Τίτλοι τέλους για HORISONT

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Τίτλοι τέλους για HORISONT

Δημοσίευση από CountRaven »

Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
LuciferSteele

Re: Τίτλοι τέλους για HORISONT

Δημοσίευση από LuciferSteele »

καμία έκπληξη εδώ, άλλη μία φασέικη μπάντα έκανε τον κύκλο της
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Άβαταρ μέλους
Pavlos

Δημοσίευση από Pavlos »

Ένα υπέροχο συγκρότημα που χάρηκα να υποστηρίζω από την αρχή, αλλά με το Odyssey είχαν φτάσει στο αποκορύφωμά τους. Οι δύο τελευταίοι δίσκοι για τα αυτιά μου ήταν μέτριοι.
Άβαταρ μέλους
LordBelial

Δημοσίευση από LordBelial »

Όταν διάβαζα το όνομά τους μου ερχόταν πάντα αυτό στο μυαλό :D
Άβαταρ μέλους
CountRaven

LordBelial έγραψε: Δευ 27 Σεπ 2021, 03:08 Όταν διάβαζα το όνομά τους μου ερχόταν πάντα αυτό στο μυαλό :D
Έβαλα καρδούλα.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
CountRaven

LuciferSteele έγραψε: Δευ 20 Σεπ 2021, 18:39 καμία έκπληξη εδώ, άλλη μία φασέικη μπάντα έκανε τον κύκλο της
Νομίζω πως οι συγκεκριμένοι γενικά καλά το πήγαν. Τουλάχιστον έκατσαν και έγραψαν άλμπουμ που είχαν λόγο ύπαρξης. Αγαπάμε.
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Φασεικες παιδια λεμε κι εκεινες τις μπαντες στα mid-80s που επειδη και η κουτση Μαρια ακουγε HM, εβγαλαν ενα με δυο δισκους το πολυ που τώρα πληρώνουμε 500ε στο ντισκογκς και παρακαλαμε την CMC να επανεκδόσει?
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

theBox έγραψε: Δευ 27 Σεπ 2021, 13:49 Φασεικες παιδια λεμε κι εκεινες τις μπαντες στα mid-80s που επειδη και η κουτση Μαρια ακουγε HM, εβγαλαν ενα με δυο δισκους το πολυ που τώρα πληρώνουμε 500ε στο ντισκογκς και παρακαλαμε την CMC να επανεκδόσει?

Τότε όλα ήταν αγνά μαν μου.
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

CountRaven έγραψε: Δευ 27 Σεπ 2021, 13:59
theBox έγραψε: Δευ 27 Σεπ 2021, 13:49 Φασεικες παιδια λεμε κι εκεινες τις μπαντες στα mid-80s που επειδη και η κουτση Μαρια ακουγε HM, εβγαλαν ενα με δυο δισκους το πολυ που τώρα πληρώνουμε 500ε στο ντισκογκς και παρακαλαμε την CMC να επανεκδόσει?

Τότε όλα ήταν αγνά μαν μου.
Επαιζε αγνοτητα στη φαση ρε Μπρο.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
vasilis2112

Δημοσίευση από vasilis2112 »

Κρίμα(ς)!
Εμένα μου άρεσε η μπάντα! Και τα Second Assault, Odyssey, About Time μου άρεσαν πολύ! Τους έμαθα όταν κυκλοφόρησαν το Sexont Assault από τη σελίδα του Ζαχαροπουλου στο Metal Hammer.
Άβαταρ μέλους
LuciferSteele

Δημοσίευση από LuciferSteele »

φασέος είσαι όταν πας να αναβιώσεις τη μουσική που άκουγε ο παππούς σου γιατί έτσι κάνουν όλοι (και μου βάζεις τον ενδυματολόγο να πάρει σβάρνα όλα τα second hand ρουχάδικα μήπως και βρει κανένα κελεπούρι από κανέναν πεθαμένο), και όταν σου περάσει η κάψα, το διαλάς το μαγαζάκι και πας να ασχοληθείς με ταβανόπροκες!
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”