Γενέθλια δίσκων...

Κουβέντες μεταλλικές, απλές και σταράτες...
Άβαταρ μέλους
theBox

Γενέθλια δίσκων...

Δημοσίευση από theBox »

...ειδικά οσοι εχετε σοσιαλ μηντια την ξερετε τη φάση.

Στα πλαισια της γενικοτερης παρελθοντολαγνιας εχουμε τα τελευταια χρονια αυτο το φαινομενο με κυριολεκτικα απειρες σελιδες να κανουν αναφορες τυπου"σαν σημερα βγηκε το ταδε κτλ"

Πώς σας φαινεται αυτο το φαινομενο; Σας αρέσει; Σας εκνευρίζει; Σας θλίβει;

Αναπτύξτε.
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.
Άβαταρ μέλους
TitusGroan

Re: Γενέθλια δίσκων...

Δημοσίευση από TitusGroan »

Κυριε, κυριε, ποσες λεξεις πρεπει να γραψουμε; :D
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

TitusGroan έγραψε: Σάβ 23 Οκτ 2021, 09:49 Κυριε, κυριε, ποσες λεξεις πρεπει να γραψουμε; :D
Γράψε ο,τι ξερεις...
Άβαταρ μέλους
Xstroyer

Δημοσίευση από Xstroyer »

Γουστάρω με χίλια! Ειδικά αν υπάρχει κανα σοβαρό κείμενο για το album και όχι "από το καλύτερο στο χειρότερο κομμάτι" ή όλα αυτά τα αφιερώματα που απλώς αντιγράφουν ότι διαβάζουν wikipedia.
Άβαταρ μέλους
CountRaven

Δημοσίευση από CountRaven »

Πίπες.

Όταν είχε αρχίσει να σκάει μεμονωμένα και όπως λέει ο @Xstroyer και με κάποιο καλό κείμενο, μπορώ να πω πως γούσταρα.

Πλέον έχει παρακουράσει και γίνεται απλά για τα κλικ.
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Άβαταρ μέλους
TitusGroan

Δημοσίευση από TitusGroan »

Άβαταρ μέλους
crimsonglory

Δημοσίευση από crimsonglory »

Από τη μια σίγουρα και δεν με πολυενδιαφέρει κιόλας. Απο την άλλη, όσο κι αν έχω προσπαθήσει, αδυνατώ να συλλάβω κάποιο νόημα πίσω από αυτό.
Σίγουρα έχει ενδιαφέρον και θα κάτσω να διαβάσω κάτι που αξίζει για κάποιο άλμπουμ που μου αρέσει, αλλά αυτό το κάνω έτσι κι αλλιώς όταν θα δω κάποιον που εμπιστεύομαι να έχει γράψει κάτι. Απόλυτα αδιάφορο αν έτυχε εκείνη τη μέρα να κυκλοφόρησε και για πρώτη φόρα σε κάποια χώρα του πλανήτη.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Δημοσίευση από Progress_Lost »

H αλήθεια είναι ότι τι παραπάνω να μάθεις ή να διαβάσεις για τους γνωστούς δίσκους;; Πόσες φορές θα δούμε ακόμα, πόσο σπουδαίο ήταν το τάδε άλμπουμ των Iron Maiden ή των Μetallica, κτλ.. Αλλά αφού ο κόσμος τα θέλει;;; Φαντάζομαι και αυτοί που τα κάνουν, βλέπουν ότι ο κόσμος τα διαβάζει πιο συχνά από τις πιο άγνωστες νέες μπάντες.
Άβαταρ μέλους
Xstroyer

Δημοσίευση από Xstroyer »

Για να παινέψω τα γένια μου, κάτι τέτοιο θέλω να διαβάζω: https://crystal-logic.blogspot.com/2018 ... story.html

ή αυτό: https://crystal-logic.blogspot.com/2021 ... ality.html

Πράγματα που θα μάθεις, όσο γνωστοί και να είναι αυτοί οι δίσκοι. Πλήρης ανάλυση σε βάθος και όλα τα επίπεδα. Απλώς, δεν τα βλέπω συχνά και αυτά που βλέπουμε είναι κλόπυ πέηστ από άλλους, wikipedia μεταφράσεις και 300 λέξεις που δεν έχουν σημασία.
Άβαταρ μέλους
theBox

Δημοσίευση από theBox »

Λιγο πολυ ο,τι λετε ολοι πιστευω κι εγω. Θες να κανεις ποστ για γενεθλια δισκου? ΚΑτσε και γραψε ενα ωραιο κειμενο, βιωματικο, εγκυκλοπαιδικο, αποτιμηση...ΚΑΤΙ. Αν ειναι να μου πετας στη μουρη ενα "Σαν σημερα εχει γενεθλια ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΟΣ" κι άλλα τετοια ωραια, δεν εχει πολυ νοημα και ειναι και cringey και φαινεται πως ειναι η πιο ευκολη λυση για clicks/likes/κινηση.
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Xstroyer έγραψε: Κυρ 24 Οκτ 2021, 14:04 Για να παινέψω τα γένια μου, κάτι τέτοιο θέλω να διαβάζω: https://crystal-logic.blogspot.com/2018 ... story.html

ή αυτό: https://crystal-logic.blogspot.com/2021 ... ality.html

Πράγματα που θα μάθεις, όσο γνωστοί και να είναι αυτοί οι δίσκοι. Πλήρης ανάλυση σε βάθος και όλα τα επίπεδα. Απλώς, δεν τα βλέπω συχνά και αυτά που βλέπουμε είναι κλόπυ πέηστ από άλλους, wikipedia μεταφράσεις και 300 λέξεις που δεν έχουν σημασία.
Nαι το ξέρω το blog. To πρωτο-διάβασα στη συνέντευξη του Cyriis και από τότε μπαίνω συχνά. 'Ντάξει, άλλο επίπεδο!
Άβαταρ μέλους
LuciferSteele

Δημοσίευση από LuciferSteele »

ΟΧΙ
ΑΛΛΟ
ΚΑΡΒΟΥΝΟ

πραγματικά ποιο το νόημα ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ να διαγράφουμε τον ίδιο κύκλο και να μιλάμε για τα ΙΔΙΑ άλμπουμ, τις ΙΔΙΕΣ μέρες απλά ένα χρόνο μετά???
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Άβαταρ μέλους
Progress_Lost

Χα χα! Γιατί το λες αυτό;! Αφού βάζουν άλλο άτομο να γράφει κάθε φορά! Και βάζει και μια άγνωστη ιστορία ή πάνε από το χειρότερο στο καλύτερο τραγούδι!! Δεν είναι αυτό πρόοδος και εξέλιξη;! Μα.. τώρα...!
Άβαταρ μέλους
LuciferSteele

Δημοσίευση από LuciferSteele »

αυτό το "χειρότερο προς καλύτερο" μην μου το θυμίζεις!!!
We scribe in the dark of the night our Black Steele
The evil rite of the black and the light We now reveal to you
Άβαταρ μέλους
nicolasg

Δημοσίευση από nicolasg »

Εμενα μου αρεσει η παρελθοντολαγνεία....ασε που θα ανακαλυψω ολο και κατι που ειχα σνομπάρει 😁
Απάντηση

Επιστροφή στο “Heavy metal καταστάσεις...”