Hot Νέα!!
Hot Νέα!!
τα δύο πρώτα τολμώ να πω ότι ήταν ισάξια με τα αντίστοια που έβγαζαν οι Accept τότε. Το επόμενο και αυτό ακούγονται πιο τυποποιημένα αλλά και πάλι καλά. Κρίμα που δεν βρίσκει αναπόκριση στην εκτός Γερμανίας αγορά.
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
Hot Νέα!!
κουνελάκια rertovintageάδες πίσω στις τρύπες σας....
@CountRaven δεν ήθελα να το πω αλλά με αναγκάζεις, μια κλανιά του Adams και μια έστω και λάθος νότα από το μπάσο του Demaio εξαϋλώνουν 20 Prequelle στην καθισιά τους.
- LuciferSteele
Hot Νέα!!
στηρίζουμε τη μπάντα που μοιάζει με όαση σε μία έρημο γιδίλας
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Hot Νέα!!
ΤΣΑ!!!
Hot Νέα!!
Δεν το άκουσα το Hollow αλλά το Theater είναι ως συνήθως ανύπαρκτο
Hot Νέα!!
http://progrocks.gr/en/%CE%BF%CE%BB%CE% ... q9nyi-UnuA
Αν δεν είναι αυτό ΗΟΤ νέο, δεν ξέρω ποιό είναι...
Αν δεν είναι αυτό ΗΟΤ νέο, δεν ξέρω ποιό είναι...

Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Hot Νέα!!
τελείως αδιάφορο.theBox έγραψε: ↑Δευ 07 Ιαν 2019, 18:24 http://progrocks.gr/en/%CE%BF%CE%BB%CE% ... q9nyi-UnuA
Αν δεν είναι αυτό ΗΟΤ νέο, δεν ξέρω ποιό είναι...![]()
Hot Νέα!!
Αναμενονται δυνατες καταστασεις απο την εταιρεια τον Φεβρουαριο!
Race of Cain, ascend to heaven,
And cast God down upon the earth!
And cast God down upon the earth!
- Stormbringer7
Hot Νέα!!
Καλή φάση, το Sanderin μου φάνηκε αδιάφορο. Booze Control έκπληξη!
Hot Νέα!!
Το 2ο δείγμα από Theater περιέργως ψιλογαμάει. Ειδικά μετά τα πρώτα δυο λεπτά το κομμάτι ανεβαίνει συνέχεια
Hot Νέα!!
Διαφωνώ, το μόνο αξιόλογο σημειο του κομμάτιου είναι αυτο το μπαλαντοείδες στη μέση, που ουσιαστικά ειναι άσχετο εντελώς με την γενικότερη ροή του κομματιού. Παρόλα αυτά χαιρομαι που σε κάποιον μπορεί να αρέσει. Θα ήθελα να το πάθω κι εγώ αυτό.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.