έλεγα από μέσα μου...αυτός πρέπει να είναι ο Τ.Σ.
Μετά έμαθα ότι υπάρχει και το παιδί από την Shiva Records (πρώην τέλος πάντων, νυν ιδιοκτήτης liveάδικου) και όταν κατάλαβα ποιος είναι, είπα ότι από τις φορές που έβλεπα τον έναν από τους δύο σε live, πάντα νόμιζα ότι έβλεπα τον Τ.Σ.
Δηλαδή, π.χ. έβλεπα τον έναν από τους δύο σε κάποιο live και έλεγα από μέσα μου...αυτός πρέπει να είναι ο Τ.Σ.
Μετά έμαθα ότι υπάρχει και το παιδί από την Shiva Records (πρώην τέλος πάντων, νυν ιδιοκτήτης liveάδικου) και όταν κατάλαβα ποιος είναι, είπα ότι από τις φορές που έβλεπα τον έναν από τους δύο σε live, πάντα νόμιζα ότι έβλεπα τον Τ.Σ.
Advancing Yokeda:
- Advancing Yokeda
αυτα ολα πρεπει να σκαναριστούνε και να δημοσιευτουν. Επιστροφη στα 90s!!giorgos έγραψε: ↑Τετ 30 Δεκ 2020, 22:04 Μου φαίνεται πως η Στέφα είχε κατηγορήσει τον Σταματούκο πως αντέγραψε παλιότερο άρθρο δικό της και του Στεργίου. Και ο Σταματούκος είχε απαντήσει αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Τι να έχει απογίνει τώρα είναι καλή ερώτηση. Τελευταία φορά που τον είχα δει πάντως (πριν πολλά χρόνια) παρέμενε μεταλλάς :-)
Τάσο αν διαβάζεις γράψου στο φόρουμ να πάρει φωτιά το ιντερνετ!
τοτε μπορει ενας βαθια ηθικος δεκτης (αληθεια υπάρχει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ηθική ή ειναι προιον ενος δυναμικου πολιτισμικου zeitgeist?) να βρει μια καθαρκτικη εμπειρια στο εργο ενος πομπου "ανθρωπινο σκουπιδι".
θέλουμε αυθεντικό κίτρινο τύπο από 90ς πλζ.giorgos έγραψε: ↑Τετ 30 Δεκ 2020, 22:04 Μου φαίνεται πως η Στέφα είχε κατηγορήσει τον Σταματούκο πως αντέγραψε παλιότερο άρθρο δικό της και του Στεργίου. Και ο Σταματούκος είχε απαντήσει αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Τι να έχει απογίνει τώρα είναι καλή ερώτηση. Τελευταία φορά που τον είχα δει πάντως (πριν πολλά χρόνια) παρέμενε μεταλλάς :-)
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Δυστυχώς έχω πετάξει τα περισσότερα Metal Hammer και Metal Invader. Ίσως εντοπίσει κάτι ο Απείθαρχος στο αρχείο του. Ενδιαφέρον έχουν και τα γράμματα που έστελνε ο Σταματούκος στο ΜΗ ως αναγνώστης ακόμα, πριν γίνει συντάκτης :-)Zippo190 έγραψε: ↑Πέμ 31 Δεκ 2020, 14:30θέλουμε αυθεντικό κίτρινο τύπο από 90ς πλζ.giorgos έγραψε: ↑Τετ 30 Δεκ 2020, 22:04 Μου φαίνεται πως η Στέφα είχε κατηγορήσει τον Σταματούκο πως αντέγραψε παλιότερο άρθρο δικό της και του Στεργίου. Και ο Σταματούκος είχε απαντήσει αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες. Τι να έχει απογίνει τώρα είναι καλή ερώτηση. Τελευταία φορά που τον είχα δει πάντως (πριν πολλά χρόνια) παρέμενε μεταλλάς :-)