Οι MIRROR στην Cruz Del Sur
- CountRaven
Οι MIRROR στην Cruz Del Sur
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
- castledemon
Re: Οι MIRROR στην Cruz Del Sur
Ηταν δικαιο και εγινε πράξη
Εγω θα ηθελα να μαθω βεβαια πως εγινε και το ντεμπουτο τους το κυκλοφορησε η Metal Blade. Δεν ειναι συνηθισμενο αυτο, ειδικα για Ελλάδα/Κύπρο, πόσο μάλλον για ντεμπούτο
Εγω θα ηθελα να μαθω βεβαια πως εγινε και το ντεμπουτο τους το κυκλοφορησε η Metal Blade. Δεν ειναι συνηθισμενο αυτο, ειδικα για Ελλάδα/Κύπρο, πόσο μάλλον για ντεμπούτο
- CountRaven
Ο Tas -μπάσο- έχει παίξει και με ELECTRIC WIZARD οπότε αρκετές πόρτες ήταν ανοιχτές. Και μιας και αναφέρω τις παλιές του μπάντες, οι ντουμάδες του φόρουμ να τσεκάρουν οπωσδήποτε THE GREAT COVEN.castledemon έγραψε: ↑Δευ 15 Νοέμ 2021, 09:52 Ηταν δικαιο και εγινε πράξη
Ο παλιμπαιδισμός των νεώτερων μπαντών "είμαστε τόσο εκτός σκηνής αλλά ηχογραφούμε για την Metal Blade" μόνο underground δεν είναι. - Zippo190 - Forgotten Scroll Forum - 2018
Το ντεμπούτο βέβαια δεν πούλησε ιδιαίτερα και μετά από λίγο καιρό ήταν στις προσφορές, οπότε δεν συνέχισαν να βρίσκονται στην ίδια εταιρεία. Για μένα, καλύτερα. Bέβαια, και η Bad Omen που έβγαλε το δεύτερο, είναι πολύ σοβαρή εταιρεία και ίσως με καλύτερο δίκτυο διανομής από την Cruz Del Sur. Δεν ξέρω κατα πόσο "ήταν δίκαιο και έγινε πράξη" ή απλώς "πέφτουν" λίγο λίγο. Θα δούμε, αν και τους ταιριάζει η Ιταλική εταιρεία.
- CountRaven
Εγώ πάντως ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω τον ντόρο που έγινε με δαύτους. Τα άλμπουμ δεν μου μίλησαν και τόσο, δεν με χάλασαν βέβαια αλλά ok... Ίσως το παραπάνω σχόλιο για τις πωλήσεις μα επιβεβαιώνει κάπως. Ίσως και όχι.Xstroyer έγραψε: ↑Δευ 15 Νοέμ 2021, 15:30 Το ντεμπούτο βέβαια δεν πούλησε ιδιαίτερα και μετά από λίγο καιρό ήταν στις προσφορές, οπότε δεν συνέχισαν να βρίσκονται στην ίδια εταιρεία. Για μένα, καλύτερα. Bέβαια, και η Bad Omen που έβγαλε το δεύτερο, είναι πολύ σοβαρή εταιρεία και ίσως με καλύτερο δίκτυο διανομής από την Cruz Del Sur. Δεν ξέρω κατα πόσο "ήταν δίκαιο και έγινε πράξη" ή απλώς "πέφτουν" λίγο λίγο. Θα δούμε, αν και τους ταιριάζει η Ιταλική εταιρεία.
Ρε το ντεμπουτο ειδικα ηταν θείκο...
Εραστής του έντεχνου μεταλλικού ήχου.