Full SAVAGE GRACE shows
- CountRaven
Full SAVAGE GRACE shows
Bonus:
Μιας και τα συγκεντρώνουν στην Φ μπ σελίδα τους. Είπα να τα μαζέψω και εγώ εδώ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
-
- Επικοινωνία:
Re: Full SAVAGE GRACE shows
Να κάνει κάποιος παράκληση στον Christian Logue να μας δώσει βίντεο ή ήχο με τον Mike Smith στα φωνητικά live. Δεν κανένα live με αυτόν στο ίντερνετ. Απλά ο άνθρωπος έχει φωνάρα! Α επίσης count raven ξέχασες να βάλεις και ένα live του 1990-91 που παίζουν τα τραγούδια από το ντεμο της ίδιας περίπου χρονολογίας. Οπότε βάζω εγώ ένα λινκ εδώ για όποιον ενδιαφέρεται
- CountRaven
Re: Full SAVAGE GRACE shows
Thanks a lot dude!!!nightbreaker33 έγραψε: ↑Σάβ 25 Σεπ 2021, 21:13 Να κάνει κάποιος παράκληση στον Christian Logue να μας δώσει βίντεο ή ήχο με τον Mike Smith στα φωνητικά live. Δεν κανένα live με αυτόν στο ίντερνετ. Απλά ο άνθρωπος έχει φωνάρα! Α επίσης count raven ξέχασες να βάλεις και ένα live του 1990-91 που παίζουν τα τραγούδια από το ντεμο της ίδιας περίπου χρονολογίας. Οπότε βάζω εγώ ένα λινκ εδώ για όποιον ενδιαφέρεται
Καλά τα λες για Smith!!!
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018