Νέο demo TALES OF MEDUSA
- CountRaven
Re: Νέο demo TALES OF MEDUSA
Στα ώπα ώπα σε έχει ο Τσεκούρής δηλαδή Βασιλάκη.vasilis2112 έγραψε: ↑Δευ 30 Μάιος 2022, 01:40Δεν το συζητάμε ότι το αγαπάμε έτσι!CountRaven έγραψε: ↑Δευ 30 Μάιος 2022, 01:28 Αν και ίσως τελικά να μη χρειάζεται καμία παρέμβαση στο υλικό.
Είναι μαγικό.
Άσε που αποκλείεται να γίνει! Ο άνθρωπος έχει ένα δικό του αντί εμπορικό κονσεπ! Αν ήτανε θα είχε ήδη υπογράψει σε κάποια εταιρεία να τα βγάλει όλα τόσα χρόνια και δε θα έστελνε τις κοπιες δωρεάν! Τον παρακαλάω να του στέλνω έστω τα ταχυδρομικά και δεν το συζητάει καν! Μου έστειλε την κασέτα μαζί με αυτοκόλλητα και μεγάλο Ραφτό πλάτης αρκετό καιρό μετά την αρχική κυκλοφορία ας πούμε, επειδή ήταν Γερμανία για να αποφύγει κάποιο κόστος λόγω ταχυδρομικών και μου ζήτησε και συγνώμη για την καθυστέρηση!!! Τι άλλο να πούμε δηλαδή!!!
Μόνο αγάπη!
Τιμή και δόξα!!!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- vasilis2112
Είμαστε φιλαράκια παλαιόθεν!

Είχα πάρει από τον ίδιο το πρώτο 7ρι και από τότε μου στέλνει τα πάντα!
Του έστειλα το καλοκαίρι που βγήκε το antiquity μετά από χρόνια και μου είπε δε χρειαζόταν καν να μου στείλεις, είσαι στη mailing list!!!! Από το 2006!!!!
Εκτιμώ αφάνταστα!
Η κριτική πάνω στη μουσική ποιότητα των καθαυτών κυκλοφοριών είναι παντελώς αδιάφορη! Η προσφορά αυτού του ανθρώπου είναι ανεκτίμητη! Ποτέ κανένας εκτός του πολύ στενού μου κύκλου δε μου προσέφερε τόσα πολλά! Δε με ενδιαφέρει αν είναι πλούσιος ή όχι, αυτά τα πράγματα δε γίνονται πουθενά αλλού και για κανένα λόγο!
Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω το θαυμασμό και την εκτίμηση που νιώθω για το έργο αυτού του ανθρώπου!
Συγκίνηση!
- Advancing Yokeda
Το άκουσα λοιπόν προσεκτικά και είναι από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς.
Καθαρό επικό heavy metal, ατμόσφαιρα, φωνή και φωνητικές γραμμές, riffgasm σωστό, ελάχιστη επεξεργασία του τελικού αποτελέσματος ώστε να παραμένει η ζωντάνια της μουσικής τους.
Θεματολογία που δεν συναντιέται εύκολα, σχεδόν ότι κυκλοφορούν αφορά την αρχαία μας μυθολογία και όχι με εύπεπτο τρόπο. Ακόμα και οι τίτλοι είναι υπέροχες λέξεις στη σειρά...
Το έντονο αχραιοελληνικό μυθολογικό στοιχείο με έκανε να υποπτευθώ ότι είναι ελληνική μπάντα (έστω με ξένο τραγουδιστή) που κόβει κυκλοφορίες στην Αμερική και δηλώνει έδρα Καναδά!!!!!!
Αναρρωτιέμαι πως δεν τους πήρα χαμπάρι τόσα χρόνια, πάντως πλέον είναι από το ΠΟΛΥ αγαπημένα μου συγκροτήματα.
Αγαπημένα για τώρα (μόνο από το Antiquity):
To The Blinding Glory Evermore (Come Forth The Night)
Rage Of Achilles, Anger Be Your Song
Detached Are The First In Battle
Καθαρό επικό heavy metal, ατμόσφαιρα, φωνή και φωνητικές γραμμές, riffgasm σωστό, ελάχιστη επεξεργασία του τελικού αποτελέσματος ώστε να παραμένει η ζωντάνια της μουσικής τους.
Θεματολογία που δεν συναντιέται εύκολα, σχεδόν ότι κυκλοφορούν αφορά την αρχαία μας μυθολογία και όχι με εύπεπτο τρόπο. Ακόμα και οι τίτλοι είναι υπέροχες λέξεις στη σειρά...
Το έντονο αχραιοελληνικό μυθολογικό στοιχείο με έκανε να υποπτευθώ ότι είναι ελληνική μπάντα (έστω με ξένο τραγουδιστή) που κόβει κυκλοφορίες στην Αμερική και δηλώνει έδρα Καναδά!!!!!!

Αναρρωτιέμαι πως δεν τους πήρα χαμπάρι τόσα χρόνια, πάντως πλέον είναι από το ΠΟΛΥ αγαπημένα μου συγκροτήματα.
Prepare for the final awakening
Prepare for the time it has come
Prepare for the time it has come
- CountRaven
Μου είχε ζητήσει στο παρελθόν να του μεταφράσω στα Ελληνικά κάποιες λέξεις / έννοιες. Έπος το όλο μυθολογικό concept.Advancing Yokeda έγραψε: ↑Τετ 03 Μάιος 2023, 11:08 Το άκουσα λοιπόν προσεκτικά και είναι από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς.
Το έντονο αχραιοελληνικό μυθολογικό στοιχείο με έκανε να υποπτευθώ ότι είναι ελληνική μπάντα (έστω με ξένο τραγουδιστή) που κόβει κυκλοφορίες στην Αμερική και δηλώνει έδρα Καναδά!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- CountRaven
Σκασμένος από χαρά ο Μπιλ!vasilis2112 έγραψε: ↑Δευ 30 Μάιος 2022, 10:35Είμαστε φιλαράκια παλαιόθεν!![]()
Είχα πάρει από τον ίδιο το πρώτο 7ρι και από τότε μου στέλνει τα πάντα!
Του έστειλα το καλοκαίρι που βγήκε το antiquity μετά από χρόνια και μου είπε δε χρειαζόταν καν να μου στείλεις, είσαι στη mailing list!!!! Από το 2006!!!!
Εκτιμώ αφάνταστα!
Η κριτική πάνω στη μουσική ποιότητα των καθαυτών κυκλοφοριών είναι παντελώς αδιάφορη! Η προσφορά αυτού του ανθρώπου είναι ανεκτίμητη! Ποτέ κανένας εκτός του πολύ στενού μου κύκλου δε μου προσέφερε τόσα πολλά! Δε με ενδιαφέρει αν είναι πλούσιος ή όχι, αυτά τα πράγματα δε γίνονται πουθενά αλλού και για κανένα λόγο!
Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψω το θαυμασμό και την εκτίμηση που νιώθω για το έργο αυτού του ανθρώπου!
Συγκίνηση!
καμια κοπια παιζει να βρουμε ή μπα?
οπως γραφτηκε και σ ενα review(για το προηγουμενο ToM) στο corr -''.send them nude pictures of yourself or your girlfriend, mother or even grandma but get on the fuckin' list!! '' ..
For us there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm..